Wanneer komt seizoen twee van Cruel Summer uit op Hulu?

Inhoudsopgave:

Wanneer komt seizoen twee van Cruel Summer uit op Hulu?
Wanneer komt seizoen twee van Cruel Summer uit op Hulu?
Anonim

Cruel Summer is een nieuwe serie waar iedereen tegenwoordig over praat nadat hij de doorbraakhit van Freeform werd. Het is een tienerdrama dat alles lijkt te hebben: mysterieuze personages, veel angst en vooral een plotselinge verdwijning.

De show is ook uitvoerend geproduceerd door veteraan actrice Jessica Biel. De cast wordt geleid door voormalig Disney-ster Olivia Holt en Netflix-actrice Chiara Aurelia (Gerald's Game and Fear Street: Part Two - 1978).

Met het succes van het eerste seizoen scoorde Cruel Summer gemakkelijk een verlenging voor seizoen 2. Dat gezegd hebbende, er zijn sindsdien niet veel updates meer geweest. Desondanks blijven fans benieuwd wanneer het laatste seizoen van de show eindelijk in première gaat.

Cruel Summer kreeg lovende kritieken bij zijn debuut

In een verhaal dat zich afspeelt in een klein stadje in Texas, onderzoekt Cruel Summer een mogelijk verband tussen de verdwijning van het populairste meisje van een school, Kate (Holt) en een ooit nerdy meisje genaamd Jeanette (Aurelia) die wilde heel graag zijn zoals zij. Het verklaart uiteindelijk ook hoe Jeanette uiteindelijk de meest gehate persoon in het verhaal wordt.

De psychologische thriller wordt gedurende het seizoen vanuit verschillende gezichtspunten verteld. Ondertussen ontrafelt het verhaal zich in drie zomers, wat een behoorlijke uitdaging vormde voor Biel en de rest van het productieteam tijdens het filmen.

“Het meest uitdagende deel, naast de eigenlijke productie die tijdens de pandemie plaatsvond, waren volgens mij de drie tijdlijnen, die ieders verhaal, karakter en emotionele toestand op het goede spoor houden, waardoor de acteurs weten waar ze zijn en waar ze' gaan, 'legde ze uit.

Wat betreft de show zelf, het werd meer verwrongen en schokkend naarmate het vorderde. De finale zelf onthulde de waarheid over de vraag of Jeanette echt informatie achterhield die eerder tot Kate's redding had kunnen leiden. Door dit alles was het echter zo moeilijk om te zeggen wie goed en wie slecht is, en dat is eigenlijk wat de show vanaf het begin wilde bereiken.

"Het is moeilijk te zeggen wie liegt, wie de waarheid spreekt, wie de schurk is en wie het slachtoffer is, en het is allemaal zo ontworpen", Tia Napolitano, die als showrunner fungeert na de uitgang van maker Bert V. Royal, uitgelegd.

“Ik denk dat tieners gewoon de meest menselijke mensen zijn. Ze hebben al deze emoties, en ze veranderen zo snel, en we waren ooit allemaal tieners, dus dat is hoe ik deze show benaderde - het is een show over tieners, maar voor alle mensen."

De show werd de meest bekeken serie van Freeform ooit, dus het was een goed idee om het een verlenging toe te kennen. "Het was een gemakkelijke beslissing om Cruel Summer met een seizoen twee te verlengen", zei Freeform-president Tara Duncan in een verklaring.

“Het is het grootste seriedebuut in de geschiedenis van Freeform en de reacties van het publiek waren overweldigend positief. Jessica, Michelle en Tia hebben fenomenaal werk geleverd door een verslavend verhaal te vertellen dat aansluit bij de culturele tijdgeest. Ik ben opgewonden om te zien waar ze de serie de volgende keer naartoe brengen."

Wat kunnen fans verwachten van wreed zomerseizoen 2?

Als een anthologiereeks, gaat Cruel Summer het tweede seizoen in met een geheel nieuw verhaal en een compleet andere cast. De show speelt zich af in een stad aan het water in de Pacific Northwest en draait om drie tieners; Megan, de beste vriend van Megan, Luke, en uitwisselingsstudent Isabella, die verstrikt raken in een driehoeksverhouding.

Gedurende het komende seizoen zullen ze ook te maken krijgen met een mysterie dat hun leven en hun toekomst zou beïnvloeden. En net als bij het eerste seizoen, worden de afleveringen ook verteld via drie tijdlijnen rond Y2K.

De hoofdpersonen worden gespeeld door Sadie Stanley (Megan), Griffin Gluck (Luke) en nieuwkomer Eloise Payet (Isabella). Ondertussen spelen de ouders van de tieners KaDee Strickland als de alleenstaande moeder van Megan en Paul Adelstein als de spraakmakende vader van Luke. De rest van de cast bestaat ook uit Lisa Yamada en Sean Blakemore.

Afgezien van de grote castwisseling, zijn er ook enkele veranderingen in de show achter de schermen. Voor het komende seizoen zal Napolitano terugtreden als showrunner als co-executive producer Elle Triedman haar plaats inneemt. Desalniettemin lijkt het erop dat ze op een bepaalde manier bij de show betrokken zal blijven.

“Ik weet dat we ook iets willen aanpakken zoals we deden met verzorging. We willen praten over iets belangrijks, samen met het mysterie en de karakterstudies', vertelde Napolitano zelfs aan Us Weekly. “We willen onszelf uitdagen met iets dat even onmogelijk en mysterieus is, en de beste versie daarvan vinden. We willen mensen alle antwoorden geven op de aanwijzingen en vragen die we bedenken, omdat ik denk dat dat echt bevredigend is."

Biel zal ook blijven dienen als uitvoerend producent, samen met haar productiepartner, Michelle Purple.

Wanneer wordt Cruel Summer seizoen 2 uitgebracht?

Op dit moment is er nog geen vaste releasedatum voor Cruel Summer, hoewel Freeform heeft gezegd dat het later in 2022 in première zal gaan. In dat geval zal de releasedatum waarschijnlijk ergens in de herfst zijn. De show wordt momenteel opgenomen in Vancouver, BC.

Aanbevolen: