Terwijl Twitter de verjaardag van Michael Jackson viert, kondigt zijn familie nieuwe muziek aan

Terwijl Twitter de verjaardag van Michael Jackson viert, kondigt zijn familie nieuwe muziek aan
Terwijl Twitter de verjaardag van Michael Jackson viert, kondigt zijn familie nieuwe muziek aan
Anonim

Michael Jackson, ook bekend als de King of Pop, was vandaag jarig. Jackson zou zijn 63e verjaardag hebben gevierd als hij nog leefde.

Fans op Twitter vieren de legendarische artiest, die in 2009 plotseling en onverwacht stierf, op meerdere manieren.

Sommigen schreven over wat Jackson voor hen betekent.

Anderen hebben gepost over unieke kunstwerken met Jackson.

Anderen haalden herinneringen op aan zijn iconische dansmoves (in het bijzonder de moonwalk):

Jackson voerde zijn moonwalk voor het eerst uit in maart 1983, voor een live publiek. Het optreden werd twee maanden later op televisie uitgezonden en uitgezonden, en het was een hit. Jackson bedacht de beroemde moonwalk als zijn eigen kenmerkende dansbeweging. Vele andere artiesten hebben de verhuizing sindsdien geïmiteerd, waaronder Usher en Bruno Mars.

Veel Twitter-gebruikers spraken algemene lof en bewondering uit voor Jackson.

Jackson stierf op 25 juni 2009 aan acute propofol- en benzodiazepine-intoxicatie. De lijkschouwer van Los Angeles County oordeelde kort daarna over zijn dood als moord en de arts van Jackson, Conrad Murray, werd aangeklaagd en veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf. In die tijd bereidde de artiest zich voor op een reeks comeback-concerten.

Zijn dood zorgde voor schokgolven over de hele wereld en zijn herdenkingsdienst werd bekeken door 2,5 miljard mensen, wat duidelijk aangeeft welke impact hij op de wereld had met zijn muziek.

Nu komt zijn familie ook naar voren met aankondigingen dat er onuitgebrachte muziek te horen is. In een interview met The Sun verklaarde Jacksons broer Tito: "Er is meer muziek om uit te brengen… [Michael] heeft een paar dingen achtergelaten."

The Jacksons zijn van plan om in de nabije toekomst nieuwe muziek uit te brengen met de niet-uitgebrachte muziek van hun broer, Michael.

Tito zei ook tegen The Sun: ""Het zou zo leuk zijn om weer met Michael op een plaat te staan. Alles wat zou werken, zouden we willen proberen en zien wat er gebeurt."

Tito verklaarde ook dat de Jacksons werken aan hun eerste studio-release sinds 1989.

Tot op heden zijn er twee postume Jackson-albums uitgebracht. In 2010 werd Michael vrijgelaten en speelde een duet met Akon. In 2014 werd Xscape uitgebracht en bestond uit niet eerder uitgebrachte nummers die tussen 1980 en 2001 werden opgenomen.

Aanbevolen: