Sofia Vergara zei "Vertel ze te snijden" tijdens dit hilarische 'Ellen Show'-moment dat niet ging zoals gepland

Inhoudsopgave:

Sofia Vergara zei "Vertel ze te snijden" tijdens dit hilarische 'Ellen Show'-moment dat niet ging zoals gepland
Sofia Vergara zei "Vertel ze te snijden" tijdens dit hilarische 'Ellen Show'-moment dat niet ging zoals gepland
Anonim

Er waren zoveel memorabele momenten op de 'Ellen Show'. Sommige die in me opkomen zijn de schokkende details van Taylor Swift over haar breuk, samen met het interview dat de ondergang van Ellen naast Dakota Johnson zou kunnen zijn begonnen.

Desalniettemin is Ellen DeGeneres doorgegaan en haar show zou eindelijk eindigen. We blikken terug op een hilarisch moment waarin het tussen Sofia Vergara en Ellen volledig ontspoord is. Daarnaast gaan we kijken naar andere momenten die niet volgens plan verliepen.

Wat is er gebeurd tussen Ellen DeGeneres en Sofia Vergara?

Terugkijkend op een aantal van Ellens beste gasten, zal Sofia Vergara altijd bovenaan de ranglijst staan als een van de elite. Vergara was niet bang om plezier te hebben en los te laten tijdens zijn vele optredens in de show.

Sofia hield duidelijk van haar tijd naast Ellen, ze koos zelfs de kant van DeGenerese toen fans Ellen probeerden te bestempelen als een pestkop tegen Sofia. Vergara zou een verklaring uitgeven waarin stond: "Twee komieken die plezier met elkaar hebben om te entertainen", schreef ze. "Ik was nooit een slachtoffer, jongens, ik was altijd in de ban van de grap."

Tijdens de specifieke beproeving maakte Ellen een grapje over Vergara's onvermogen om woorden uit te spreken, "Ze geven haar ook de moeilijkste regels omdat we moeten beschrijven wat er in de CoverGirl-make-up zit en ze heeft zo'n moeite om de ingrediënten uit te spreken", grapte DeGeneres.

Vergara nam geen aanstoot en ze had in plaats daarvan plezier met het moment en zei in ruil daarvoor: "Ik denk omdat je veel beroemder bent dan ik en ouder dan ik, dus ze geven je voorrang en je leest het script eerst, en dan ben jij degene die me die woorden laat zeggen, want dat kan niet."

De twee hadden veel memorabele momenten, hoewel dit specifieke geval misschien wel de meest memorabele is.

Sofia Vergara verloor het toen ze niet kon opstaan

Het spel was getiteld 'S tuff Your Granny Panties' en het doel was om zoveel mogelijk ballen in het grote ondergoed te passen waar zowel Sofia als Ellen in zaten. "Jij en je Amerikaanse spelletjes", zei Sofia toen Ellen legde de regels uit.

Natuurlijk duurde het niet lang voordat de zaken helemaal naar het zuiden gingen, aangezien de twee het uitvechten terwijl ze overal vielen. Aan het einde van de wedstrijd ging het duidelijk niet zoals gepland, toen duidelijk werd dat Sofia Vergara niet kon opstaan.

Hilarisch zei ze: "Wacht, zeg dat ze moeten snijden." Vergara zou vlak daarvoor ook zeggen: "Iedereen kijkt naar ons." Het hilarische moment eindigde toen Ellen een aankondiging deed over de donatie aan een stichting en ondertussen bleef Sofia op de grond zitten.

In werkelijkheid was het lang niet de enige keer dat dingen niet gingen zoals gepland.

Er waren verschillende andere Ellen Show-momenten die niet verliepen zoals gepland

Er waren een paar gevallen op de ' Ellen Show ' die zagen dat dingen niet volgens plan gingen. Onder hen was de kleine jongen Nate die extreem verward toekeek toen Ellen zei dat ze naar een reclameblok moesten.

Joey Fatone's reactie op het vallen van zijn bobblehead was ook behoorlijk hilarisch, want op dezelfde manier gooide hij gewoon zijn lichaam op de grond.

Controverse aan Ellen terzijde, het is opmerkelijk om te bedenken hoe lang de show al bestaat. Ellen besprak de realisatie na het filmen van de laatste aflevering: "Vandaag hebben we de laatste aflevering van 'The Ellen Show' opgenomen die op 26 mei wordt uitgezonden", schreef DeGeneres op Twitter. “Toen we in 2003 met deze show begonnen, bestond de iPhone nog niet. Sociale media bestonden niet. Het homohuwelijk was niet legaal. We zagen de wereld veranderen, soms ten goede, soms niet.”

Ellen kijkt met niets dan dankbaarheid naar haar tijd in de show: "Maar wat er ook gebeurde, mijn doel was altijd dat de show een plek zou zijn waar we allemaal samen konden komen en een uur lang konden lachen", DeGeneres schreef.“Uitgenodigd worden in jullie leven is het grootste voorrecht van mijn leven geweest en heeft me ongelooflijke vreugde gebracht. Dank je. Dank je. Dank je wel.”

Aanbevolen: