Waarom zijn fans geobsedeerd door het feit dat Lucy Liu een man heeft?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn fans geobsedeerd door het feit dat Lucy Liu een man heeft?
Waarom zijn fans geobsedeerd door het feit dat Lucy Liu een man heeft?
Anonim

Sinds 'Charlie's Angels' of misschien daarvoor zijn fans geobsedeerd door Lucy Liu. Ze is een veelzijdige actrice met een lange lijst van projecten op haar naam, en er zullen er nog meer volgen. Liu heeft zelfs meer dan 100 acteercredits op haar naam staan, een handvol als regisseur en zelfs een paar als producer.

Naast die illustere prestaties, werd Lucy ook een alleenstaande moeder door middel van draagmoederschap -- en ze bleef werken terwijl ze haar kleine jongen opvoedde.

Met al die dingen die voor haar gelden, is er echter één specifiek ding waar Lucy Liu de krantenkoppen voor ha alt: haar gebrek aan een echtgenoot. Hoewel het erop lijkt dat ze niet per se een echtgenoot wil, heeft dat mensen er niet van weerhouden te speculeren over haar liefdesleven (en het waargenomen gebrek daaraan, op sommige punten) en gretig te wachten om haar iemand te zien ontmoeten en trouwen.

Waarom zijn fans echter zo geobsedeerd door het feit dat Lucy Liu een man vindt?

Fans houden ervan om in het liefdesleven van beroemdheden rond te snuffelen

Lucy Liu is duidelijk geen onbekende in de schijnwerpers, wat betekent dat mensen haar altijd in de gaten houden. Het is natuurlijk niet anders dan elke andere beroemdheid, want de waarheid is dat fans gewoon willen weten wat er aan de hand is met hun favoriete Hollywood-iconen.

Wat betekent dat elke keer dat Lucy uitstapt met iemand die nieuw is, de krantenkoppen er snel over berichten. Liu kan zelfs verwijzen naar haar 'werkman' en fans worden wild (kijk maar naar de opmerkingen waarin ze worden gevraagd om te zoenen). Dat soort intense druk is waarschijnlijk niet bevorderlijk voor de moeder en actrice om zinvolle relaties aan te gaan of enige schijn van privacy te behouden.

Maar het maakt echt niet uit of Lucy vrijgezel is, met verschillende mensen uitgaat of een vluggertje trouwt met een willekeurig mooitje; fans zijn allemaal in haar bedrijf. Dat simpele feit kan zelfs een deel van de reden zijn waarom Lucy niet wil of kan daten.

Lucy Liu is notoir geheimzinnig over haar leven

Hoewel de gemiddelde persoon het misschien 'privé' noemt, lijken veel bronnen te denken dat Lucy Liu ronduit geheimzinnig doet over haar persoonlijke leven. In feite onthulde ze niet eens de aanstaande komst van haar zoon totdat hij aan de aardzijde was, wat betekent dat ze ook niet onthulde dat ze een surrogaat had gebruikt om haar baby te dragen.

Het feit dat ze dingen zo goed onder de duim kan houden als ze fans wil suggereren dat zelfs als Lucy een schoonheid in haar leven had, ze hem waarschijnlijk behoorlijk goed zou kunnen verbergen.

Fans willen dus de situatie van Lucy Liu's potentiële echtgenoot nauwlettend in de gaten houden, want de kans is groot dat ze zou trouwen voordat ze zelfs maar iemand liet weten dat ze een serieuze relatie had.

Fans hopen dat Lucy Liu een man vindt

Nog een reden waarom fans zo obsessief zijn over het datingleven van Lucy Liu? Omdat ze willen dat ze een man vindt. Lucy heeft zoveel gedaan voor fans en voor de wereld, inclusief kinderen in nood, dat iedereen gewoon wil dat ze haar happy end vindt.

Het is net als wanneer mensen intens speculeerden over de vraag of Cameron Diaz kinderen wilde, of dat ze het belangrijk vond om moeder te zijn, of misschien dat ze een gezondheidsprobleem had dat het dragen van een baby onmogelijk maakte. Natuurlijk, net als Lucy, had haar tegenspeler Cameron Diaz ook een baby via een draagmoeder, hoewel Cameron de doos van de echtgenoot goed heeft en al heeft afgevinkt.

Fans willen gewoon dat Lucy gelukkig is

Maar het komt erop neer dat fans voor hun beroemde beroemdheden voor het grootste deel willen wat ze voor zichzelf willen. En zou het niet geweldig zijn als Lucy Liu niet alleen liefde vond, maar ook bij iemand in de branche? Lucy Liu en haar toekomstige echtgenoot (of vrouw) zouden heel goed het volgende machtspaar van het decennium kunnen zijn.

Natuurlijk heeft de samenleving het concept van trouwen met je soulmate als een must-do ingebakken, zelfs als sommige mensen niet de behoefte voelen om ooit te trouwen of zelfs maar te settelen. Er is ook het feit dat veel mannelijke beroemdheden (Leo, we kijken naar jou) seriële daters zijn en helemaal niet geïnteresseerd lijken in het huwelijk.

Het is heel goed mogelijk dat Lucy Liu een van die beroemdheden is, ook al heeft ze een eerdere verloving onder haar riem, omdat ze heeft gezegd dat daten afleidend is.

En met haar zoon en haar carrière lijkt het alsof er niets ontbreekt in Liu's leven, zelfs als fans haar heel graag getrouwd zouden zien.

Aanbevolen: