Netflix kondigt nieuwe Rom Com 'Love Guaranteed' aan met in de hoofdrol Daymon Wayans Jr. & Heather Graham

Inhoudsopgave:

Netflix kondigt nieuwe Rom Com 'Love Guaranteed' aan met in de hoofdrol Daymon Wayans Jr. & Heather Graham
Netflix kondigt nieuwe Rom Com 'Love Guaranteed' aan met in de hoofdrol Daymon Wayans Jr. & Heather Graham
Anonim

Romantische comedy-fans die op zoek zijn naar een nieuwe film om te streamen, zijn misschien opgewonden om te horen dat Netflix een gloednieuwe film gaat uitbrengen.

Volgens een tweet die op dinsdag 4 augustus op het @NetflixFilm Twitter-account is geplaatst, zal binnen een maand een geheel nieuwe romcom beschikbaar zijn voor streaming.

De post onthulde dat de titel van de nieuwe film Love, Guaranteed zal zijn. Het verspilde ook geen tijd met het onthullen van de naam van de hoofdrolspeelster. "Er komt een nieuwe Rachel Leigh-Cook-rom-com aan, en echt, wat wil je nog meer weten", tweette Netflix Film.

Netflix zou ook zeker de namen delen van nog twee acteurs met belangrijke rollen in de film. " Love, Guaranteed, (is) ook met in de hoofdrollen Damon Wayans Jr. en Heather Graham," lees de post.

Fans hoeven niet lang te wachten om de nieuwe release te bekijken. Volgens de post zal de film op 3 september op Netflix verschijnen, ongeacht de regio.

Een voorproefje

Hoewel Netflix Film de officiële trailer van de film nog niet heeft onthuld, bevatte de Tweet vier foto's die mogelijk duiden op de inhoud van een romantische komedie.

Op de eerste foto zit Cook naast Wayans aan een tafel bedekt met notitiepapier en mappen. Het paar is gekleed in professionele kleding, waarbij Cook een witte blouse draagt en Wayan een volledig pak. Ze lijken in een rechtszaal te zitten. De mate waarin de film juridische zaken zal omvatten, moet nog worden onthuld.

In een tweede shot is Cook opnieuw professioneel gekleed in een zwarte blouse en een rode rok. Deze keer zit ze echter meer nonchalant op een bureau met een koffiepot in de ene hand en een mok in de andere. Haar speelse glimlach verwijst naar enkele luchtige momenten die mogelijk in de film zouden kunnen voorkomen.

Een vleugje romantiek

De foto's zullen ook zeker enkele momenten onthullen die leuk of zelfs romantisch kunnen zijn. De laatste opname toont een klassiek beeld van Cook die achter in een taxi in New York City zit en uit de taxi naar Wayan kijkt.

Graham verschijnt ook in een meer luchtige opname waarin ze poseert voor een gerechtsgebouw met een hand in het haar en de andere op haar middel, terwijl journalisten microfoons naar haar toe duwen.

Aanbevolen: