SpongeBob'-fans zijn niet enthousiast over de Patrick Star-spin-off, voelen het onteerd het geheugen van de maker

SpongeBob'-fans zijn niet enthousiast over de Patrick Star-spin-off, voelen het onteerd het geheugen van de maker
SpongeBob'-fans zijn niet enthousiast over de Patrick Star-spin-off, voelen het onteerd het geheugen van de maker
Anonim

Eerder deze week gaf Nickelodeon officieel groen licht voor The Patrick Star Show, een nieuwe spin-off van de geliefde klassieke animatieserie SpongeBob Squarepants.

De nieuwe show wordt een familie-sitcom die draait om een jonge Patrick Star. Het eerste seizoen van The Patrick Star Show zal uit 13 afleveringen bestaan.

Bill Fagerbakke zal Patrick blijven inspreken in de spin-off. Hij zal worden vergezeld door nieuwe stemacteurs zoals Tom Wilson als Cecil Star, Cree Summer als Bunny Star, Jill Talley als Squidina Star en Dana Snyder als GrandPat Star.

"Nickelodeon duikt dieper in Bikinibroek om fans een kijkje te geven bij onze lieve jonge volwassene Patrick Star en zijn hele familie met een sitcom die alleen hij kan bedenken", zei Ramsey Naito, president van Nickelodeon Animation, in een persbericht.

“Deze tweede originele spin-off stelt ons in staat om ons bereik te vergroten, nieuwe verhalen te vertellen en contact te maken met ons publiek over de hele wereld dat van deze personages blijft houden.”

Niet alle fans van de langlopende animatieserie waren te blij om te horen dat Patrick een spin-off krijgt. Dit nieuws over een nieuwe show komt nadat Kamp Koral, de eerste spin-off van SpongeBob Squarepants, in première ging op Paramount Plus en controversieel werd ontvangen.

SpongeBob Squarepants-maker Stephen Hillenburg, die in 2018 overleed, wilde niet dat de show een spin-off zou hebben. In een exclusief interview met Television Business International werd Hillenburg gevraagd naar zijn standpunt over een spin-off van SpongeBob met andere personages.

"De show gaat over SpongeBob, hij is het kernelement, en het gaat over hoe hij zich verhoudt tot de andere personages", reageerde hij. “Patrick alleen is misschien een beetje te veel. Dus ik zie geen spin-offs.”

Een paar maanden na het overlijden van Hillenberg werd Kamp Koral aangekondigd. Velen hebben het gevoel dat Nickelodeon tegen de wil van Hillenburg inging om elke cent uit de SpongeBob-franchise te melken.

Paul Tibbitt, die 18 jaar aan de show werkte, uitte zijn gevoelens op de Kamp Koral spin-off op Twitter:

Caius Robertson heeft een petitie gemaakt waarin Nickelodeon wordt opgeroepen de spin-off van Kamp Koral te annuleren. Hij schreef: "Hillenburg raakte de harten van veel mensen met zijn cartoon, die nu helaas wordt gebruikt als niets meer dan een geldautomaat voor Nickelodeon en Viacom."

"Kamp Koral is een belediging voor de liefde en zorg die Stephen in de originele show en personages heeft gestopt", voegde hij eraan toe. "Om zijn wensen te negeren en deze serie slechts 6 maanden na zijn overlijden te maken, is ronduit betreurenswaardig."

De petitie om de remake te annuleren heeft momenteel 5.789 handtekeningen.

De Patrick Star Show wordt momenteel eerst uitgezonden op Nickelodeon en wordt daarna beschikbaar om te streamen op Paramount Plus. De serie gaat naar verwachting in première in de zomer van 2021.

Aanbevolen: