ICarly-fans kunnen niet stoppen met praten over de Nickelodeon-show die in februari op Netflix verschijnt

ICarly-fans kunnen niet stoppen met praten over de Nickelodeon-show die in februari op Netflix verschijnt
ICarly-fans kunnen niet stoppen met praten over de Nickelodeon-show die in februari op Netflix verschijnt
Anonim

Eerder deze week onthulde Netflix dat de populaire Nickelodeon-show iCarly volgende maand in première gaat op het streamingplatform, samen met een reeks langverwachte films zoals To All The Boys: Always and Forever en Malcolm and Marie.

Het eerste en tweede seizoen van de serie zullen beschikbaar zijn om te streamen op Netflix. Helaas worden de andere vier seizoenen niet toegevoegd.

De show volgde de avonturen van Carly Shay, een tienermeisje dat een webshow begint met haar beste vrienden, Sam en Freddie. Het liep voor 6 seizoenen op Nickelodeon, met de eerste aflevering uitgezonden in 2007 en de laatste in november 2012..

Ondanks dat de show bijna tien jaar uit de lucht is geweest, zullen fans binnenkort de nostalgie op Netflix kunnen herbeleven. Deze toevoeging kwam voor veel fans als een verrassing, vooral met een reboot voor het nieuwe streamingplatform, Paramount Plus, waarvan onlangs is aangekondigd dat het in de maak is.

Fans van de geliefde sitcom gingen naar Twitter om hun opwinding te uiten over de show die op het streamingplatform arriveerde:

Tussen dit en de revival hebben iCarly-fans veel te vieren. Vorige maand meldde TVLine dat de reboot van de hitserie de originele castleden Miranda Cosgrove (Carly), Nathan Kress (Freddie) en Jerry Trainor (Spencer, Carly's oudere broer en voogd) zal bevatten.

Op dit moment is het nog onbekend of Jennette McCurdy en Noah Munck, die Sam en Gibby speelden, zullen verschijnen. Beide personages speelden een prominente rol in de originele serie.

De revival gaat in première op het nieuwe streamingnetwerk, Paramount Plus, dat zelf op 4 maart wordt gelanceerd. Er is beperkte informatie vrijgegeven over de plot van de reboot, maar we weten dat de show zal duren plaats 10 jaar na de finale.

Er is vanwege de pandemie geen officiële releasedatum bevestigd. Het gerucht gaat echter dat de revival eind 2021 of begin 2022 in première gaat.

Het eerste en tweede seizoen van iCarly zijn vanaf 8 februari te streamen op Netflix. Tot die tijd kunnen fans alle vijf seizoenen bekijken op CBS All Access en Amazon Prime.

Aanbevolen: