Jessica Alba haatte het filmen van deze 'Fantastic Four'-scène

Inhoudsopgave:

Jessica Alba haatte het filmen van deze 'Fantastic Four'-scène
Jessica Alba haatte het filmen van deze 'Fantastic Four'-scène
Anonim

Marvel heeft een unieke geschiedenis op het grote scherm, en hoewel het gemakkelijk is om te zien wat de MCU nu doet en aan te nemen dat de dingen altijd zo zijn geweest voor Marvel, is de waarheid dat er veel werk nodig was om het in vorm te krijgen.

Jessica Alba was begin jaren 2000 een Marvel-ster en ze had jaren geleden een enorm succesvolle carrière. Sinds ze is weggegaan van acteren als haar primaire focus, heeft ze een merk van een miljard dollar opgebouwd en heeft ze haar vermogen naar nieuwe hoogten gebracht.

Op het hoogtepunt van haar roem zorgde één filmscène ervoor dat ze bijna stopte met acteren. Laten we eens luisteren naar de scène in kwestie.

Jessica Alba is een succesvolle actrice

In de jaren 2000 was Jessica Alba een populaire actrice die overal succes had. Mensen konden geen genoeg van haar krijgen, en haar tijd in film en televisie maakte haar tot een ster. Alles leek goed te vloeien voor de actrice, maar ze deed een zet die velen verraste.

Alba heeft in het begin veel bereikt, maar ze deed een stap terug van acteren, een beslissing die mensen overrompelde. De actrice zou in de wellness-industrie stappen, die voortkwam uit een persoonlijke geschiedenis met chronische ziekten en de wens om haar platform voor iets goeds te gebruiken.

"Dat is [mijn gezondheid] echt wat me motiveerde. Mijn motivatie was niet als: "Zal ik ooit weer aangenomen worden?" Eerlijk gezegd stond ik aan de top van mijn carrière. Ik kon niet terug naar wat ik eerder deed en authentiek zijn. Ik kon het gewoon niet. Ik gaf er niet op dezelfde manier om. Het was iets groters, "zei ze.

Het is geweldig om te zien wat ze in een andere branche heeft gedaan, maar we kunnen niet negeren wat ze als actrice heeft bereikt. Een van haar grootste prestaties was het spelen van Sue Storm in de Fantastic Four-franchise.

Jessica Alba speelde in 'Fantastic Four'

De jaren 2000 waren een interessante tijd voor stripfilms, vooral in het begin van het decennium. De X-Men- en Spider-Man-franchises brachten het genre naar nieuwe hoogten en plotseling kreeg elke superheld in de buurt een film. Dit was het tijdperk waarin de Fantastic Four een reeks films kregen.

Met namen als Jessica Alba en een pre-Captain America Chris Evans, waren de Fantastic Four-films destijds erg leuk. Ze houden niet zo goed stand als Spider-Man 2, maar mensen genoten nog steeds van veel elementen die deze films op tafel brachten.

Uiteindelijk zouden er twee Fantastic Four-films komen, maar die waren niet succesvol genoeg om een volledige trilogie te rechtvaardigen. De franchise zou jaren later een reboot krijgen, en nu de MCU de rechten heeft op Marvel's First Family, zullen fans in de nabije toekomst een frisse kijk op de personages zien.

Alba was een enorme reden waarom die Fantastic Four-films in de jaren 200 konden slagen aan de kassa, maar alleen omdat ze de vruchten plukte van het succes van de franchise, betekent niet dat ze niet te maken had met een aantal onzin op de set.

Jessica Alba haatte het filmen van de Sue Storm Dying Scene

Dus, aan welke scène had Jessica Alba een hekel aan filmen? Helaas had de actrice een behoorlijk ellendige tijd bij het filmen van een scène waarin Sue Storm op sterven lag. Ze vertelde zelfs jaren later over deze ervaring.

Volgens de actrice: "Ik herinner me dat ik doodging in Silver Surfer… De regisseur zei: 'Het ziet er te echt uit. Het ziet er te pijnlijk uit. Kun je mooier zijn als je huilt? Huil mooi, Jessica. ' Doe dat niet met je gezicht. Maak het gewoon plat. We kunnen de tranen erin CGI maken.'"

Dit was niet alleen moeilijk te filmen, maar het zorgde er ook voor dat Alba overwoog om helemaal te stoppen met acteren.

"Het zette me allemaal aan het denken: 'Ben ik niet goed genoeg? Zijn mijn instincten en mijn emoties niet goed genoeg? Hebben mensen zo'n hekel aan ze dat ze niet willen dat ik een persoon ben? Ben ik dat niet mag ik een persoon zijn in mijn werk?'"

Zoals fans zagen, kwam de film in de bioscoop en Alba bleef enige tijd acteren. Tegenwoordig acteert ze nog steeds, maar veel van haar tijd en moeite is in andere ondernemingen gestoken, die haar vervolgens een fortuin hebben opgeleverd.

Jessica Alba had een vreselijke tijd om aan Rise of the Silver Surfer te werken, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel verhalen vergelijkbaar met deze nooit worden verteld.

Aanbevolen: