Neil Patrick Harris verontschuldigt zich voor onsmakelijk gerecht van Amy Winehouse

Inhoudsopgave:

Neil Patrick Harris verontschuldigt zich voor onsmakelijk gerecht van Amy Winehouse
Neil Patrick Harris verontschuldigt zich voor onsmakelijk gerecht van Amy Winehouse
Anonim

Neil Patrick Harris maakte een verontrustende vleesschotel die maanden na haar overlijden leek op het lijk van Amy Winehouse - en nu zijn de kippen thuisgekomen om te rusten. Critici bekritiseerden de acteur op sociale media nadat foto's van de uitgebreide grap weer opdoken, waardoor de ster zich moest verontschuldigen.

Neil Patrick Harris serveerde een vleesschotel die leek op Amy Winehouse

Het onsmakelijke gerecht dat de acteur en zijn man in 2011 op een Halloween-feestje serveerden, kwam slechts enkele maanden nadat de zanger op 23 juli 2011 op 27-jarige leeftijd stierf aan alcoholvergiftiging. figuur bedoeld om op de overleden zangeres te lijken, met een sigaret in haar mond en haar kenmerkende zwarte bijenkorfkapsel.

Een kaart die de schotel beschrijft, luidde: "Rundvleesribben, pulled pork, [en] kippenworst in een pittige barbecuesaus."

Hindsight is 20/20 en de How I Met Your Mother-acteur kijkt met spijt terug op zijn uitgebreide grap. Hoewel het incident 11 jaar geleden plaatsvond, lijkt het erop dat er eindelijk gerechtigheid komt, en de acteur heeft zich verontschuldigd voor “enige pijn” veroorzaakt door zijn schokkende vleeswaren.

"Een foto dook onlangs weer op van een Halloween-themafeest dat mijn man en ik 11 jaar geleden organiseerden", vertelde NPH in een verklaring aan EW. "Het was toen te betreuren, en het is nu nog steeds te betreuren. Amy Winehouse was een talent dat maar een keer in een generatie is geweest, en het spijt me voor de schade die dit imago heeft veroorzaakt."

Fans sleepten de acteur online omdat hij een grap maakte over het tragische overlijden van Amy Winehouse

De acteur verontschuldigde zich na de virale verontwaardiging die volgde nadat de foto's weer opdoken. Fan riep de pure grofheid van de grap uit ten koste van de Back to Black-zanger.

“Dit gebeurde 11 jaar geleden, maar werd min of meer onder het tapijt geveegd, maar in feite gaf Neil Patrick Harris een feest direct nadat Amy Winehouse stierf en serveerde ze een vleesschotel die was gemaakt om eruit te zien als haar lijk. En het werd bestempeld als 'The Corpse of Amy Winehouse'. Het is echt slecht, 'zei een gebruiker.

Terwijl een ander eraan toevoegde: “Jullie, het Neil Patrick Harris/Amy Winehouse-gedoe is nog erger dan het lijkt, want dat was geen taart, het was een vleesschotel gemaakt om eruit te zien als haar lijk. Als je niet weet waar ik het over heb, Google het dan. Je zult walgen en geen NPH-fan meer zijn.”

Aanbevolen: