Dit is wat Jessica Szohr heeft gedaan sinds 'Gossip Girl

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jessica Szohr heeft gedaan sinds 'Gossip Girl
Dit is wat Jessica Szohr heeft gedaan sinds 'Gossip Girl
Anonim

Wat tienerdrama's betreft, is de serie Gossip Girl uit 2007 van The CW nu een klassieker (hoewel de reboot jaren later slecht werd ontvangen). Om nog maar te zwijgen van het feit dat de show fans kennis liet maken met verschillende breakout-sterren. Natuurlijk zijn dit onder meer Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Ed Westwick en Chace Crawford. Je mag de verschijning van Michelle Trachtenberg niet vergeten als Serena's [levendige] frenemy Georgina.

Tegelijkertijd had de show een indrukwekkende ondersteunende cast, waaronder Jessica Szohr. In de show speelde de actrice Vanessa Abrams. Het personage werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens het eerste seizoen, hoewel Vanessa in de latere seizoenen niet echt veel verscheen. Dat gezegd hebbende, verscheen de actrice wel tijdens de seriefinale. Sindsdien heeft Szohr verschillende andere opmerkelijke rollen en projecten op zich genomen.

Jessica Szohr speelde een beroemde ster in deze muziekvideo

In 2013 speelde Szohr de videoclip van Taylor Swift voor haar hit 22. Zoals fans misschien weten, is Szohr al heel lang een Swiftie. En dus was de actrice maar al te blij om mee te doen aan de video. “Taylor schreef een nummer en al haar vriendinnen… we hebben allemaal samen een relatiebreuk en zo meegemaakt", vertelde Szohr aan Us Weekly. "Dus vroeg ze een paar van ons om een leuke dag op het strand te komen beleven."

En hoewel er wat werk bij betrokken was, vond de Gossip Girl-ster het niet erg. "Het was geweldig. We waren net in Malibu en we mochten de hele dag pizza eten en dan ronddansen en op de trampoline springen', herinnert Szohr zich. "Het was gewoon een leuke, vrije zaterdag."

Na 'Gossip Girl' nam Jessica Szohr verschillende filmrollen op zich

Tegelijkertijd hield Szohr zich bezig met verschillende filmprojecten. Om te beginnen is er de Shawn Levy-komedie The Internship, met als kop Owen Wilson, Rose Byrne, Josh Gad en Vince Vaughn die samen de film schreven.

Kort daarna voegde de actrice zich bij de cast van de romantische komedie Brightest Star, waarvan de cast ook Christopher Lowell, Allison Janney en Clark Gregg omvat. Szohr volgde al snel de horrorthriller House at the End of the Street en misdaadthriller 10 Cent Pistol. Later voegde de actrice zich bij de cast van de Mark Wahlberg-komedie Ted 2.

Later keerde Jessica Szohr ook terug naar tv

Begonnen bij de televisie, lijkt het erop dat Szohr nog steeds een zwak heeft voor episodisch werk. Om te beginnen voegde ze zich bij de cast van het medische drama Complications van het USA Network. In het begin aarzelde de actrice echter om de rol van verpleegster Gretchen Polk op zich te nemen.

"Ik had zoiets van, 'Oh, een medische show. Ik weet het niet.' Niet dat medische shows niet geweldig zijn - ze zijn uitstekend; Grey's Anatomy en ER waren geweldig. Maar ik vroeg me af of ik misschien vijf of zes jaar verpleegster wilde spelen.” herinnerde de actrice zich tijdens een interview met Shock Ya!. "De piloot was echter geweldig, dus ik heb hem geboekt."

Helaas werd Complications na slechts één seizoen geannuleerd. Desalniettemin bleef Szohr bezig, met in de hoofdrol het sportdrama Kingdom en de voor een Emmy genomineerde serie Twin Peaks. Szohr had een terugkerende rol in de met een Emmy bekroonde dramedy Shameless.

Later voegde de actrice zich bij de cast van Seth MacFarlane's avonturenkomedie The Orville. Hier speelt ze Xelayan luitenant Talla Keyali. Het was precies de rol waarvoor McFarlane haar vanaf het begin benaderde.

"Ik ging misschien rond januari [2018] met Seth zitten, en hij vertelde me wat hij met Talla wilde doen…," vertelde Szohr aan TV Line. "De sociale kwesties die hij met deze show aansnijdt, zijn zo geweldig en geniaal, en het is zo leuk omdat we ermee kunnen spelen, in de ruimte."

In de show mocht Szohr een kleine reünie hebben met voormalig Gossip Girl-co-ster Meester. "Ik hou zoveel van dat meisje, en ik was super opgepompt toen Seth me vertelde dat ze zou komen", merkte de actrice op. "Die aflevering is eigenlijk een van mijn favorieten van het seizoen."

Jessica Szohr host een 'Gossip Girl'-podcast

De Orville heeft Szohr tegenwoordig misschien behoorlijk bezig gehouden, maar dat betekent niet dat ze geen tijd heeft voor andere projecten, vooral als het Gossip Girl-gerelateerd is. Onlangs presenteerde de actrice de Gossip Girl-podcast XOXO.

Ik probeer te zeggen: 'Hé, kom met me mee, luister naar goede muziek. Laten we het hebben over de mode. Laten we het hebben over waarom het werkte, waarom we plezier hadden. 'Ik denk dat we daar nu meer van nodig hebben', vertelde Szohr aan Teen Vogue over haar nieuwe podcast. 'De ironie is dat het een Gossip Girl-podcast is, maar ik ben hier niet om over dingen te roddelen. We raken aan uitdagingen, maar het is een plek waar mensen kunnen komen luisteren, lachen en verdwalen.”

Ondertussen kunnen fans uitkijken naar het zien van Szohr in de aankomende film All-Star Weekend die het regiedebuut van Jamie Foxx markeert. Foxx speelt in de film samen met Gerard Butler, Benicio Del Toro, Robert Downey Jr., Jeremy Piven en Snoop Dogg.

Aanbevolen: