Grey's Anatomy' en 'Scrubs'-sterren spelen BFF's in Netflix-show 'Firefly Lane

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy' en 'Scrubs'-sterren spelen BFF's in Netflix-show 'Firefly Lane
Grey's Anatomy' en 'Scrubs'-sterren spelen BFF's in Netflix-show 'Firefly Lane
Anonim

Katherine Heigl en Sarah Chalke schitteren in de aankomende Netflix-dramaserie Firefly Lane als twee vrienden die een eeuwige band delen.

Firefly Lane speelt zich af in de jaren 70 en volgt de hoofdrolspelers Tully Hart (Heigl) en Kate Mularkey (Chalke) gedurende meerdere decennia, waarbij ze de ups en downs van hun gecompliceerde vriendschap beschrijven.

Het coming-of-age-drama werd vorig jaar in Canada gefilmd. Star Katherine Heigl herinnerde zich de goede herinneringen aan het zijn op de set met Chalke en de rest van de cast en crew in een Instagram-post.

Katherine Heigl wil dat fans zich klaarmaken voor 'Firefly Lane'

"Iets meer dan een jaar geleden, voordat de wereld in brand vloog, filmde ik een show voor @netflix in Vancouver", schreef de Gray's Anatomy-alumna.

Heigl beschreef de hoofdrolspelers als "twee vrouwen die hun reis samen beginnen als twee jonge meisjes in de jaren '70 en vanaf dat moment door het leven vliegen aan elkaars zijde."

Ze legde ook uit hoe verliefd ze is op het verhaal, gebaseerd op een roman die ze koestert.

“Ik had niet alleen het voorrecht om een personage te spelen en een verhaal te vertellen waar ik dol op ben, maar ik moet het ook doen samen met een cast en crew die ik aanbid,” vervolgde ze.

“Voor mij was het de perfecte storm van zegeningen en een onvergetelijk moment in mijn 30-jarige carrière. Ik zou echt niet trotser of enthousiaster kunnen zijn om deze show met jullie allemaal te delen”, schreef Heigl ook.

De serie ziet eruit als een emotionele rit

Heigl drong er vervolgens bij fans op aan om de roman te lezen als ze nog niet helemaal klaar waren voor de serie, die nog geen releasedatum heeft.

"We kunnen nu allemaal wel wat met hart, humor, hoop en liefde", zei Heigl ook.

Ze eindigde haar post met het prijzen van de kostuums en soundtrack van de show, met een aantal "fantastische throwback-looks en muziek".

Chalke vierde de show en haar co-ster ook in een Instagram-bericht.

“Ik had de beste tijd om dit te maken met @katherineheigl en een ongelooflijke cast en crew”, schreef de Scrubs-actrice.

De serie zal uit tien afleveringen bestaan. De cast bevat ook Ali Skovbye (When Calls the Heart) en Roan Curtis (The Magicians) als jonge versies van Tully en Kate, evenals Ben Lawson, Yael Yurman en Beau Garrett.

Aanbevolen: