Henry Cavill plaagt 'The Witcher' en 'Warhammer' connectie in de nieuwste set selfie

Inhoudsopgave:

Henry Cavill plaagt 'The Witcher' en 'Warhammer' connectie in de nieuwste set selfie
Henry Cavill plaagt 'The Witcher' en 'Warhammer' connectie in de nieuwste set selfie
Anonim

Spoilers voor 'The Witcher' vooruit Henry Cavill heeft fans gezegend met een selfie rechtstreeks van de set van Netflix hit fantasy-serie 'The Witcher'… en een onverwachte connectie met ' Warhammer'.

De Engelse acteur speelt Ger alt of Rivia in de show, een bewerking van de gelijknamige boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. Ger alt, ook bekend als de titulaire monsterjager, is door het lot verbonden met prinses Ciri, gespeeld door Freya Allan. Het eerste hoofdstuk van de show onderzoekt hun connectie voordat de twee elkaar eindelijk ontmoeten in de seizoensfinale.

Henry Cavill maakt fandag met verwijzingen naar 'The Witcher' en 'Warhammer'

Vooruitlopend op het tweede seizoen heeft Cavill een selfie gedeeld uit zijn "privécollectie".

Een kleinigheidje uit mijn privécollectie. Ik kan niet beslissen of dit in een Witcher- of een Warhammer-sectie thuishoort… misschien beide? Neoth misschien?? de acteur schreef, verwijzend naar miniatuur wargame Warhammer 40.000 in de hashtags.

Op de foto is de 'Enola Holmes'-ster in volledige Ger alt-kleding, met een perfect geplaatste gouden halo, net als de God-keizer van Warhammer 40.000.

Cavill is goed gelezen over de 'Warhammer 40, 000' Lore

Maar de nerdreferenties houden daar niet op. Sommige mensen vragen zich misschien af waarom dit in de eerste plaats een Warhammer 40.000 ding is, en het komt allemaal neer op 'Neoth'.

Volgens Lexicanum: Als jonge adolescent werd de vader van de keizer vermoord door zijn oom. Terwijl hij het lichaam van zijn vader voorbereidde voor een primitief begrafenisritueel, kreeg hij een visioen van zijn moord. Later kreeg de jongen die zou worden de keizer ging kalm naar zijn oom toe en stopte zijn hart met zijn paranormale gaven, zonder verdriet of boosaardigheid te tonen.

"Volgens de keizer zelf was dit het moment waarop hij zich realiseerde dat de mensheid wet, orde en de leiding van een heerser nodig had. Kort daarna verliet hij zijn dorp voor de eerste stad van de mensheid (waarschijnlijk het oude Sumerië) Enige tijd later ontmoette de Eeuwigdurende Erda de Keizer, die al een krijgsheer was die probeerde de menselijke evolutie te versnellen en het ras naar een superieure soort te leiden. Erda werd een van de volgelingen van de Keizer terwijl Hij probeerde elke Eeuwigdurend op aarde voor Zijn zaak te zoeken en te rekruteren. Gedurende deze oude tijd stond de keizer bekend als Neoth."

Het kennen van de connectie tussen de keizer en de naam "Neoth" is absoluut een bewijs van Cavills nerdigheid op de Warhammer 40.000 lore.

'The Witcher' seizoen twee gaat op 17 december 2021 in première op Netflix.

Aanbevolen: