Fans kunnen niet stoppen met fangirlen over 'Bridgerton' Star Regé-Jean Page Hosting SNL

Fans kunnen niet stoppen met fangirlen over 'Bridgerton' Star Regé-Jean Page Hosting SNL
Fans kunnen niet stoppen met fangirlen over 'Bridgerton' Star Regé-Jean Page Hosting SNL
Anonim

Op zaterdag maakte de hartenbreker Bridgerton-acteur Regé-Jean Page zijn hostingdebuut op NBC's Saturday Night Live.

De doorbraak van Netflix-romantiek, die plaatsvindt in het Regency-tijdperk in Engeland, genereerde zoveel succes dat het momenteel de meest gestreamde show in de geschiedenis van het platform is.

Terwijl hij zijn openingsmonoloog afleverde, klonk er uit het publiek geschreeuw van bewondering voor de Brits-Zimbabwaanse acteur, en de acteur moest verschillende keren stoppen - elke keer met een licht beschaamde grijns - voor meer opgewonden gegil van zijn bewonderaars sterven af.

“Je herkent me waarschijnlijk van Bridgerton, de show waarbij iedereen zich tot zijn moeder wendde en zei: ‘Weet je wat? Laat maar, ik denk niet dat we dit samen moeten kijken. 'Het is een beetje een pikante show', legde hij uit in de monoloog.

“Daarom associëren mensen mij met deze smeulende, sensuele rookshow. Maar ik verzeker je, ik ben maar een gewone jongen, ' vervolgde Page.

Toen wendde hij zich tot een andere camera en channelde zijn personage van Bridgerton, de charmante maar broeierige hertog van Hastings. "Ik ben hier om je een leuke tijd te bezorgen", zei hij verleidelijk tegen de camera. “Ik wil dat we samen plezier hebben, elkaar ontdekken. Vind je dat prettig in de oren?”

Hij beweerde ook een nerd te zijn die dol is op "dwaze liedjes zingen" voordat hij zich naar de camera wendt en een couplet uit "Unchained Melody" van The Righteous Brothers zingt, wat leidt tot meer flauwvallen.

Page werd op het podium vergezeld door Aidy Bryant, Ego Nwodim en Chloe Fineman, van wie de laatste verkleed was als zijn Bridgerton-collega, Phoebe Dynevor.

Het publiek was niet de enige die in de ban was van Page: de SNL-castleden konden ook niet stoppen met bezwijmen, niet in staat om hun liefde voor de acteur te verbergen. Als onderdeel van de sketch begonnen ze met een Brits accent te spreken en beweerden ze zijn 'persoonlijke contactpersoon' te zijn.

Mensen die thuis kijken, konden geen genoeg krijgen van de Bridgerton-ster. Sommige fans van de show gingen naar Twitter om hun liefde voor Page: te tonen

Page's talent straalde de hele avond door op SNL. Het schrijvende personeel gaf hem talloze kansen om zijn bereik te laten zien in de verschillende komische sketches; of hij nu Olivia Rodrigo's "Drivers License" zong of een gelaatsscherm droeg, Page stal de show volledig.

Tegen het einde van de aflevering plaagden ze zelfs fans met wat volgens hen een kans was om een recreatie te zien van de opnames van een intieme ontmoeting tussen Page en Dynevor in Bridgerton. De sketch bracht fans in een complete razernij voordat het zelfs maar begon, maar werd teleurstellend, zo niet komisch, ontspoord door de minder dan perfecte intimiteitscoaches, die de echte sterren van de sketch waren.

Als je de rest van Page's monoloog en de verschillende komische sketches waarin hij verscheen, wilt bekijken, kun je naar het officiële YouTube-kanaal van Saturday Night Live gaan om die clips en meer te zien. Je kunt de volledige aflevering ook bekijken op Peacock, zelfs zonder abonnement.

Aanbevolen: