50 Shades'-ster Jamie Dornan deelt hoe hij het bij elkaar hield in 'Barb & Star

Inhoudsopgave:

50 Shades'-ster Jamie Dornan deelt hoe hij het bij elkaar hield in 'Barb & Star
50 Shades'-ster Jamie Dornan deelt hoe hij het bij elkaar hield in 'Barb & Star
Anonim

Barb & Star ziet de twee oude vrienden en medewerkers in de titelrollen, geschreven door en met in de hoofdrollen Kristen Wiig en Annie Mumolo, Twee vrienden van middelbare leeftijd uit het Midwesten die onlangs zijn ontslagen uit hun droombaan, Barb en Star hebben het gevoel dat ze een vakantie verdienen in het dromerige Vista del Mar, Florida. Wat ze niet weten, is dat ze het plan zullen verknoeien van een kwaadaardig meesterbrein (ook gespeeld door Wiig) die van plan is de hele stad te vernietigen.

Terwijl ze genieten van de zon van Florida, ontmoeten de twee Dornans Edgar Paget, een charmante man die voor de terrorist werkt - en hij is ook verliefd op haar.

Jamie Dornan is een dwaas genot op 'Barb And Star Go To Vista Del Mar'

Dankzij deze rol kreeg de 50 Shades of Grey-ster de kans om zijn komische kant te ontdekken, terwijl hij er nauwelijks in slaagde om het bij elkaar te houden.

"Ik ga niet doen alsof ik naadloos pas in alles wat Kristen en Annie creëren, omdat ze genieën zijn", zei de acteur in The Drew Barrymore Show.

"Ik ben gewoon blij dat ze genoeg van een klein gaatje hebben achtergelaten voor deze Ier om van te houden, me een weg naar binnen te schroeven en te proberen deze krankzinnige wereld te begrijpen die ze hadden gecreëerd," zei Dornan.

Dornan zei dat hij moeite had om serieus te zijn op de set, en wie de film heeft gezien, zou gemakkelijk begrijpen waarom.

"Gewoon proberen om het bij elkaar te houden en professioneel te zijn als je wordt geconfronteerd met enkele van de domste scenario's die ooit op film zijn gezet", zei hij.

Wiig en Mumolo werkten graag met Dornan

De acteur zei ook dat hij op de set kon staan en Wiig en Mumolo aan het lachen kon maken, het voelde alsof hij zijn werk deed.

Op Barb & Star zingt en danst Dornan in het zand en laat hij zijn ballerina's zien.

“Hij was zo wild voor alles,” zei Mumolo over Dornan.

“Het was een van de hoogtepunten van de ervaring voor ons,” vervolgde ze.

Mumolo en Wiig schreven samen het Oscar-genomineerde script van Bridesmaids, en ze verschijnt ook als de vrouw die naast Wiigs personage Annie zit in het vliegtuig naar Vegas.

Wiig sprak ook over de samenwerking met Dornan voor de release, en zei dat ze enthousiast was dat het publiek deze andere kant van hem zou zien.

Barb en Star Go To Vista del Mar is te huur op een aantal platforms

Aanbevolen: