Jana Kramer en Gleb Savchenko hadden een affaire tijdens 'Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

Jana Kramer en Gleb Savchenko hadden een affaire tijdens 'Dancing With The Stars
Jana Kramer en Gleb Savchenko hadden een affaire tijdens 'Dancing With The Stars
Anonim

Jana Kramer had naar verluidt een affaire met Gleb Savchenko terwijl ze samenwerkten aan Dancing with The Stars in 2016. Jana Kramer, bekend van haar rol als Alex Dupre in One Tree Hill, was gescheiden van haar man Mike Caussin, terwijl professionele danseres Gleb was getrouwd met Elena Samodanova op het moment dat de vermeende ontrouw plaatsvond.

Jana Kramer en Gleb Savchenko waren smerig aan het dansen achter de rug van hun echtgenoten

Meerdere bronnen vertelden Us Weekly dat de twee "verbonden" waren tijdens het 23e seizoen van Dancing with the Stars. De actrice had eerder toegegeven dat ze wat "flirts en flirts" had te midden van haar scheiding van haar man in het boek van het paar uit 2020, The Good Fight.

“Ik heb nooit echt gedacht dat ik iets verkeerd deed. Correctie. Ik wist dat het verkeerd was; Ik wilde gewoon niet de slechterik zijn', schreef ze. "Ik rechtvaardigde mijn acties in mijn gedachten, net zoals ik veronderstel dat Mike dat ook altijd al had gedaan."

De twee verzoenden zich later, maar stopten voorgoed in april 2021 toen haar man Mike haar naar verluidt bedroog.

Ondertussen stopten Gleb en zijn vrouw Elena in november 2020 nadat ze beweerde dat hij meerdere affaires had met zijn voormalige danspartners. Gleb ontkende deze beschuldigingen.

"Het is geen geheim dat Gleb affaires heeft gehad met voormalige danspartners - en wie weet met wie nog meer", zei een vertegenwoordiger van Elana destijds.

Jana's ex-vriend onthult enkele van haar geheimen

Nu, Jana's recente affaire, Ian Schinelli, morst de thee over enkele van haar geheimen.

“Jana heeft me toegegeven dat ze met twee jongens naar bed is geweest terwijl Mike in de afkickkliniek zat. Ze sliep met Gleb", vertelde Schinelli aan Us Weekly. "Ze rechtvaardigde het door te zeggen: 'We waren wettelijk gescheiden.'"

Hij vervolgde: “Ze probeerde zelfs af te spreken met Gleb terwijl we aan het daten waren. Hij deed een show in Nashville en ze vroeg me of het goed was als ze hem ontmoette. Ik zei: ‘Zolang er niets meer was,’ en ze zei: ‘Nee.’ Ze ging nooit en zei dat het uit respect voor mij was.”

Maar Jana vertelde Us Weekly dat Schinelli dingen "draait" in het licht van hun splitsing.

Ze zei: “Ian is boos omdat al zijn leugens zijn bedacht en nu het verhaal verdraait. Sindsdien heb ik van veel vrouwen vernomen dat ik niet de enige was tijdens onze relatie, maar ik ga gelukkig verder met mijn leven en ik hoop dat hij hetzelfde doet.”

Aanbevolen: