Zou Leah Remini ooit lid worden van de 'echte huisvrouwen'?

Inhoudsopgave:

Zou Leah Remini ooit lid worden van de 'echte huisvrouwen'?
Zou Leah Remini ooit lid worden van de 'echte huisvrouwen'?
Anonim

Leah Remini is geen onbekende in de schijnwerpers! De actrice speelt al sinds het einde van de jaren 80, maar het was pas in haar tijd in zowel de populaire 1991-serie, The Man In The Family als Saved By The Bell, dat ze landelijke bekendheid en succes kreeg. Gelukkig voor Leah schoot haar carrière kort daarna omhoog en kreeg ze de rol van haar leven naast Kevin James in The King of Queens.

Zo lang in de schijnwerpers staan heeft Remini gestold als een Hollywood A-lister, en terecht! Gedurende haar carrière is Leah verschenen in talloze film- en tv-shows, terwijl ze een behoorlijke vriendschap deelde met popicoon Jennifer Lopez. Alsof dat nog niet genoeg was, werd Remini behoorlijk uitgesproken na haar vertrek uit Scientology, waarmee ze in 2014 haar eigen realityserie, Leah Remini: It's All Relative, neerzette.

Met ervaring in de reality-tv-sfeer, is het geen verrassing dat Leah Remini wordt gestroopt om mogelijk lid te worden van The Real Housewives! Aangezien Leah in Beverly Hills woont en zich bij de dames voegt van RHOBH zou een goed idee zijn, zijn de geruchten echter wel waar?

Leah Remini in gesprek om lid te worden van 'RHOBH'

The Real Housewives of Beverly Hills heeft zojuist seizoen 11 afgesloten en fans hebben het al over seizoen 12. Nou, zoals Bravo elk jaar doet, lijkt het alsof ze op zoek zijn naar nieuwelingen om sluit je aan bij de cast, en collega-actrice Leah Remini komt nogal wat op de proppen, en we zijn er absoluut voor!

Leah Remini, die in Los Angeles woont, aangezien ze een actrice is en zo, is in gesprek geweest om zich bij de dames van Beverly Hills te voegen en we zijn er helemaal voor! Leah heeft niet alleen connecties met grote namen zoals Jennifer Lopez, maar haar verleden als scientoloog zou geweldige tv opleveren. Met dit seizoen hyperfocus op de juridische gevechten van Erika Jayne, zou het verfrissend zijn om Leah erbij te betrekken, en we weten dat ze het niet zou tegenhouden.

Leah heeft eerder reality-tv gedaan

Gelukkig voor Leah zou deelname aan reality-televisie helemaal geen nieuw terrein voor haar zijn. De actrice, die de beroemde rol van Carrie Heffernan speelde in The King Of Queens, heeft haar eigen realityserie gemaakt! In 2014 schreef Leah zich in voor haar eigen show, Leah Remini: It's All Relative, die ze scoorde na haar vertrek bij Scientology.

De show volgde het leven van Leah en haar familie in Los Angeles en bewees dat ze nog steeds dezelfde oude meid is die ze was in New York City. Aangezien haar vertrek uit de organisatie de krantenkoppen over de hele wereld opriep, stroomden fans toe om haar serie te bekijken, die ook het vertrek van haar familie bij Scientology aankaartte.

De serie duurde twee seizoenen en had een handvol gastoptredens van Leah's mede-celebvrienden, waaronder Chelsea Handler, waardoor ze mogelijk nog spannender werd bij Housewives. Om nog maar te zwijgen, Leah regeerde ook op Dancing With The Stars, dus als het op reality-tv aankomt, is ze geen onbekende!

Met reality-tv in haar straatje, zou het haar overgang naar The Real Housewives vrij gemakkelijk maken! Hoewel fans aan boord zijn met het idee, lijkt het alsof de geruchten precies dat zijn … geruchten! Aangezien de cast van RHOBH al is begonnen met het filmen van hun twaalfde seizoen, lijkt het alsof Remini toch niet meedoet.

Fans hebben gemengde gevoelens over dit alles

Toen de geruchten voor het eerst de ronde deden over Leah Remini die zich bij RHOBH zou voegen, wilden fans graag getuige zijn van haar capriolen op het scherm. Aangezien Leah over veel dingen openhartig is, zou ze de hitte naar Beverly Hills brengen, wat hard nodig is na een heel seizoen van de cast die Erika Jayne van de haak heeft gelaten, met uitzondering van Sutton Stracke en Garcelle Beauvais natuurlijk!

Remini zou niet terughoudend zijn tussen de RHOBH-vrouwen, en met fans die wensten dat de huidige cast Erika Jayne een beetje meer een duwtje in de rug had gegeven als het ging om haar juridische strijd in twijfel te trekken, is Remini precies wat de serie nodig zou hebben. Ondanks dat veel Bravo-fans hun steun betuigen voor Leah die meedoet aan de serie, lijkt het alsof er anderen zijn die het idee gewoon niet zo leuk vinden.

Veel fans deelden hun mening en beweerden dat Leah niet "goed bij de show zou passen", en ze hebben niet helemaal ongelijk! Hoewel Beverly Hills haar en haar wilskrachtige meningen volledig zou kunnen gebruiken, zou Leah meer geschikt zijn voor franchises zoals The Real Housewives of New York of The Real Housewives of New Jersey. Bovendien denken veel fans dat ze te beroemd is voor de show. Gezien haar A-lijststatus en het gebrek aan connectie met een van de huidige castleden, zou het misschien niet spelen zoals fans het zouden willen.

Aanbevolen: