Dit zijn de meest succesvolle solo-singles van One Direction-leden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest succesvolle solo-singles van One Direction-leden
Dit zijn de meest succesvolle solo-singles van One Direction-leden
Anonim

Sinds One Direction in 2015 ophield te bestaan, gingen alle vijf leden, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne en Louis Tomlinson, verder met het maken van hun eigen solo-albums met hits en touren over de hele wereld. Harry Styles bracht in mei 2022 zijn derde album uit, Harry's House, waarmee hij records brak en meer hits produceerde. Het album verkocht meer dan 521.000 eenheden in de Verenigde Staten, een zeer hoog aantal in het tijdperk van muziekstreaming.

In de weken na de release van Harry's House besloot mede-ex-bandlid Liam Payne in een interview met Logan Paul wat drama te veroorzaken, waarbij hij beweerde dat zijn eerste solo-single de anderen van mede One Direction-leden overtrof. Gezien de huidige bekendheid van de muziek van Harry Styles, is het een gewaagde claim en een die veel ophef heeft gekregen op sociale media. Dus welke solonummers van de jongens van One Direction waren het meest succesvol? Streamingdiensten maken statistieken ingewikkeld, maar Spotify heeft de nummers voor hun meest gestreamde nummers.

9 "Watermeloensuiker" (Harry Styles)

Harry Styles debuteert nieuwe snor
Harry Styles debuteert nieuwe snor

De hit van het tweede album van Harry Styles, Fine Line, is het populairste nummer op Spotify onder alle voormalige One Direction-leden. Vanaf 6 juni 2022 heeft het een enorme hoeveelheid van 1, 757, 294, 829 streams. Wereldwijd piekte "Watermelon Sugar" op nummer 4 in de hitlijsten en werd in 2020 een populair zomerlied.

8 "I Don't Wanna Live Forever" (Zayn Malik, Taylor Swift)

Zayn Malik op muziekvideo I Don't Wanna Live Forever
Zayn Malik op muziekvideo I Don't Wanna Live Forever

Zayn zorgde begin 2015 voor controverse toen hij One Direction verliet om zijn eigen muziek te maken. Misschien zag hij het schrift aan de muur, aangezien de band minder dan een jaar later uiteenviel. Zijn meest succesvolle nummer, "I Don't Want To Live Forever", is eigenlijk een samenwerking met collega-popster Taylor Swift. Ze namen de hit op voor de film Fifty Shades Darker.

7 "Dusk Til Dawn" (Zayn Malik, Feat. Sia)

Naast zijn samenwerking met Taylor Swift, had Zayn's veel succes door samen te werken met andere artiesten met pophits. "Dusk Til Dawn" met Sia heeft meer streams op Spotify dan zijn solonummers, met meer dan een miljard streams. Ze brachten het nummer uit in 2017, toen het al snel een hit werd.

6 "Pillowtalk" (Zayn Malik)

Kort na zijn vertrek uit One Direction bracht Zayn zijn eerste single uit, die veel aandacht trok van One Direction-fans. Het expliciete nummer markeerde een belangrijke afwijking van de cleane PG-pophits van de Britse band. Op Spotify heeft "Pillowtalk" ook meer dan een miljard streams.

5 "Adore You" (Harry Styles)

Harry Styles in een witte trui
Harry Styles in een witte trui

De tweede single van Fine Line, " Adore You ", werd een hit samen met de unieke videoclip waarin Harry het liefdeslied zingt voor een vis op een fictief eiland. Op Spotify heeft het nummer meer dan 988, 439, 058 streams ontvangen. Het is Harry's tweede meest gestreamde nummer, maar dat zou snel kunnen veranderen met het succes van zijn meest recente album.

4 "Strip That Down" (Liam Payne)

Nou, zoals Liam opmerkte in zijn virale Logan Paul-interview, zijn solomuziek is succesvol geweest. Het is niet zo succesvol als de muziek van Harry of Zayn, en "Strip That Down" is zijn enige nummer op deze lijst, maar we zullen het hem geven. Zijn eerste single heeft bijna 900.000.000 streams op Spotify. Sinds de hit is geen van Liam's muziek echt groot geworden, maar hij heeft wel een kerstnummer uitgebracht met Dixie D'Amelio.

3 "Slow Hands" (Niall Horan)

Een behoorlijk aantal solonummers van Niall Horan is redelijk succesvol geweest. Het Ierse lid van de band heeft sinds 2017 twee albums uitgebracht. "Slow Hands" was de debuutsingle van zijn eerste album Flicker. Het werd meteen een hit en produceerde vanaf 6 juni 2022 bijna 800.000.000 streams op Spotify.

2 "Deze stad" (Niall Horan)

In tegenstelling tot de meeste vrolijke pophits van One Direction-leden, is 'This Town' van Niall een hartverscheurende ballad over een breuk. Het nummer werd de tweede hit van zijn debuutalbum en ontving ongeveer 600.000, 000 streams op Spotify. Niall heeft een zachtere indie-benadering van muziek gekozen met zijn gitaar sinds One Direction ophield te bestaan.

1 "As It Was" (Harry Styles)

Harry Styles poseert voor de albumhoes voor zijn nieuwste plaat, Harry's House
Harry Styles poseert voor de albumhoes voor zijn nieuwste plaat, Harry's House

Toen Harry Styles in april 2022 "As It Was" uitbracht, brak het nummer het record voor het meest gestreamde nummer in 24 uur op Spotify. Het staat momenteel op de 9e plaats op deze lijst vanaf 6 juni 2022. De kans is echter groot dat "As It Was" in populariteit zal blijven groeien, vooral nu Harry begint aan een wereldtournee en residenties in Amerikaanse steden.

Aanbevolen: