Netflix kondigt nieuwe exclusieve romantische komedieserie 'Emily In Paris' aan

Inhoudsopgave:

Netflix kondigt nieuwe exclusieve romantische komedieserie 'Emily In Paris' aan
Netflix kondigt nieuwe exclusieve romantische komedieserie 'Emily In Paris' aan
Anonim

Als je op zoek bent naar een nieuwe Netflix-verslaving, dan hebben wij precies wat je zoekt!

Exclusief voor Netflix, de romantische komedieserie 'Emily In Paris' staat op het punt om furore te maken.

Met Lily Collins in de hoofdrol en geschreven en uitvoerend geproduceerd door Darren Star, wordt verwacht dat deze romcom een toegewijde en loyale schare fans zal genereren.

Darren Star was de veelgeprezen schrijver achter de legendarische Sex And The City, dus de verwachting die wordt opgebouwd voor de release van 'Emily In Paris' is heel, heel reëel.

De details voorschotelen

Lily Collins in Emily In Paris
Lily Collins in Emily In Paris

De verhaallijn volgt Emily, een jonge marketingmanager uit Chicago. Ze komt toevallig haar droombaan tegen… in Parijs! Het publiek is ingehuurd om de sociale-mediaaspecten van het bedrijf waarvoor ze werkt te herstructureren, en het publiek volgt Emily's leven onverwachte wendingen.

Ze dompelt haar tenen in het datingwater in Frankrijk en ontdekt de uitdagingen van het maken van nieuwe vrienden, het passen in haar nieuwe gemeenschap en het aanpassen aan de nieuwe cultuur en waarde-ethiek in Parijs.

Darren Star gutste opwinding over dit nieuwe project, onthullend; "MTV Studios en ik konden niet hopen op een perfecter huis voor Emily In Paris dan Netflix. Met hun internationale bereik zijn we verheugd om Emily te delen met een publiek over de hele wereld."

Om trouw te blijven aan de nostalgische romantiek in de stad van de liefde, zijn alle scènes voor deze romantische komedie volledig opgenomen in Parijs en in verschillende regio's in Frankrijk.

'Emily In Paris' wordt dit najaar exclusief uitgebracht op Netflix

Aanbevolen: