‘Guardians Of The Galaxy’-schrijver James Gunn zegt dat de dood van Gamora niet gepland was

Inhoudsopgave:

‘Guardians Of The Galaxy’-schrijver James Gunn zegt dat de dood van Gamora niet gepland was
‘Guardians Of The Galaxy’-schrijver James Gunn zegt dat de dood van Gamora niet gepland was
Anonim

Gamora (gespeeld door Zoe Saldana) verscheen voor het eerst in Gunns film Guardians of the Galaxy uit 2014 en speelde daarna de hoofdrol in het vervolg, samen met Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Gamora's offer was de ultieme stap van Thanos; het gekke paarse godachtige wezen dat geobsedeerd is door de bevolking op aarde, om de zielsteen van Vormir te verkrijgen.

Haar personage is mede geschreven voor de film door James Gunn, die niet van plan was haar te vermoorden nadat ze slechts twee keer was verschenen. De schrijver-regisseur ging naar Twitter en deelde hoe hij nooit de dood van Gamora had gepland, maar er wel enige controle over had.

Gamora's dood in Infinity War is zijn favoriete scène uit de film

De regisseur van Suicide Squad staat bekend om het beantwoorden van vragen van fans over alles wat met Marvel en DC te maken heeft, en vertelde eerder vandaag over een aantal grote primeurs achter de schermen.

@HamzaSisko151 schreef aan Gunn of hij altijd van plan was geweest dat Gamora zou sterven door toedoen van Thanos, of dat die beslissing buiten zijn macht lag.

"Ik was het zeker niet altijd van plan - daarom staat ze niet op mijn lijst", antwoordde Gunn, verwijzend naar zijn persoonlijke lijst met personages waarvan hij wist dat ze uiteindelijk aan hun einde zouden komen.

Hij voegde eraan toe: "Maar ik werd geraadpleegd voordat het in steen werd gebeiteld, dus het was ook niet helemaal buiten mijn controle." Het is moeilijk voor te stellen hoe de handelwijze zou zijn geweest als James Gunn had geweigerd Gamora te laten sterven!

Gunn onthulde ook dat het waarschijnlijk zijn favoriete scène uit Avengers: Infinity War was.

James Gunn huilde tijdens het schrijven van The Suicide Squad

De schrijver-regisseur verdeelt met succes zijn tijd tussen werken bij Marvel en DC, en werkt momenteel aan zijn eerste film voor de DCEU, het vervolg op The Suicide Squad.

Het is naar verluidt klaar met filmen en is verder gegaan met de postproductie. In tegenstelling tot de meeste sequels, zal deze de gebeurtenissen van zijn voorganger niet volgen, zoals regisseur James Gunn eerder al zei.

In een Tweet eerder vandaag onthulde Gunn dat hij "zeker" had gehuild tijdens het schrijven van de film.

Het lijkt alleen maar passend dat hij deze onthulling zou doen, aangezien er berichten circuleerden dat DC Gunn creatieve vrijheid had gegeven om personages te doden zoals hij geschikt achtte. We hopen alleen dat het beter is dan de film uit 2016!

The Suicide Squad gaat in première op HBO Max en wordt op 6 augustus in de bioscoop uitgebracht.

Aanbevolen: