Na Henry Cavill, RDJ en Benedict Cumberbatch is dit de nieuwste Sherlock Holmes van Netflix

Inhoudsopgave:

Na Henry Cavill, RDJ en Benedict Cumberbatch is dit de nieuwste Sherlock Holmes van Netflix
Na Henry Cavill, RDJ en Benedict Cumberbatch is dit de nieuwste Sherlock Holmes van Netflix
Anonim

Netflix heeft de Engelse acteur Henry Lloyd-Hughes uitgekozen om de volgende detective te spelen!

De film- en televisiewereld heeft de kijkers door de jaren heen verschillende interpretaties van Sherlock Holmes gegeven. Of fans nu de voorkeur geven aan Benedict Cumberbatch's tekstboekvertolking van de excentrieke speurneus, de zachtere benadering van Henry Cavill of Robert Downey Jr's bekroonde uitvoering van de geniale detective, er v alt veel te bewonderen over de verschillende uitvoeringen van de acteur.

Het is slechts enkele maanden geleden sinds we Cavill Sherlock zagen spelen in Enola Holmes van Netflix, en de streamingdienst heeft al een nieuwe gecast!

Henry Lloyd-Hughes is de uitverkorene

De Engelse acteur Henry Lloyd-Hughes, bekend van zijn rollen in Indian Summers en The Inbetweeners, wordt de volgende Sherlock Holmes! De acteur zal onder meer samen met Royce Pierreson (Dr. Watson), Olivia Grant (Patricia Coleman-Jones) optreden in The Irregulars.

Het achtdelige drama volgt de avonturen van de titulaire illegalen, een bende getroebleerde tieners die voor Dr. Watson werken en de bovennatuurlijke misdaden van Londen oplossen, terwijl Sherlock Holmes alle eer krijgt voor hun harde werk.

The Irregulars is gebaseerd op de werken van de romans van Sir Arthur Conan Doyle en voegt een bovennatuurlijk randje toe aan de gebruikelijke avonturen van Sherlock Holmes en zijn beste vriend en zakenpartner Dr. Watson.

Henry Lloyd-Hughes ziet er sinister en heel anders uit dan het personage waar we in de loop der jaren van zijn gaan houden. Fans herkenden dat Lloyd-Hughes in zijn kostuum hen grote "Jared Leto-jokervibes" gaf en sommigen waren bezorgd dat Sherlock "dood werd gedaan".

Netflix deelde eerder vandaag de eerste blik op zijn personage en de acteur deelde zijn opwinding voor fans om de serie te bekijken. "Je bent helemaal in voor een absolute rit!!"

Thaddea Graham, ook bekend als de koppige Bea, zal de bende van ongeregeldheden leiden, terwijl Darci Shaw haar jongere zus Jessie speelt. Hun vrienden Billy, Spike en Leopold (respectievelijk Jojo Macari, McKell David en Harrison Osterfield) zullen ook meedoen aan hun Baker Street-avonturen.

In de romans van Conan Doyle waren de ongeregelde Baker Street tieners met problemen die de speurder vaak in dienst had, in de hoop toegang te krijgen tot informatie die hij normaal niet zou kunnen krijgen.

Het is een groep van drie slimme jongens uit de romans, maar The Irregulars heeft een meer diverse cast gekozen, met de jonge Bea als leider. De show zal zich naar verluidt veel meer op de tieners concentreren en zal hun streven beschrijven om een duistere magische dreiging in Londen te beëindigen, zonder enige hulp van Sherlock. We kunnen niet wachten om te zien hoe dat gaat!

The Irregulars gaat op 26 maart in première op Netflix.

Aanbevolen: