Zijn Kathy Griffin en Ellen DeGeneres nog steeds vijanden?

Inhoudsopgave:

Zijn Kathy Griffin en Ellen DeGeneres nog steeds vijanden?
Zijn Kathy Griffin en Ellen DeGeneres nog steeds vijanden?
Anonim

Ellen DeGeneres zit misschien achter een van de langstlopende talkshows op televisie (The Ellen Show is al aan zijn 18e seizoen toe, hoewel het binnenkort zal eindigen), maar dat betekent niet dat betekent niet noodzakelijk dat ze gemakkelijk vrienden maakt in het bedrijf. Natuurlijk heeft ze veel goede vrienden (inclusief de huidige 'kamergenoot' Courteney Cox), maar ze heeft ook andere beroemdheden op de verkeerde manier gewreven.

Dit omvat uiteraard actrice en komiek Kathy Griffin die enkele jaren geleden ruzie had met DeGeneres. Hoewel Griffin in het verleden in de show van DeGeneres is verschenen, is de actrice sindsdien verbannen om terug te keren (interessant genoeg is Griffin ook verbannen uit andere shows). De afgelopen jaren is het echter onduidelijk geworden of deze twee beroemdheden nog steeds een hekel aan elkaar hebben zoals voorheen.

Hun vete is misschien begonnen met een monoloog

Het lijkt erop dat de vete tussen de twee sterren begon toen Griffin haar opwachting maakte in The Ellen Show in 2007. Voordat Griffin uitkwam, had DeGeneres een monoloog gedaan om haar gast voor te stellen en het was allesbehalve vleiend. "Ellen deed een monoloog over hoe gemeen ik ben", herinnert Griffin zich tijdens een gesprek met Us Weekly. “Ik was in de kleedkamer als, 'S! Je bent een andere stripvrouw, kom op!'”

Interessant is dat DeGeneres datzelfde jaar ook naar Griffin werd gevraagd tijdens een interview met W Magazine en de presentator van de talkshow heeft mogelijk laten doorschemeren dat zij en Griffin niet precies op dezelfde pagina stonden. Om te beginnen beschreef ze Griffin als 'erg gemeen'. DeGeneres ging ook door met het verduidelijken van geruchten dat Griffin in haar show werd verbannen. "Ik weet dat ze er een groot belang bij had om in de show te willen zijn, en we hebben haar niet geboekt", legde DeGeneres uit. “Ze deed zo iets dat ik haar uit de show verbannen heb. Ik heb haar niet uit de show geweerd, want je moet eerst in de show zijn om verbannen te worden.'

Op een gegeven moment leek het alsof Griffin en DeGeneres verschillen gemakkelijk zouden kunnen oplossen. Griffin had tenslotte gezegd dat ze "enorm veel respect" heeft voor DeGeneres. Ook gelooft de actrice dat ze "allemaal beter gediend zouden zijn als we er allemaal echt voor elkaar zijn zoals de kerels zijn." Griffin legde uit: "Ik voel me heel sterk over vrouwen die elkaar steunen, vooral vrouwen boven de 50 en vrouwen in comedy, omdat de mensen die nog steeds beslissingen nemen, nog steeds blanke mannen van middelbare leeftijd zijn. We moeten beter zijn in het niet tegen elkaar opdraaien.”

Helaas zou de vete tussen DeGeneres en Griffin in de loop van de tijd alleen maar erger worden, vooral na de dood van komiek en Griffins goede vriend, Joan Rivers.

De dood van Joan Rivers leidde tot een ruzie over de telefoon

De late Rivers is in het verleden misschien in de show van DeGeneres verschenen, maar het lijkt erop dat zij en de Emmy-winnaar achter de schermen niet echt met elkaar overweg konden. Tenminste, niet als je het aan Griffin vraagt. "Tijdens mijn allerlaatste diner met Joan Rivers checkten we altijd bij elkaar in, en ik zou zeggen: 'Waar ben je met Ellen?' en ze zou zijn als, 'Ugh, nog steeds een hekel aan me!' En ze zou gaan, 'Nou, en jij?' en ik zou zeggen: 'Oh, ze denkt dat ik gemeen ben,' 'herinnerde Griffin zich tijdens een toespraak op Access Hollywood. "De waarheid is dat ik denk dat ik het gevoel heb dat ik opkom voor een vriend… Er zijn zo weinig vrouwelijke strips boven de 50… Ik wou dat we elkaar beter konden steunen."

Na de dood van Rivers onthulde Griffin dat ze besloot contact op te nemen met DeGeneres. "Ik heb haar net gebeld en ik zei gewoon: 'Kijk, vrouw tot vrouw, komisch tot komisch, ik denk dat je je haat voor Joan Rivers moet loslaten. Ze is overleden, doe gewoon een f eerbetoon, wees cool, '" legde Griffin uit terwijl hij met Variety sprak. DeGeneres zou echter naar verluidt niet toegeven, en benadrukte dat "er een verschil is tussen gemeen en grappig." "Die f zette me op scherp", zei Griffin. “Dus we hadden een gevecht waarin ik opruiende woorden gebruikte als: ‘Kijk, verdomme, ongetalenteerde hack.'" Over hun argument merkte Griffin ook op: "Weet je wanneer je met iemand vecht en je op een bepaald moment een beetje kunt lachen? Ja, niet die dag.'

Een paar dagen na hun telefonische ruzie besloot Griffin opnieuw contact op te nemen met DeGeneres om te proberen de boel op te lossen. Deze keer probeerde ze te sms'en. "Het was zo 'Dynasty' dat ik eis om Alexis te zijn zolang jij Krystle bent," herinnerde ze zich van haar bericht aan DeGeneres. "Ik denk dat we een scène in het zwembad moeten doen, ik denk dat er grote hoeden moeten zijn [en] die teef reageerde niet eens! Maar dat was een goed idee!”

Wat DeGeneres betreft, plaatste de Emmy-winnende presentator een eerbetoon aan Rivers op de Twitter-pagina van haar talkshow. Interessant is dat de dochter van Rivers, Melissa Rivers, ook heeft ontkend dat haar moeder ooit ruzie had met DeGeneres. Terwijl ze op de Behind The Velvet Rope met David Yontef-podcast was, zei Melissa zelfs dat ze van DeGeneres had gehoord na het overlijden van haar moeder. "Ze [DeGeneres] vertelde me hoeveel mijn moeder voor haar betekende omdat mijn moeder een van de eerste mensen was die naar buiten kwam en haar steunde toen ze naar buiten kwam", herinnert ze zich.“Ze bracht het naar me toe. Ze heeft zoiets van, je moeder was een van de eersten die me steunde.'

Het is onduidelijk of DeGeneres en Griffin zich tot op de dag van vandaag al hadden verzoend. Misschien, alleen de tijd zal het leren. Voorlopig lijkt het erop dat ze beter af zijn als ik een apart leven leid.

Aanbevolen: