Waarom Tommy Fury en Molly-Mae Hague de meest succesvolle 'Love Island'-deelnemers zijn

Inhoudsopgave:

Waarom Tommy Fury en Molly-Mae Hague de meest succesvolle 'Love Island'-deelnemers zijn
Waarom Tommy Fury en Molly-Mae Hague de meest succesvolle 'Love Island'-deelnemers zijn
Anonim

Molly-Mae Hague werd in 2019 beroemd op Love Island, nadat ze tweede werd tijdens de finale met haar inmiddels oude vriend, Tommy Fury. Tommy Fury heeft 3,9 miljoen volgers op Instagram, terwijl Molly-Mae dat bijna verdubbelt met haar 6,2 miljoen volgers op Instagram (waar ze in de loop der jaren bij een paar controverses betrokken was).

Ook al werden ze niet tot winnaars van de serie gekroond, het paar is onmiskenbaar het meest succesvolle paar dat uit deze franchise is voortgekomen. Andere succesvolle koppels zijn Paige Turley en Finn Tapp uit seizoen zes en Millie Court en Liam Reardon uit seizoen zeven, en zelfs crossover-paar Luke Mabbott en Lucie Donlan die net verloofd zijn! Tommy Fury en Molly-Mae zullen echter voor altijd een van de meest succesvolle deelnemers zijn en ze hebben het salaris om het te bewijzen!

6 Wie zijn Tommy Fury en Molly-Mae Hague

Fury is een Britse professionele bokser en nu reality-tv-ster met een nettowaarde van $ 1 miljoen. Molly-Mae is onlangs miljonair geworden, waardoor het gezamenlijke vermogen van dit paar meer dan $ 2 miljoen waard is. Voordat ze op de show kwamen, hadden beide individuen een aanzienlijke aanhang, maar de show schoot hun carrière omhoog.

5 Tommy Fury's carrière

Tommy Fury is een bokser uit Manchester, Engeland, en zijn vader is voormalig professionele bokser John Fury en zijn halfbroer is de wereldkampioen zwaargewicht Tyson Fury. Voordat hij op Love Island kwam, maakte Tommy Fury een behoorlijke naam voor zichzelf en de dames waren klaar om hun bokshandschoenen aan te trekken en op te komen voor deze hunk. Tommy had aanvankelijk oog voor Lucie Donlan, maar dat veranderde allemaal toen influencer Molly in de villa arriveerde. Vanaf die dag zou hij alleen nog maar oog hebben voor deze blonde bom. Na de show groeide Tommy Fury's carrière exponentieel en hij heeft zelfs een slepend gevecht voorbereid voor sociale media-ster Jake Paul.

"Hoewel veel Love Island-fans misschien weten dat Fury een professionele bokser is in de lichtzwaargewichtdivisie, zijn ze zich misschien niet bewust van zijn officiële vechtsportrecord. Volgens BoxRec staat Fury momenteel 7-0 in professionele bokswedstrijden, het opnemen van vier overwinningen door knock-out en drie door de beslissing van de jury."

Veel fans realiseren zich misschien niet dat Tommy Fury ook zijn eigen modellijn heeft voor boohooMAN. Fury tekende een deal van zes cijfers met het bedrijf en blijft de ambassadeur van het merk.

4 'The Boxer And The Ballroom Dancer'

Na Love lsland dook Tommy Fury terug in reality-tv met zijn bestie Curtis Pritchard. Het duo had een geweldige bromance in de show, dus het is geen verrassing dat ze een spin-off-serie kregen. In december 2019, een paar maanden nadat de show was uitgezonden, werden The Boxer and The Ballroom Dancer gestreamd op ITV. Het concept van de show was hilarisch omdat de twee vrienden van beroep moesten wisselen en een dag in hun schoenen moesten staan. Tommy moest meedoen als ballroomdanser terwijl Curtis probeerde bokser te worden. Laten we zeggen dat ze vanaf nu allebei hun eigen beroep gaan uitoefenen!

3 Molly-Mae Hague's carrière

Molly-Mae's status als influencer schoot omhoog nadat hij in de reality-datingshow was verschenen. Ze kreeg talloze lucratieve zakelijke deals aangeboden, zoals het tekenen van een zevencijferige deal met PrettyLittleThing om hun creatief directeur voor het VK en Europa te worden. Molly-Mae's verdiensten schoten dit jaar omhoog toen haar samenwerking met PLT ging van een deal van £500.000 naar een deal van £1 miljoen.

"Er is eerder in een aantal rapporten gezegd dat ze ook een verbluffende £ 10, 890 kan verdienen voor elke gesponsorde post die ze op Instagram deelt. Ze kan ook tot £ 10.000 in rekening brengen voor een gezamenlijke persoonlijke verschijning met Tommy. De social media-beïnvloeder werkte samen met Beauty Works, heeft een assortiment nepbruin en haar YouTube-kanaal, waar ze regelmatig vlogs over haar leven plaatst. Ze was ook de allereerste influencer die samenwerkte met Starbucks!"

2 'Love Island' is waar het allemaal begon

In een van de meest schokkende finales van Love Island werden Tommy en Molly-Mae tweede na Amber Gill en Greg O'Shea, die elkaar pas twee weken kenden. Tommy en Molly-Mae waren meer dan 50 dagen samen en eindigden nooit bij de onderste twee. Gelukkig voor deze twee hadden ze de hoofdprijs van $ 50.000 niet nodig omdat hun leven op het punt stond een heel stuk groter te worden.

1 Wat staat er in de toekomst te wachten

In 2019 onthulde het stel dat ze niet kunnen wachten om samen kinderen te krijgen. Molly zei: "We willen allebei zeker kinderen, ja, maar we zijn natuurlijk allebei pas 20 jaar oud." Tommy kwam echter tussenbeide en zei: "We hebben de meeste nachten geprobeerd kinderen te maken." Hij vervolgde met een grapje: "Ik wil kinderen tegen de tijd dat ik 22 ben, zo simpel is het. Zij wil zes kinderen, ik wil er acht."

Momenteel zijn Tommy en Molly-Mae beide 22 jaar oud, dus het lijkt alsof de bruiloftsklokken en kinderen om de hoek staan!

Aanbevolen: