Succession'-schrijver sluit romantiek tussen Roman en Gerri niet uit

Inhoudsopgave:

Succession'-schrijver sluit romantiek tussen Roman en Gerri niet uit
Succession'-schrijver sluit romantiek tussen Roman en Gerri niet uit
Anonim

Opvolgingsschrijver en co-executive producer Georgia Pritchett heeft een romance tussen twee populaire personages in de show niet uitgesloten. Roman Roy en Gerri Kellman begonnen hun ongewone relatie in de tweede serie van het bekroonde HBO-drama en ondanks dat ze nooit zoenen, voeren fans campagne om samen te zijn.

In de laatste aflevering van het Golden Globe-winnende derde seizoen, bleef het koppel op een zuur toon nadat ze weigerde de jongste Roy-zoon te helpen. De Roy-kinderen werden verraden door hun ouders en Gerri weigert hen te helpen, ondanks dat Roman op zijn knieën v alt en smeekt. Het is een hartverscheurend moment waardoor velen zich afvroegen of dit het einde was voor de koppeling.

Successieschrijver is niet bepalend voor onze verdere romantiek

Roman Roy, gespeeld door SAG-genomineerde Kieran Culkin, is de jongste zoon van mediamagnaat Logan Roy. Ondanks zijn intimiteitsproblemen heeft hij de afgelopen twee seizoenen een band opgebouwd met interim SEO en voormalig algemeen adviseur Gerri (gespeeld door J. Smith Cameron). Ondanks hun leeftijdsverschil en ongebruikelijk flirten, waaronder vuile telefoontjes en ongepaste voorstellen op het werk, worden ze verdedigd door zowel kijkers als schrijvers.

"Oh, ik ben een groot voorvechter van de Roman en Gerri-romantiek. Het is raar en vies, maar voelt ook heel ontroerend omdat hij zo beschadigd is. Hij verlangt zo naar intimiteit, maar is niet in staat om een normale, lonende, intieme relatie. Dus het dichtste dat hij daarbij kan komen, is dit vreemde oedipale ding met Gerri. Het is op een bepaalde manier hartverscheurend."

Voor InStyle's Badass Women-editie van februari onthult ze dat ze achter enkele van Roman's geliefde oneliners zit. Geïnspireerd door haar eigen angst, vindt ze het schrijven voor het personage behoorlijk louterend. "Roman is een favoriet van mij omdat hij een van de weinige personages is die echt van mensen houdt, en die liefde komt op de eerste plaats. Hij houdt echt van zijn vader, zijn broers en zussen, Gerri. En hij stelt die mensen op de eerste plaats, wat veel van de anderen niet doen 't. De meeste mensen kunnen begrijpen dat ze problemen hebben met de gezinsdynamiek, en die worden alleen maar versterkt bij Opvolging."

Pritchett schrijft graag gecompliceerde vrouwen zoals Gerri

Gerri Kellman, gespeeld door J Smith Cameron, was oorspronkelijk bedoeld als een mannelijk personage en verscheen in een handvol afleveringen. Dankzij slim schrijven en een veelgeprezen optreden van Cameron is ze een favoriet bij fans geworden.

"Ik denk dat de vreugde van het schrijven voor Selina [Meyer] over Veep, en Shiv en Gerri over Succession, is dat het grappige, gecompliceerde vrouwen zijn met gebreken. Het zijn geen perfecte moeders, geen perfecte echtgenotes, " legt de schrijver uit.

Succession won zondag de Golden Globe voor beste dramaserie, samen met twee andere overwinningen: beste acteur voor Jeremy Strong voor zijn rol als Kendall Roy en beste vrouwelijke bijrol voor Sarah Snook, die Shiv Roy speelt.

Aanbevolen: