Elke reden waarom de romantiek van Shailene Woodley en Aaron Rodgers gedoemd leek te mislukken

Inhoudsopgave:

Elke reden waarom de romantiek van Shailene Woodley en Aaron Rodgers gedoemd leek te mislukken
Elke reden waarom de romantiek van Shailene Woodley en Aaron Rodgers gedoemd leek te mislukken
Anonim

Zes jaar na het einde van de blockbuster Divergent-filmserie, heeft de ster Shailene Woodley, bekend van haar rol als Beatrice Prior in de film, de afgelopen jaren ook behoorlijk wat uiteenlopende relaties gehad. Voorafgaand aan haar laatste relatie had ze een liefdesleven onder de radar, ondanks haar Hollywood-faam. Toch ging alle aandacht naar haar toe toen zij en NFL-ster Aaron Rodgers officieel werden. In de hoop elkaars eindspel te zijn, hebben Shailene en Aaron bewezen dat ze een beroemd stel zijn dat de aandacht waard is, maar niet voor lang.

Met het recente drama rond de twee, waarom zijn veel van Shailene's fans niet verrast dat haar relatie met Aaron Rodgers op de klippen loopt? Gaat Shailene Woodley zich op een ander uiteenlopend pad van liefde begeven? Zijn Aaron en Shailene nog steeds samen? Blijf lezen om erachter te komen …

7 Wat was de ziekte van Shailene Woodley?

Er is weinig bekend over de ziekte van Shailene Woodley, alleen dat het haar lichamelijk trof. Shailene beschrijft haar lichamelijke ziekte als 'behoorlijk slopend' en bereikte een punt waarop ze aanbiedingen voor filmrollen moest weigeren vanwege haar gezondheid.

Ze vertelde het omslagverhaal van The Hollywood Report: "Het [haar ziekte] bracht me een tijdje in de war. Je voelt je zo ongelooflijk geïsoleerd en alleen. Tenzij iemand kan zien dat je een gebroken arm of been hebt, is het echt moeilijk voor mensen om zich te verhouden tot de pijn [van haar ziekte] die je ervaart als het stil, stil en onzichtbaar is."

Hoewel ze nu meer open is in het praten over haar worsteling met haar gezondheidstoestand, blijft haar ziekte een mysterie voor het publiek. Zelfs haar partner, Aaron Rodgers, blijft moeder over haar situatie.

6 Zijn Aaron Rodgers en Shailene Woodley nog steeds een koppel in 2022?

Aaron Rodgers en Shailene Woodley zijn een ander pandemisch koppel. Hun liefdesverhaal begon in 2020 bij het begin van de lockdown. Toen ging het snel in een stroomversnelling toen ze hun verloving in 2021 aankondigden.

Toen het leven echter weer normaal begon te worden en ze tegen het einde van 2021 hun werk begonnen te doen, moest het paar hun liefdesbubbel laten barsten, waar ze al maanden met veel plezier in leefden. In februari 2022 kondigde Aaron Rodgers eindelijk hun breuk aan via Instagram.

5 Waarom dumpte Shailene Woodley Aaron Rodgers?

Ondanks alle lieve dingen die Shailene Woodley en Aaron Rodgers over elkaar hebben gezegd, leidde hun relatie toch tot een uiteenlopend pad.

Volgens In Touch stond Aarons voetbalcarrière hun relatie in de weg. De insider zegt: "Hoewel Shailene de carrière van Aaron steunt, zette hij voetbal op de eerste plaats, en zij [Shailene en Aaron] brachten nauwelijks tijd samen door.

4 Hoe vaak zijn Aaron Rodgers en Shailene Woodley uit elkaar gegaan?

De datingsgeschiedenis van Shailene Woodley is historisch gezien privé of minder openbaar geweest dan toen ze bij Aaron Rodgers was. Na twee jaar samen te zijn geweest, hebben Aaron en Shailene een sterke band opgebouwd, zelfs nadat ze uit elkaar zijn gegaan. Shailene Woodley werd zelfs vergezeld door Aaron Rodgers naar zijn Green Bay Packers-teamgenoot, de bruiloft van David Bakhtiari.

Na Aaron Rodger's Instagram-aankondiging van hun splitsing, circuleerden er snel geruchten over hem en Shailene. Men geloofde dat het waar was toen Shailene Woodley indirect haar rouwtoestand noemde in haar recente posts op sociale media. Fans denken dat Aaron en Shailene bij hun tweede breuk zijn, wat ook de laatste lijkt te zijn.

3 Wat zegt Aaron Rodgers over Shailene Woodley?

Met hoe het ex-paar beleefd lijkt in de bruiloft van Aaron Rodger's teamgenoot, lijken de twee geen kwaad bloed te hebben. Omdat insiders zeggen dat hun relatie "gewoon niet werkte" vanwege hun strakke werkschema's, leek hun relatiebreuk de beste oplossing voor hun relatie.

Een week na Aarons aankondiging van het uiteenvallen van Instagram, vertelt hij aan The Pat McAfee Show: "Zij [Shailene Woodley] leerde me hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en dat is een geweldig cadeau. Als je zo'n partner hebt, het maakt het leven gewoon zoveel leuker."

In een andere Instagram-post post hij ook zijn waardering voor zijn ex-vriendin door te onderschrijven: "Bedankt dat ik achter je aan mocht gaan de eerste paar maanden nadat we elkaar ontmoetten, en dat ik je eindelijk mocht inhalen en een deel van je leven."

2 Wat doet Shailene Woodley nu?

Hoewel het recente nieuws over haar voornamelijk ging over haar breuk met Aaron Rodgers, houdt Shailene Woodley nog steeds vast aan haar eerste liefde, acteren. In 2021 verkende Shailene een andere kant van het maken van films, dit keer achter de schermen als producer.

Een nieuwe televisieshow genaamd 'Three Women' met in de hoofdrol haar en Betty Gilpin is ook in de maak en bevindt zich momenteel in de filmfase.

1 Wat doet Aaron Rodgers nu?

Aaron Rodgers wordt niet jonger, dus zijn carrière als Green Bay Packer-voetballer nadert het einde. Terwijl hij blijft spelen voor zijn NFL-team, heeft hij zijn contract voor Green Bay verlengd tot 2026.

De viervoudig MVP en quarterback richt zijn focus op het volgende seizoen van de NFL, waardoor het zijn doel is om de beste individuele prestaties voor zijn team te leveren.

Aanbevolen: