Wat heeft Jessica Alba gedaan sinds 'Fantastic Four'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Jessica Alba gedaan sinds 'Fantastic Four'?
Wat heeft Jessica Alba gedaan sinds 'Fantastic Four'?
Anonim

Tijdens de hoogtijdagen van Jessica Alba's acteercarrière, werd ze algemeen beschouwd als een van de grootste filmsterren ter wereld. Alba speelde in de loop der jaren immers in een lange lijst van memorabele films en ze werd ook populair vanwege haar vermakelijke interviews. Desondanks lijdt het geen twijfel dat Alba vooral bekend blijft om haar ambtstermijn als Susan Storm in een paar Fantastic Four-films.

Sinds het Marvel Cinematic Universe een krachtpatser werd aan de kassa, hopen de meeste stripfans dat de Fantastic Four zich bij de franchise voegt. Aan de positieve kant, zodra Disney Fox kocht, herwon Marvel de filmrechten op de Fantastic Four en er is aangekondigd dat het team binnenkort een MCU-film zal headlinen. Hoe lang de verwachte MCU Fantastic Four-film ook is, de eerste acteur die Sue Storm speelt in een algemeen uitgebrachte film zal altijd Jessica Alba zijn.

Hoewel Jessica Alba zo belangrijk kon worden tijdens haar acteercarrière, zijn veel van haar voormalige fans haar de afgelopen jaren uit het oog verloren. Dat is jammer, want iedereen die denkt dat Alba niet veel heeft bereikt sinds haar laatste Fantastic Four-film, heeft het helemaal mis.

Een ster worden

Nadat Jessica Alba begon te acteren tijdens haar vroege tienerjaren, ving ze haar grote doorbraak toen ze werd gecast als het hoofdpersonage in James Cameron's Dark Angel. Helaas kwam er al na twee seizoenen een einde aan die serie, maar uiteindelijk kwam dat goed uit voor Alba, omdat het haar vrijmaakte voor headline-films.

Nadat ze kleine rollen had gespeeld in films als Never Been Kissed en Idle Hands, zou Jessica Alba echt haar stempel gaan drukken toen ze speelde in de dansfilm Honey. Zodra Alba een aanzienlijke schare fans had kunnen verzamelen, zou ze gaan schitteren in films als Sin City, Into the Blue en de Fantastic Four-series.

Alba's lopende carrière

In het verleden heeft Jessica Alba gesproken over het feit dat ze geen fan was van het filmproces achter haar Fantastic Four-films. Ze vond het werken aan die films zelfs zo ontmoedigend dat ze bijna helemaal stopte met acteren. Alba zou echter gaan schitteren in films als de Machete-serie, Good Luck Chuck, The Eye, Valentine's Day en Sin City: A Dame to Kill For. Meest recent speelde Alba in de 2020-show L. A.'s Finest voordat deze na één seizoen werd geannuleerd.

Naast het feit dat ze bleef acteren, werd Jessica Alba ondernemer toen ze medeoprichter was van The Honest Company. Gewijd aan "ethisch consumentisme", begon The Honest Company met het produceren van producten voor kinderen die niet met een hele reeks chemicaliën waren gemaakt. Hoewel alle ouders producten willen gebruiken die veilig zijn voor hun kinderen, is er veel concurrentie op de markt. Om die reden is het verbazingwekkend dat The Honest Company op een gegeven moment werd gewaardeerd op meer dan $ 1 miljard. Na dat aanvankelijke succes begon de snelle opkomst van The Honest Company af te nemen, maar het heeft sindsdien een opleving gehad en het lijkt erop dat het een fortuin zal blijven maken.

Jessica's persoonlijke leven

Als de meeste mensen aan Hollywood denken, komen de filmsterren als eerste in je op. Hoewel dat logisch is, is het verbazingwekkend dat veel bioscoopbezoekers het niet waarderen dat zoveel mensen achter de schermen aan films werken. Voor Jessica Alba is dat geweldig, want ze ontmoette haar man Cash Warren op de set van Fantastic Four, aangezien hij deel uitmaakte van de filmploeg.

Na een paar jaar daten, gingen Jessica Alba en Cash Warren trouwen in 2008, het jaar nadat Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer werd uitgebracht. Van alle verhalen lijkt het paar erg gelukkig te zijn samen, wat geweldig is, aangezien ze de afgelopen jaren verschillende leden aan hun gezin hebben toegevoegd. Alba's eerste kind, een dochter genaamd Honor, werd geboren in 2008, daarna kwam hun tweede dochter Haven ter wereld in 2011 en daarna beviel ze van haar zoon Hayes in 2017.

Als Jessica Alba het niet druk heeft met werken of voor haar gezin zorgen, besteedt ze haar tijd, energie en geld aan het bevorderen van veel zaken waar ze veel om geeft. Alba heeft bijvoorbeeld gewerkt aan het ondersteunen van liefdadigheidsinstellingen zoals Clothes Off Our Back, Habitat for Humanity, RADD, Revlon Run/Walk for Women, SOS Children's Villages, Soles4Souls en Baby2Baby. Verbazingwekkend genoeg is dat een zeer kleine greep uit de filantropische inspanningen van Alba.

Aanbevolen: