Supporters zijn enthousiast over Anna Duggar over deze recente 'onthulling

Inhoudsopgave:

Supporters zijn enthousiast over Anna Duggar over deze recente 'onthulling
Supporters zijn enthousiast over Anna Duggar over deze recente 'onthulling
Anonim

Het dragen van een specifiek kledingstuk is voor de meeste mensen misschien niet zo'n groot probleem, maar het is een enorme ommekeer voor Anna.

Het WOACB-kanaal, dat verslag doet van Duggar-nieuws en roddels, had een e-mail ontvangen van een opgewonden volger die Anna in Missouri had gezien. Volgens de volger droegen Anna en haar dochters allemaal een broek.

Fans van 19 Kids en Counting and Counting On weten dat de Duggars een strikte dresscode volgden toen ze opgroeiden. Om de bescheidenheid te bewaren mochten vrouwen en meisjes alleen rokken en jurken dragen. Omdat Anna in het gezin trouwde, gold deze regel natuurlijk ook voor haar, wat betekent dat deze recente onthulling absoluut groot nieuws was.

De Duggars zijn groot in jurken voor meisjes

In hun boek uit 2014, Growing Up Duggar, legden de meisjes de redenering achter de regels uit. Hun ouders geloofden dat wat ze droegen verband hield met hun religieuze waarden.

“We kleden ons niet bescheiden omdat we ons schamen voor het lichaam dat God ons heeft gegeven; integendeel', zeiden ze. "We beseffen dat ons lichaam een speciaal geschenk van God is en dat Hij van plan is het alleen met onze toekomstige echtgenoot te delen", legden de meisjes uit.

Naarmate de tijd verstrijkt, is het een regel die sommige meisjes hebben verlaten. Jinger en Jill hebben allebei broeken en korte broeken gedragen toen ze ouder werden, maar ondanks de versoepeling rond de dresscode, is Anna binnen de regels gebleven die haar schoonfamilie heeft gesteld en heeft ze haar dochters hetzelfde geleerd.

Tot nu.

Aanhangers zeggen dat Anna's echtgenoot Josh erop stond dat ze zich aan de strikte wetten van haar ouders moest houden.

En daarom zijn Anna's supporters zo enthousiast. Ze geloven dat de reality-ster die afstand neemt van de strikte regels rond kleding, kan symboliseren dat ze een stap zet naar meer persoonlijke vrijheid. En ze denken dat het komt omdat Josh in de gevangenis zit.

Josh Duggar zal lange tijd achter de tralies zitten

Op 25 mei 2022 werd de voormalige reality-persoonlijkheid op twee punten veroordeeld voor het ontvangen en bezitten van kinderporno. Hij werd veroordeeld tot 151 maanden gevangenisstraf. Dat is meer dan 12 jaar.

Hij riskeert ook een proeftijd van 20 jaar nadat hij is vrijgelaten, plus hij moet een aantal boetes betalen.

Het is een moeilijke tijd geweest voor Anna, die nu alleen voor de zeven kinderen van het stel moet zorgen.

Anna's supporters hopen dat haar afschaffing van de dresscode betekent dat ze misschien een stap zet om Josh te verlaten. Het stel ontmoette elkaar op een homeschooling-conventie in 2006 en trouwde twee jaar later. Zeven jaar later bekende Josh dat hij Anna had bedrogen. Ondanks zijn bekentenis bleef Anna bij haar man.

Na het bericht op Without A Crystal Ball postte een Duggar-recensent: "Wie draagt nu de broek, Josh??" naast een emoji in de handen klappen.

Maar hoewel velen hopen dat de verhuizing een keerpunt voor Anna betekent, zeggen anderen dat haar religieuze overtuigingen haar nooit zal toestaan haar man te verlaten. Ze denken zeker niet dat ze ooit van Josh zal scheiden, wat hij ook heeft gedaan.

En volgens rapporten zal Josh' nicht Amy, hoewel ze Anna heeft gesmeekt om hem te verlaten, nooit een nieuw leven met een andere man overwegen. Aanhangers vragen zich zelfs af of Anna het gezin dichter bij de plaats zal brengen waar Josh heeft vastgezeten.

Anna lijkt te genieten van een beetje meer vrijheid

Met Josh in de gevangenis, lijkt Anna zeker haar vleugels een beetje uit te slaan. Tijdens het proces hield ze zich onopvallend, maar ze is onlangs op een aantal evenementen gezien.

Supporters waren enthousiast toen ze Anna zagen die de huwelijksceremonie van Jeremiah Duggar en Anna Wissman bijwoonde. Ze waren ook onder de indruk van haar geweldige outfit en kapsel toen ze de gelofteverlenging van haar vriendin Gabrielle Patton bijwoonde.

Fans hopen dat dit allemaal tekenen zijn dat ze verder gaat en Josh achter zich laat.

Verontwaardigde fans gingen naar sociale media toen bleek dat ze tijdens het proces in het geheim nachten met Josh doorbracht. Er waren beperkingen opgelegd aan de realityster, die geen contact mocht hebben met zijn kinderen.

Maar het leek erop dat Anna, die op dat moment het 7e kind van het paar verwachtte, in het geheim haar man bezocht en vaak bleef slapen.

De komende 12 jaar zullen lang zijn voor Josh. Terwijl zijn leven zal worden geleefd weg van de schittering van de schijnwerpers, dat van Anna niet. Het v alt nog te bezien hoe haar leven zal veranderen, en fans zullen kijken.

Aanbevolen: