Henry Cavill is de meester van deductie in nieuwe Netflix-clip voor 'Enola Holmes

Inhoudsopgave:

Henry Cavill is de meester van deductie in nieuwe Netflix-clip voor 'Enola Holmes
Henry Cavill is de meester van deductie in nieuwe Netflix-clip voor 'Enola Holmes
Anonim

Enola Holmes is het geschenk dat blijft geven en zegent fans met schitterende clips van sterren Millie Bobby Brown, Henry Cavill en Sam Claflin.

Nadat de Holmeses geprobeerd hebben om Victoriaans jargon te raden, is het trio terug en deze keer zullen ze hun deductieve kracht moeten testen.

Bekijk de hoofdrolspelers van 'Enola Holmes' die hun deductieve vaardigheden testen

Released op Netflix op 23 september, Enola Holmes speelt Stranger Things-hoofdrolspeler Brown in de rituele rol. De Engelse actrice speelt de 16-jarige Enola, het jongere zusje van de wereldberoemde detective Sherlock, gespeeld door Cavill, en de stijve, conservatieve Mycroft, gespeeld door Claflin.

Als haar moeder Eudoria in het niets verdwijnt maar verschillende aanwijzingen achterlaat, is Enola vastbesloten om haar te vinden. Ze springt op een trein naar Londen en lost daarbij nog een mysterie op, wat bewijst dat ze niet alleen in de voetsporen van haar broer treedt: ze vindt haar eigen weg.

The Witcher-ster Cavill bleek een meester in deductie, net als zijn personage Sherlock Holmes. Hij was degene die de meeste vragen correct beantwoordde, inclusief het vermoeden dat een stukje gestreept corduroy bij een van Browns outfits hoorde als Enola. Hulde.

Millie Bobby Brown opgeleid in jiu-jitsu voor de rol

Brown leek niet zo deductief als haar personage Enola, maar ze heeft wel veel andere trucjes in petto.

Voor haar rol in Enola Holmes, een bewerking van het eerste boek in de serie van Nancy Springer, moest de actrice jujutsu-bewegingen leren.

"Ik ben al van jongs af aan dol op boksen, dus daar was ik erg enthousiast over", zei Brown in een clip achter de schermen die op 24 september door Netflix werd uitgebracht.

“We hadden allebei zoveel plezier. Als we het verprutsten, huilden we van het lachen, dus we hadden het gevoel dat we niet echt onder druk werden gezet, legde ze uit.

Enola leert vechten dankzij haar moeder Eudoria, die een atypische benadering van onderwijs had en haar waardevolle, zij het een beetje onconventionele, vaardigheden leerde, zoals vechten en zwaardvechten.

"De verrassing was dat Millie er eigenlijk heel goed in was, wat een beetje vervelend was omdat ik degene moet zijn die haar lesgeeft en zij is veel beter dan ik", zei Helena Bonham Carter over hun jiujitsu-training.

Enola had ook een speciale trainer, Edith, die als serveerster in een theehuis werkt en ook jonge vrouwen gevaarlijke bewegingen leert.

"Als je te maken hebt met zoveel materiaal, en de beweging en het geluid, ziet het er veel ruwer en moeilijker uit, en meer alsof er veel op het spel staat", zegt Susan Wokoma, die Edith speelt..

Aanbevolen: