James Gunn ontkent geruchten over Adam Warlock in 'Guardians of the Galaxy 3

Inhoudsopgave:

James Gunn ontkent geruchten over Adam Warlock in 'Guardians of the Galaxy 3
James Gunn ontkent geruchten over Adam Warlock in 'Guardians of the Galaxy 3
Anonim

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn heeft de castinggeruchten van Adam Warlock ontkend.

Eerder vandaag verklaarde de popcultuurnieuwswebsite "The Illuminanerdi" dat de casting voor Adam Warlock in Guardians of the Galax Vol. 3 was aan de gang. Het nieuws kwam niet als een verrassing voor fans, aangezien de Marvel-filmfranchise de introductie van de kosmische held in het vervolg in 2017 plaagde.

Volgens het gepubliceerde rapport wil Marvel Studios een "dertigjarige blanke man" casten, die wordt beschreven als zowel een "superheldentype" als een "Zac Efron-type". Marvel-fans zijn op de hoogte van de eerste visie van regisseur James Gunn, hij hoopte het personage in het vervolg zelf te introduceren, maar veranderde later van gedachten.

Betekent dit dat er geen Adam Warlock zal zijn?

Net toen de Marvel-fangemeenschap het nieuws had gehoord, ontkende James Gunn het rapport volledig.

Gunn onthulde niet alleen dat er "geen casting aan de gang was voor Vol. 3", maar noemde het rapport ook "onzin".

De schrijver-regisseur van Suicide Squad legde verder uit hoe er voor hem geen reden was om "een blanke" te casten, aangezien het personage een gouden huid heeft.

Adam Warlocks introductie tot het Marvel Cinematic Universe werd geïmpliceerd tijdens een van de vijf mid-credit scènes in Guardians of the Galaxy Vol. 2. Nadat de bende Guardians Ayesha (een ongelooflijke antagonist gespeeld door Elizabeth Debicki) heeft verslagen, bouwt ze een geboortepod/gouden cocon, die "de volgende stap in onze evolutie" bevatte. Ayesha noemde het "Adam"! Fans herkenden de cocon uit de stripboeken en waren er zeker van dat de teaser suggereerde dat Adam Warlock zou worden geïntroduceerd in de derde film, maar James Gunn heeft dit duidelijk ontkend.

Uren later erkende "The Illuminanerdi" de tweet van Gunn en legde uit dat hun "bron" niet loog.

Gunn sloot ze onmiddellijk af, het uiten van hun informatie kon niet worden bevestigd "omdat geen enkel deel ervan waar is".

Marvel-fans zijn een beetje in de war door Gunns bashing van het rapport. Betekent dit dat er geen Adam Warlock in Guardians of the Galaxy Vol. 3 en de mid-credit teaser-sequentie onnodig valse alarmen veroorzaakt? Of introduceert de film de ruimtevarende held en hebben ze de castingbeschrijving verkeerd?

Adam Warlock's lijst met krachten suggereert dat hij een van de sterkste Marvel-superhelden is die er zijn. Van bovenmenselijke kracht tot vlucht en teleportatie, behendigheid, energieprojectie en onsterfelijkheid… hij is zeker een heel kosmisch wezen.

Als Peter Quill, ook bekend als Star-Lord's troep, dacht dat Thor een God-Man was, zal hun reactie op deze superheld interessant zijn!

Aanbevolen: