Dit was de meest succesvolle film van Ryan Reynolds versus zijn film met de laagste winst

Inhoudsopgave:

Dit was de meest succesvolle film van Ryan Reynolds versus zijn film met de laagste winst
Dit was de meest succesvolle film van Ryan Reynolds versus zijn film met de laagste winst
Anonim

Acteurs met charisma en uitstekende komische timing hebben een manier om op te vallen op het grote scherm, en als het reguliere publiek eenmaal ziet wat ze kunnen, willen ze nog veel meer. Dit was het geval voor Ryan Reynolds, die in de jaren 2000 uitbrak en sindsdien niet meer heeft omgekeken. Reynolds heeft veel populaire films gemaakt en zijn aanwezigheid op sociale media, vooral als het om zijn vrouw gaat, blijft zijn aantrekkingskracht vergroten.

De man kan het allemaal, en hij heeft een carrière gehad vol met grote blockbusters en zelfs een paar blindgangers. Laten we eens kijken naar zijn kassageschiedenis en zijn film met de laagste winst vergelijken met zijn film met de meeste winst.

Reynolds is al bijna twee decennia een ster

Ryan Reynolds staat al jaren aan de top van Hollywood en hij heeft een indrukwekkende lijst met credits samengesteld. Nee, hij heeft niet altijd een enorm acteerbereik en heeft geen Oscar-nominatie gekregen, maar de man is waanzinnig getalenteerd en behoort tot de beste in de branche in wat hij doet. Reynolds gebruikte zijn tijd in een succesvolle televisieshow om op het grote scherm te springen en naam te maken. Van Wilder was de film die Reynolds in de jaren 2000 op de kaart hielp zetten, en sindsdien heeft hij een hoop werk verzet om een van de grootste sterren ter wereld te worden.

Zijn lijst met succesvolle films omvat de eerder genoemde Van Wilder, Harold & Kumar Go to White Castle, The Amityville Horror, Waiting…, The Proposal en nog veel meer. Dat is niet eens inclusief zijn lucratieve Deadpool-franchise. De man heeft door de jaren heen briljant werk geleverd, maar ze kunnen niet allemaal winnaars zijn. Er is één film die aanspraak kan maken op de laagst scorende film uit zijn carrière.

Zijn meest winstgevende film, 'Paper Man', verdiende $ 15.000

Zoals het er nu uitziet, is Paper Man, een release uit 2010 met in de hoofdrollen Reynolds en Jeff Daniels, de meest winstgevende carrièrefilm van Ryan Reynolds. Het verdiende net iets meer dan $ 15.000 aan de kassa, en vrijwel niemand heeft er ooit van gehoord. Behalve dat het in het algemeen een klein project was, kreeg de film ook een niet al te beste reactie van zowel critici als publiek.

Volgens People, "In Paper Man speelt Jeff Daniels de hoofdrol als een worstelende schrijver die vertrouwt op een denkbeeldige jeugdvriend (Reynolds' als de verzonnen Captain Excellent) om hem te helpen bij zijn levensbeslissingen."

Dit klinkt alsof het een interessant uitgangspunt had kunnen zijn, maar de uitvoering ontbrak hier zeker.

Zelfs toen de film door Lance Ulanoff ter sprake werd gebracht op sociale media, had Reynolds zelf geen antwoorden op de film in kwestie. Het was een speelse stoot op zijn eigen werk, iets waar Reynolds niet immuun voor is. Opdat we zijn vermogen niet vergeten om Green Lantern op hilarische manieren te dumpen. Paper Man heeft niet veel gedaan voor de carrière van Reynolds, maar hij heeft veel succes gehad. Er is echter maar één film die kan claimen de meest winstgevende uit zijn carrière te zijn.

Zijn meest winstgevende film, 'Deadpool 2', verdiende $ 786 miljoen

Zelfs met al het succes dat Ryan Reynolds door de jaren heen heeft gehad, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te zien dat een franchisefilm tot nu toe zijn grootste verdiener is geweest. Deadpool 2, uitgebracht in 2018, had een enorme hype achter de rug en was in staat om een groot wereldwijd publiek naar de theaters te trekken op weg naar het verdienen van meer dan $ 786 miljoen aan de kassa.

De eerste Deadpool-film was een enorm succes toen hij voor het eerst werd uitgebracht, en Fox wist dat ze een megahit in handen hadden met een vervolg. Het vermogen van Reynolds om beide films te promoten is ronduit indrukwekkend, en de hype voor de vervolgfilm was door het dak voordat deze in de bioscoop verscheen.

De film kreeg een aantal stevige recensies van critici bij de release, zoals blijkt uit de 84% op Rotten Tomatoes. Wat nog belangrijker is, Deadpool 2 sloeg ook aan bij fans, en de positieve mond-tot-mondreclame heeft het ongetwijfeld geholpen aan de kassa. $ 786 miljoen later had Reynolds nog een grote hit, en de Deadpool-franchise had een hot streak en was op zoek naar meer.

Er is bevestigd dat er een Deadpool 3 zal plaatsvinden, maar deze keer zal het onder de MCU-paraplu zijn. Nu is het Multiverse van kracht met de MCU, dus de franchise heeft onbeperkte opties voor wat ze zouden kunnen doen met de volgende Deadpool-film. Onnodig te zeggen dat wat Kevin Feige ook tovert met Reynolds, binnen de kortste keren een fortuin zal verdienen.

Aanbevolen: