Zal Christian Bale weer een gekke transformatie doormaken?

Inhoudsopgave:

Zal Christian Bale weer een gekke transformatie doormaken?
Zal Christian Bale weer een gekke transformatie doormaken?
Anonim

Een fysieke transformatie voor een rol kan op verschillende manieren plaatsvinden, en sommige sterren zijn dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan. Jared Leto werd zwaarder en was rolstoelgebonden, Ashton Kutcher gebruikte een dieet waardoor hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen en Matthew McConaughey at ongeveer 1.000 calorieën per dag. Het is krankzinnig, maar deze mensen zijn toegewijd aan hun vak.

Natuurlijk kunnen maar weinig acteurs in iemand anders veranderen zoals Christian Bale dat kan, en of het nu te ver ging voor The Machinist, of opgejaagd werd voor Batman, hij heeft keer op keer bewezen dat hij het kan maken gebeuren.

Dus, zal Bale deze wilde transformaties voortzetten? Laten we eens luisteren wat hij erover te zeggen heeft.

Christian Bale is een geweldige acteur

Als we kijken naar de topacteurs die tegenwoordig in Hollywood werken, is Christian Bale gemakkelijk een van de beste. Ondanks geen formele opleiding toen hij jonger was, wijdde de acteur zijn leven aan zijn vak, en op dit moment zijn er maar weinig mensen die wedijveren met wat hij als hoofdrolspeler op tafel brengt.

Empire of the Sun was een van de eerste grote successen van de acteur, en hoewel de zaken zouden vertragen, trok hij uiteindelijk de aandacht met American Psycho. Na de rol van Batman in Christopher Nolan's Dark Knight-trilogie, werd Bale een wereldwijde superster die miljoenen filmfans graag zagen optreden.

Door de jaren heen is de acteur doorgegaan met memorabele uitvoeringen en indrukwekkende credits voor zijn filmografie. Hij weet gewoon hoe hij een geweldig project moet kiezen, en te oordelen naar wat hij in petto heeft met zijn volgende paar films, mogen mensen verwachten dat de acteur zijn enorm succesvolle carrière in Hollywood voortzet.

Hoewel Bale zeker bekend staat om zijn uitzonderlijke acteercapaciteiten, staat hij er ook om bekend dat hij zichzelf fysiek transformeert om te passen bij elke rol die hij op zich neemt.

Hij heeft wilde transformaties ondergaan

Christian Bale's gekke transformaties zijn door de jaren heen behoorlijk goed gedocumenteerd. Hij is een skelet geworden voor films als The Machinist, is sterker geworden om Batman te spelen en is zelfs superzwaar geworden voor films als Vice. Het is altijd fascinerend om het eindresultaat van dit alles te zien, vooral als je bedenkt dat de acteur de dingen voornamelijk op zijn manier deed en geen hulp van buitenaf zocht.

Ik was nog nooit eerder naar een dokter of een voedingsdeskundige geweest over aankomen of afvallen. Maar uiteindelijk haalde ik dat in. Toen ik The Machinist deed, bedacht ik de absoluut briljante methode om gewoon sigaretten te roken en whisky drinken om af te vallen.”

Nadat hij Bale 70 lbs had zien afvallen, was zelfs Matt Damon verbaasd over hoe de acteur dit voor elkaar kreeg.

De eerste dag op de set vroeg ik hem: 'Hoe heb je dat gedaan?' Ik ben afgevallen en op onderdelen aangekomen, en er zijn veel theorieën over hoe het te doen. En hij keek me alleen maar aan en zei: 'Ik heb niet gegeten.' Die vent is uit een ander kleed geknipt', zei Damon.

Bale heeft dit vaak gedaan, maar de waarheid is dat hij er niet jonger op wordt, waardoor velen zich afvragen of zijn dagen van extreme transformaties voorbij zijn.

Bale wil dingen vertragen

Dus, zal Christian Bale doorgaan met het ondergaan van dramatische fysieke transformaties, allemaal in naam van acteren? Op basis van opmerkingen die hij een paar jaar geleden maakte, lijkt het erop dat de acteur de zaken op dat vlak gaat vertragen.

"Ik blijf zeggen dat ik er klaar mee ben, ik denk echt dat ik er klaar mee ben, ja", zei de acteur in 2019.

Dit was zelfs niet de eerste keer dat de acteur dit zei.

In een apart interview in 2019 had hij ook gezegd: "Ik kan het niet blijven doen. Ik kan het echt niet. Mijn sterfelijkheid staart me in het gezicht."

Nadat we een enorme fysieke tol van zijn lichaam hebben gekregen, kunnen we hem niet echt kwalijk nemen dat hij dit niet meer wil doen. Natuurlijk, het loonde toen hij een jongere artiest was, maar naarmate de tijd verstreek, zijn deze transformaties zeker moeilijker geworden voor de acteur. Op dit punt kan hij de rollen aannemen die hem het meest interesseren en gewoon zijn uitvoering het woord voor hem laten doen.

Alleen de tijd zal leren of Christian Bale zich zal onthouden van het ondergaan van gekke transformaties, maar wat hij ook doet, mensen zullen hem nog steeds op het scherm bekijken. Hij heeft verschillende projecten op de tap, met name Thor: Love and Thunder, die dit jaar uitkomt. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij eruitziet in elke aanstaande release.

Aanbevolen: