James Gunn onthult dat Zoe Saldana haar eigen stunts deed in 'Guardians Of The Galaxy

Inhoudsopgave:

James Gunn onthult dat Zoe Saldana haar eigen stunts deed in 'Guardians Of The Galaxy
James Gunn onthult dat Zoe Saldana haar eigen stunts deed in 'Guardians Of The Galaxy
Anonim

Zoe Saldana's vertolking van Gamora was een grote reden achter het succes van Guardians of the Galaxy.

We kunnen altijd verwachten dat schrijver-regisseur James Gunn glorieuze geheimen achter de schermen van het Marvel Cinematic Universe onthult. Hij heeft het weer gedaan!

Eerder vandaag deelde Gunn een primeur van Guardians of the Galaxy, waardoor fans een glimp kregen van de ongelooflijke prothetische maskers die zijn gemaakt voor Mantis (gespeeld door de Franse acteur Pom Klementieff) en Gamora (Saldana). Hij deelde ook met zijn volgelingen; zeldzame informatie over wat er gebeurde tijdens het filmen van stunts van de franchise, en legde uit dat Zoe Saldana het meeste van haar eigen deed.

Zoe Saldana en Pom Klementieff deden hun eigen stunts

Zeer zelden doen acteurs (vooral in de MCU) hun eigen stunts, vanwege de belasting van de choreografie. Er zijn achterwaartse s alto's en s alto's, sommige personages worden met hun gezicht naar beneden in de grond geslagen, terwijl andere epische actiescènes hebben.

De meeste van deze scènes vereisen professionele stunts en body doubles om het over te nemen als ze te gevaarlijk zijn voor acteurs om mee te doen, maar vaak zijn sommige acteurs resoluut in hun beslissing om zelf aan het werk te gaan. Zoe Saldana is een van hen!

James Gunn deelde vandaag een reeks tweets, waardoor fans een kijkje konden nemen in de maskers die zijn gemaakt voor body doubles, terwijl hij onthulde dat de twee acteurs "atletisch waren en goed in stunts van dichtbij".

Gunn heeft nooit de kans gehad om de maskers te gebruiken voor stuntdubbels, omdat Pom en Zoe het meeste werk zelf deden.

De schrijver-regisseur van Suicide Squad deelde ook een foto van Gamora's lichaamsdummy die ze tijdens de eerste film maakten, aangezien de zwevende scènes in de ruimte onder water werden gefilmd.

Toen een fan hun verbazing uitsprak over Zoe die haar eigen stunts deed, aangezien Gamora's personage enorme training en voorbereiding vereiste, verklaarde Gunn dat ze veel van hen alleen deed.

"We hebben competente, getalenteerde stuntdubbels voor zowel Zoe als Pom. Dat gezegd hebbende, @zoesaldana doet veel meer dan de meeste …" deelde hij, onthullend dat de acteur "gags &fights" deed, wat de meeste acteurs kunnen niet of niet zou doen.

Saldana is duidelijk toegewijd aan haar karakter, hoewel het na haar dood in Avengers: Infinity War moeilijk voor te stellen is dat ze terugkeert. Marvel-fans bewonderen haar karakter, dus als James Gunn een manier zou vinden om haar terug te brengen in Guardians of the Galaxy Vol.3, zou iedereen blij zijn!

Aanbevolen: