The Circle: 15 verrassende feiten over de nieuwe hitrealityshow van Netflix

Inhoudsopgave:

The Circle: 15 verrassende feiten over de nieuwe hitrealityshow van Netflix
The Circle: 15 verrassende feiten over de nieuwe hitrealityshow van Netflix
Anonim

We zijn amper een maand in 2020 en Netflix heeft onze volgende reality-tv-obsessie al afgeleverd. We hebben het natuurlijk over The Circle. Deze nieuwe hitshow is eigenlijk gebaseerd op een Britse versie, maar de opknapbeurt van Netflix heeft iedereen al helemaal verslaafd gemaakt. Het is een spel gebaseerd op het vermogen van de deelnemer om een social media-account te runnen. Spelers kunnen een profiel aanmaken en terwijl sommigen hun eigen perfect gefilterde foto's gebruiken, besloten anderen om de meervalroute te gaan. Het is een totaal uniek concept en voor degenen die het nog niet hebben uitgeprobeerd, wat houdt het tegen?

In het artikel van vandaag zullen we kijken naar 15 verrassende feiten over Netflix's The Circle. Aangezien we tot nu toe maar 1 seizoen hebben, hebben fans natuurlijk nogal wat vragen over de game en hoe deze is gefilmd. Wel, wij hebben de antwoorden! Spoilers vooruit, dus pas op!

Cirkel, breng ons naar het artikel!

15 Deelnemers filmden 15 dagen in hun appartement

Netflix's The Circle - Adam/Alex - Schreeuwend in de kamer
Netflix's The Circle - Adam/Alex - Schreeuwend in de kamer

In een interview met OprahMag werd de maker van The Circle gevraagd hoe lang de deelnemers in hun appartement waren weggestopt. Fans die de show hebben gezien, zullen zich herinneren dat spelers de hele show in hun eenheden waren en alleen vertrokken om de fitnessruimte en het bubbelbad te gebruiken. Maker Tim Harcourt zei dat de opnames in het appartement 15 dagen duurden. Over cabinekoorts gesproken!

14 Producenten hadden geen zeggenschap over de meervalfoto's die werden gebruikt

The Circle - Netflix - Seabrun/Rebecca -Promo
The Circle - Netflix - Seabrun/Rebecca -Promo

Met uitzondering van één meerval (die de foto's van zijn vriendinnen gebruikte om het spel te spelen), leken de personages die door die meerval werden gebruikt volkomen willekeurig. Velen vroegen zich af of ze waren gekozen door producenten. In een Q&A met Decider ontkenden makers Tim Harcourt dit door te zeggen: "Nee. We zijn erg streng dat we willen dat de deelnemers hun eigen strategieën bezitten, dus we sturen spelers niet naar een identiteit"

13 De Amerikaanse versie van Netflix is ook opgenomen in het VK, in hetzelfde gebouw

The Circle - gebouw - Netflix
The Circle - gebouw - Netflix

We vermoeden dat Tim Harcourt en anderen die hebben geholpen bij het maken van deze geweldige serie, de eenheden die ze hadden gezien in de originele Britse versie erg leuk vonden. Het blijkt dat de Amerikaanse versie van Netflix eigenlijk is opgenomen in exact hetzelfde gebouw als het origineel, in Salford, Manchester. Grappig genoeg is het gebouw zelf een appartementencomplex, waar echte mensen wonen, niet alleen realitysterren.

12 Het echte leven "Mercedez" bereikte Karyn na de show

The Circle - Netflix - Mercedez / Karyn
The Circle - Netflix - Mercedez / Karyn

We moeten ons voorstellen dat het behoorlijk gek was voor de mensen wiens foto's werden gebruikt door de meervalspelers om de show vanuit huis te bekijken. Deelnemer Karyn speelde haar hele spel als "Mercedez" en gebruikte foto's van een meisje dat ze nog nooit had ontmoet. Zoals ze onlangs onthulde, gleed de echte "Mercedez" zelfs in haar DM's nadat de show was uitgezonden! Karyn bedankte haar natuurlijk en stuurde haar zelfs een pakket met The Circle goodies.

11 Deelnemers mochten geen wifi of andere verbindingen met de buitenwereld hebben

The Circle - Netflix - Chris in bed
The Circle - Netflix - Chris in bed

Deze is niet zo ongewoon voor realityshows. We vermoeden echter dat deze regel iets moeilijker was om aan te passen voor deze deelnemers, simpelweg omdat ze 15 dagen in eenzaamheid moesten filmen, terwijl in andere shows deelnemers constant interactie hebben met medespelers. In The Circle zagen we dat deelnemers bezig waren met dingen als het maken van armbanden, kruiswoordraadsels en letterlijk alles wat ze maar te pakken konden krijgen.

10 Er is een technisch bedrijf ingehuurd om 'The Circle' te creëren

The Circle - Netflix - Cast - Promo Shot
The Circle - Netflix - Cast - Promo Shot

Een van de grootste vragen die fans hebben sinds de finale van seizoen 1 uitgezonden op Netflix, was of "The Circle" echt een echt programma was of dat showrunners gewoon de berichten aan het typen waren die spelers wilden verzenden. Blijkt dat het ding helemaal echt was! Tim Harcourt bevestigde dat er in de vroege productiefasen een bedrijf was ingehuurd om het platform te bouwen.

9 De cast houdt nog steeds contact en heeft zelfs een groepschat

The Circle Finale - Netflix - Volledige cast
The Circle Finale - Netflix - Volledige cast

Het lijkt erop dat de cast van The Circle nog steeds niet genoeg van elkaar heeft! Verschillende deelnemers hebben bevestigd dat iedereen nog steeds contact houdt en dat er zelfs een actieve groepschat gaande is (hopelijk heeft Joey de betekenissen van emoji opgepoetst). Helaas zijn de meeste deelnemers verspreid over het hele land, maar dat is het mooie van sociale media, toch?

8 Elke speler kreeg zijn eigen producer toegewezen voor een beetje menselijke interactie

The Circle - Shubham - Netflix - Bed
The Circle - Shubham - Netflix - Bed

15 dagen zonder persoonlijke interacties zou natuurlijk een beetje eenzaam worden, dus showrunners gaven elke deelnemer zijn eigen producer. Tim Harcourt legde in een interview uit dat de producenten er waren "om de regels uit te leggen en ook zodat de deelnemers iemand hadden om persoonlijk mee te praten. Het is een spel waarin je je tegenstanders niet kunt zien, geen test van eenzame opsluiting!".

7 Er wordt een finalefeest gepland met de Catfish-personages

The Circle - Full Cats - Netflix - Finale
The Circle - Full Cats - Netflix - Finale

Karyn, ook bekend als Mercedez, vertelde OprahMag dat ze in contact is geweest met meer dan alleen haar eigen meervalpersonage en dat ze ze allemaal heeft uitgenodigd om een castfeestje bij te wonen dat ze geeft (wie doet er nou mee?!). Karyn ging ook verder met te zeggen: "Het is een familie van volslagen vreemden, en het is iets dat we allemaal kunnen delen, ".

6 Joey en Shooby's Bromance is de echte deal

The Circle - Joey Sasso - Instagram - Telefoongesprek
The Circle - Joey Sasso - Instagram - Telefoongesprek

Een van de allerbeste onderdelen van het eerste seizoen van The Circl e was het kijken naar de bromance van Joey en Shubham. Velen waren benieuwd of hun connectie in het echte leven net zo sterk was als in de show. Deelnemer Joey Sasso bevestigde hoe echt de bromance is toen hij deze screenshot plaatste van een chat van een uur die hij en zijn jongen Shooby onlangs hadden.

5 Deelnemers hadden altijd toegang tot een therapeut op de set

The Circle - Joey Sasso - Netflix
The Circle - Joey Sasso - Netflix

In een interview onthulde deelnemer Shubham Goel dat er een therapeut op de set beschikbaar was voor de spelers wanneer ze er een nodig hadden. Toen hem werd gevraagd hoe vaak de deelnemers er eigenlijk een wilden zien, zei Tim Harcourt: "[Er werd een beroep op hen gedaan] wanneer iemand zich gestrest voelde of gewoon iemand wilde om mee te praten die buiten het spel was.". Dit lijkt een geweldig idee dat waarschijnlijk in de meeste realityshows zou moeten worden gebruikt …

4 De appartementen zijn allemaal volledig geluiddicht

The Circle - Netflix - Sammie
The Circle - Netflix - Sammie

Rekening houdend met hoe vaak we de deelnemers tijdens de game hoorden schreeuwen, werd de vraag of hun eenheden wel of niet geluiddicht waren behoorlijk relevant. Per slot van rekening zou het horen van een mannelijke schreeuw uit de kamer van "Rebecca" het spel van Seaburn volledig hebben verpest. Welnu, we hebben vernomen dat de units in feite volledig geluiddicht waren en er was zelfs een extra appartement tussen elk van de deelnemersflats.

3 Joey Sasso zit eigenlijk in de acteerbizz IRL

Joey Sasso - Selfie - The Circle - Netflix
Joey Sasso - Selfie - The Circle - Netflix

Deelnemer Joey Sasso ging van ieders minst favoriete deelnemer in de eerste aflevering naar ieders favoriet in de finale. Zijn uitvoering van de show was behoorlijk indrukwekkend en hij slaagde er echt in om zichzelf te verkopen als een coole kerel. Tijdens de show beweerde hij een barman te zijn, in het echte leven is de man eigenlijk een acteur! Hij zei echter wel dat hij volledig authentiek was tijdens het spelen van The Circle en dat niets een act was.

2 Deelnemers moeten dagelijkse boodschappen bestellen

The Circle - Miranda - Netflix - Badkamer
The Circle - Miranda - Netflix - Badkamer

Tijdens de 12 afleveringen zagen we de deelnemers behoorlijk wat koken (wat moesten ze nog meer doen?). Elke speler leek echter verschillende gerechten klaar te maken, dus velen vroegen zich af hoe de hele voedselsituatie werkte, aangezien deelnemers hun appartementen niet mochten verlaten. Tim Harcourt onthulde dat "De deelnemers elke dag boodschappen bestellen.".

1 Joey en Miranda hebben nog steeds wat vonken tussen hen

Miranda & Joey - The Circle - Netflix - Promo Shot
Miranda & Joey - The Circle - Netflix - Promo Shot

Hoewel Joey noch Miranda een langdurige relatie hebben bevestigd, weten we zeker dat de twee nog steeds contact hebben en nog steeds een speciale band delen. Toen hem in een interview werd gevraagd naar de staat van zijn en Miranda's relatie na de show, speelde Joey het stijlvol en zei: "Miranda, ze is iemand van wie ik absoluut hou en aanbid en waar ik de meest geweldige relatie mee heb. We voelen ons allebei gezegend voor de ervaring.".

Aanbevolen: