Waarom heeft Katherine Heigl 'Grey's Anatomy' echt verlaten? Voormalige ster deelt eindelijk haar kant van het verhaal

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Katherine Heigl 'Grey's Anatomy' echt verlaten? Voormalige ster deelt eindelijk haar kant van het verhaal
Waarom heeft Katherine Heigl 'Grey's Anatomy' echt verlaten? Voormalige ster deelt eindelijk haar kant van het verhaal
Anonim

Katherine Heigl zal voor altijd verbonden zijn met de centrale rol die ze speelde in Grey's Anatomy, en voor veel fans zullen zij en Izzie Stevens voor altijd met elkaar verweven zijn. Heigl's tijd in de populaire dramaserie was lang en haar personage ging door een reeks ups en downs, maar niets dat Izzie meemaakte was zo tumultueus en controversieel als Heigl's daadwerkelijke vertrek uit de show.

Toen werd aangekondigd dat ze niet meer terug zou komen, begonnen de koppen te draaien en begon de geruchtenmolen snel te draaien over de reden van Heigl's vertrek. Het is pas onlangs dat ze zich heeft uitgesproken om het record recht te zetten en de echte reden te delen dat ze de show verliet en Izzie voorgoed achterliet. ET Canada meldt dat deze gecompliceerde situatie eigenlijk een aantal vrij basale verklaringen had. Fans leren nu de waarheid achter alle verhalen…

8 Het waren eigenlijk een paar dingen

Heigl's vertrek uit de show was een groot probleem voor haar fans, die behoefte hadden aan een verklaring waarom ze hen plotseling verliet. Ze had fans en volgers over de hele wereld die dit niet zagen aankomen en haar echt niet wilden zien vertrekken. Het is te verwachten dat na vijf lange jaren Izzie te hebben gespeeld, er meer dan één ding was dat leidde tot het definitieve afscheid van Heigl. In feite vertelt ze ET dat "een samenloop van dingen heeft geleid tot haar beslissing om te vertrekken."

7 Geldgesprekken

Zoals het geval is met veel zakelijke regelingen die op een bepaald moment in het water vallen, werd geld een twistpunt tussen Heigl en de leidinggevenden achter de show. Ze onthult dat ze op een gegeven moment ontdekte dat het netwerk zich voorbereidde om haar co-sterren hogere lonen aan te bieden, maar dat er niets in de maak was in termen van haar eigen loonsverhoging. Toen ze hoorden dat Ellen Pompeo en Patrick Dempsey, samen met Isaiah Washington en Sandra Oh, allemaal in de rij stonden om een verhoging van hun salaris te krijgen, begon Heigl zich gekleineerd te voelen en begon haar gevoelens kenbaar te maken.

6 Ze zette haar voet neer

Het irriteerde Katherine echt om te weten dat haar naam niet in aanmerking kwam voor het hogere loon, maar toch leken haar tegenspelers automatisch te worden aangenomen voor een loonsverhoging. Ze voelde zich echt gekleineerd en begon haar zorgen te uiten. Heigl begon al snel publiekelijk te verklaren dat ze dit soort ongelijke behandeling niet zou tolereren, en ze begon openlijk te praten over het feit dat ze niet zou overwegen om opnieuw over haar contract te onderhandelen.

5 Katherine Heigl's reputatie werd aangetast

Op het moment dat Katherine Heigl zich begon te verzetten tegen de tekortkomingen en ongelijkheden van de lonen die door het netwerk werden aangeboden, begon de perceptie die mensen van haar hadden onmiddellijk te veranderen. Mensen begonnen haar te zien als een persoon die vol conflicten zat, en het leek alsof ze hebzuchtig was om opgenomen te worden in de club met verhoogde lonen. Alleen al het feit dat er geen overeenstemming over geld was, werd een zwak voor veel fans die haar ineens 'moeilijk' vonden en dit begon haar grote zorgen te maken.

4 Moederschap

De belangrijkste reden waarom Katherine Heigl besloot Izzie en de show de rug toe te keren, was het feit dat ze moeder werd en ze genoot van die kostbare momenten. Cosmopolitan meldt dat Heigl het erg leuk vond om thuis te zijn bij haar dochter Nancy, en dat gaf haar een hernieuwd perspectief op haar prioriteiten. Ze wilde echt niet meer zoveel werken als ze gewend was te werken, en ze zegt dat het feit dat ze thuis was met haar kleintje haar duidelijk maakte dat er meer in het leven is dan alleen werken.

3 Verduidelijking over het proces

Katherine Heigl leek onvermurwbaar om de lucht te klaren over een paar misvattingen die naar boven kwamen tijdens haar veel gepubliceerde en enorm controversiële vertrek uit Grey's Anatomy. Ze wil dat het record laat zien dat ze talloze uren heeft besteed aan het praten met de showrunner, Shonda, over het feit dat ze wilde vertrekken, maar dat ze het officiële 'ok' wilde om dat te doen. Op de een of andere manier begonnen er geruchten te circuleren waardoor het leek alsof ze weigerde te werken of tot een overeenkomst te komen en 'moeilijk' was tijdens hun discussies.

2 Ze probeerde een oplossing te vinden

Tijdens haar feitencontrole en het delen van informatie in de media de laatste tijd, heeft Katherine Heigl haar fans en het grote publiek laten weten dat ze er alles aan heeft gedaan om een oplossing te vinden zonder haar rol volledig op te geven. Ze benadrukt dat ze heel hard heeft gewerkt om te passen in haar rol als moeder, samen met haar baan in de show, en ze stelt dat ze nauw contact hield met Shonda over mogelijke opties, maar ze waren gewoon niet in staat om de kloof te overbruggen. Heigl wil dat haar fans weten dat ze heel hard heeft geprobeerd te jongleren en de balans te vinden, en dat er open communicatielijnen waren, maar dat een oplossing zich eenvoudigweg niet aandiende.

1 Dit is de enige spijt van Katherine Heigl

Katherine Heigl blijft bij haar beslissing om te vertrekken, en ze gelooft echt dat ze haar best heeft gedaan om een redelijke oplossing te vinden zonder de show volledig te hoeven verlaten. Ze heeft echter één ding spijt van haar vertrek, en dat is het feit dat ze zich zo gedroeg dat sommige fans haar als 'ondankbaar' beschouwden. Heigl vertelt Cosmopolitan; "Het 'ondankbare' ding stoort me het meest. En dat is mijn schuld; ik stond mezelf toe om op die manier gezien te worden. Zoveel over het leven, voor mij, gaat over nederigheid en dankbaarheid. En ik heb heel hard geprobeerd om die kwaliteiten en die persoon zijn, en ik ben zo teleurgesteld in mezelf dat ik het heb laten glippen. Natuurlijk ben ik dankbaar. Hoe kan ik dat niet zijn?"

Aanbevolen: