Will Ferrell baseerde zijn hilarische 'Eastbound & Down'-personage op een iconische sport-entertainer

Inhoudsopgave:

Will Ferrell baseerde zijn hilarische 'Eastbound & Down'-personage op een iconische sport-entertainer
Will Ferrell baseerde zijn hilarische 'Eastbound & Down'-personage op een iconische sport-entertainer
Anonim

Saturday Night Live-veteraan Will Ferrell heeft een geweldige carrière in de industrie achter de rug. Of hij nu het grootste deel van zijn dialogen verbetert of de perfecte cast voor een hitkomedie verzamelt, de man heeft keer op keer bewezen dat hij het allemaal kan en het er gemakkelijk uit kan laten zien.

Eastbound & Down was een show waarin Ferrell wijselijk een gastrol speelde, en Ferrells tijd in de show was legendarisch. Wat de meeste mensen niet weten over het personage van Ferrell, was dat de acteur hem baseerde op een worstellegende.

Laten we Will Ferrell en het personage in kwestie eens nader bekijken.

Will Ferrell Is A Comedy Legend

Als het gaat om komisch werk op het grote en kleine scherm, hebben maar weinig artiesten in de moderne geschiedenis zoveel bereikt als Will Ferrell. Op het hoogtepunt van zijn carrière was hij een onstuitbare kracht aan de kassa, en hij is zelfs begonnen met het produceren van enkele hitprojecten.

Saturday Night Live liet mensen duidelijk zien dat Ferrell een schat aan potentieel had, maar hij zou de juiste kansen op het grote scherm moeten krijgen om te laten zien dat hij een ster zou kunnen zijn. Gelukkig zou dit in de jaren 2000 plaatsvinden, en toen hij de top eenmaal had bereikt, begon hij een fortuin binnen te halen terwijl hij zijn nalatenschap verstevigde.

Volgens Celebrity Net Worth: "Op het hoogtepunt van zijn carrière in de vroege tot late jaren 2000 was Will een van de best betaalde acteurs in Hollywood. Hij verdiende consequent $ 20 miljoen per film."

De man was een krachtpatser op het grote scherm en het zal voor iedereen moeilijk zijn om in de buurt te komen van wat hij heeft bereikt.

Hoe geweldig zijn filmwerk ook was, Ferrell heeft ook op het kleine scherm furore gemaakt, met name in een gastrol in Eastbound & Down.

Hij speelde Ashley Schaeffer op 'Eastbound &Down'

Hij was geen hoofdrolspeler in de show, maar het v alt niet te ontkennen dat de aanwezigheid van Will Ferrell veel waarde toevoegde aan Eastbound & Down toen hij werd voorgesteld op de show. Mensen hadden geen idee wat ze konden verwachten van het personage Ashley Schaeffer, maar alleen al zijn fysieke verschijning maakte het publiek duidelijk dat hij in elke scène hilarisch zou zijn.

Natuurlijk, toen Ferrell eindelijk begon te communiceren met Danny McBride tijdens de show, volgde hilariteit. Deze twee zijn fantastisch wanneer ze van elkaar af werken, en hun karakters zijn eenvoudig gemaakt om elkaar tegen te werken. Vanaf hun eerste ontmoeting zijn Kenny Powers en Ashley Schaeffer verwikkeld in een vete die geruime tijd duurt.

Over het algemeen zou Ferrell niet in te veel afleveringen van de show verschijnen, maar zijn afleveringen zijn enkele van de meest memorabele in de geschiedenis van de show. Schaeffer werd uiteindelijk een van de grappigste personages van de show op de lange termijn.

Fans die echt hun tanden willen zetten in iets hilarisch, moeten de outtakes van Will Ferrell's tijd in de show vinden.

Nu de serie ten einde is gekomen, zijn er een aantal interessante feiten naar voren gekomen, waaronder het feit dat Will Ferrell Ashley Schaeffer baseerde op een van de grootste atleten aller tijden.

Hij baseerde het uiterlijk van het personage op Ric Flair

Dus, op welke legendarische atleet baseerde Will Ferrell Ashley Schaeffer van Eastbound & Down? Het bleek niemand minder dan Ric Flair te zijn, die een van de beroemdste professionele worstelaars in de geschiedenis is.

Voor de onbekende, Ric Flair is een beruchte figuur in de wereld van worstelen, en maar weinig mensen kwamen ooit in de buurt van zijn vaardigheden in de ring en zijn vaardigheden op de microfoon. Hij was alles waar professioneel worstelen naar op zoek is, en hij veranderde het spel volledig voor de worstelaar die achter hem aan kwam. Als zodanig gebruikte Ferrell de legende als een bron van inspiratie toen hij zich opmaakte om Ashley Schaeffer te spelen.

Nadat er op een feit als dit wordt gewezen, wordt het gemakkelijk om één keer naar het karakter van Will Ferrell te kijken en de fysieke gelijkenis met een jongere Ric Flair te zien. Hoewel dit voor sommigen misschien niet erg duidelijk was, merkten andere mensen snel de overeenkomsten op, en dit maakte het karakter van Ashley Schaeffer nog grappiger dan hij al was.

Op dit moment is Eastbound & Down een show die mensen nog een keer moeten bekijken, en als ze dat nog niet hebben gedaan, raden we het ten zeerste aan. Hoe geweldig het ook is zonder hem, de show bereikt echt een ander niveau wanneer Ashley Schaeffer de kudde betreedt.

Aanbevolen: