Fans reageren op Shanola Hampton die 'Shameless' seizoensfinale regisseert

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Shanola Hampton die 'Shameless' seizoensfinale regisseert
Fans reageren op Shanola Hampton die 'Shameless' seizoensfinale regisseert
Anonim

In werkelijkheid werd Shanola Hampton niet versoepeld in haar regierol in 'Shameless'. In plaats daarvan kreeg ze vanaf het begin een enorme aflevering, een waar ze veel zenuwen bij voelde, zoals ze onthulde met Yahoo Entertainment, "Ze behandelden me absoluut niet als een eerste regisseur op dit ding, en toen ik las Ik zei: "Uhhhhhh… oke! Dus we gaan dit en dit doen en een auto-ongeluk?! Oké, geweldig." En ik sprong er gewoon in. Ik was er klaar voor.”

Shanola geeft toe dat ze een directe hit kreeg nadat ze haar persoonlijke leven had geregeld en kinderen had gekregen. Toen dat eenmaal terzijde was geschoven, was het tijd om verder te gaan. Ze presenteerde het idee om te regisseren, wat soms een gevoelig onderwerp is voor acteurs.

Uiteindelijk vertrouwden ze haar met de positie en haar co-sterren omarmden elke seconde ervan: "Ik had zo'n waardering voor het talent en voor ieders proces, dat is nummer één. Nummer twee is dat iedereen zo ondersteunend was, maar zoals Jeremy [Allen White], hij had waarschijnlijk de moeilijkste tijd, omdat hij altijd mijn kleine broertje was, gewoon een soort van: "Oh, het is nu Shanola de regisseur." Dus hij wilde me wat uitdagen, maar dat vond ik oké, want ik verwachtte dat; Ik dacht dat het nog meer zou zijn gebeurd. Maar ik was klaar voor die uitdaging, en dat was leuk voor mij om heen en weer te dansen, want ik ben net als elke andere regisseur. Als je me iets geeft, geef ik het terug omdat ik jullie ken, dus speel niet met me. [Lacht] Dus het was een familiale sfeer voor mij om het mijn eerste keer te doen, maar ik moet je ook bewijzen dat ik weet wat ik doe. En omdat ik wist wat ik deed, was dat gemakkelijk te bewijzen!”

De cast prijst haar al voor het geweldige werk, inclusief Emma Kenney in een recente Instagram-post.

Veel van de anderen hebben ook positieve feedback achtergelaten.

Regiesucces

Het was niets anders dan liefde in het commentaargedeelte na het bericht van V.

Dit is wat de fans te zeggen hadden.

"Kracht!"

“Ik kan niet wachten!”

“Zoooo trotse mevrouw, u hebt het geweldig gedaan??.”

“Dit is zo mooi Shanola! Bedankt voor het delen met ons!!! Je energie en woorden zijn MAGISCH!!! ️☺️☺️❤️❤️❤️❤️.”

“Dit is geweldig! Je hebt het uitstekend gedaan Shanola. Zo goed gedaan!”

Aanbevolen: