James Gunn post verschillende shots van zijn laatste ‘Guardians Of The Galaxy’-film

Inhoudsopgave:

James Gunn post verschillende shots van zijn laatste ‘Guardians Of The Galaxy’-film
James Gunn post verschillende shots van zijn laatste ‘Guardians Of The Galaxy’-film
Anonim

Er v alt iets te zeggen over een filmregisseur die echt inspeelt op zijn fanbase. Aan de andere kant komt het hebben van miljoenen volgers gewoon met de functieomschrijving van de beroemdste regisseur in Hollywood. James Gunn is de auteur van al onze stoutste dromen die uitkomen en heeft de grootste filmfranchises in Hollywood geregisseerd, zoals de Guardians of the Galaxy. Terwijl fans wachten tot de derde aflevering in 2021 in de bioscoop verschijnt, kunnen ze Gunns tweets volgen over het maken van de perfecte scène.

Repetities zijn veel werk

Beroemdheden houden ervan om met hun fanbase om te gaan en ons eraan te herinneren dat ze geen goden zijn. James Gunn laat de Hollywood-faam niet te veel naar zijn hoofd stijgen en maakt vaak tijd uit zijn dag om vragen van fans te beantwoorden.

Onlangs tweette een Special Effects Engineer uit Londen de volgende vraag aan Gunn: "Hoe ziet je repetitieproces eruit voordat de hoofdfotografie begint?" In plaats van één simpel antwoord te geven, gaf de regisseur een lang antwoord, samen met een trip down memory lane.

De regisseur van Brightburn legde uit dat zijn gebruikelijke aanvalsmethode is om scènes te oefenen voordat de eigenlijke opnames beginnen. Gunn merkte op dat ze de acteurs helpen om in hun personage te komen en te ontdekken welke camerahoeken het beste werken voor elke scène. De regisseur plaatste verschillende foto's van zijn repetitie met de Guardians of the Galaxy Vol. 2 cast op zijn Twitter-tijdlijn om als voorbeeld te gebruiken.

Gunn wordt veel gedetailleerder in zijn proces als hij uitlegt hoe hij scènes letterlijk in kaart brengt. "Een kaart die ik tekende tijdens de repetitie van het Quill & Gamora-slaapkamerargument van waar ze naartoe gaan, van buiten op het balkon, naar Gamora op de bank terwijl Quill in de deuropening staat, naar naast het bed ruziën, en Quill ijsberend weg, " Gunn tweette. Onder de tweet plaatste de regisseur wat lijkt op een diagram van de scène. Deze man houdt echt van zijn dagelijkse werk.

James Gunn helpt aspirant-artiesten

Hoewel James Gunn een zeer gedetailleerd en uitgebreid antwoord gaf op een vraag van fans, hielp hij anderen juist het proces achter de schermen van het filmmaken te begrijpen. Een fan schreef in het commentaargedeelte: Bedankt voor dit overzicht! Als acteur was dit super informatief en een geweldig kijkje achter de schermen!” James Gunn is een regisseur die voor zijn fans zorgt.

Aanbevolen: