Dit is wat fans te zeggen hadden over de seizoensfinale van 'The Book of Boba Fett's

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans te zeggen hadden over de seizoensfinale van 'The Book of Boba Fett's
Dit is wat fans te zeggen hadden over de seizoensfinale van 'The Book of Boba Fett's
Anonim

Star Wars is een van de grootste franchises in de geschiedenis en na tientallen jaren succesvolle films te hebben uitgebracht, heeft de franchise de gedurfde overstap naar televisie gemaakt in een poging om nieuwe content te bieden. Tot nu toe zijn de dingen op het kleine scherm briljant gelukt.

Nadat de preview fans enthousiast maakte, maakte The Book of Boba Fett een succesvol debuut. De serie is de tweede show van de franchise en heeft net zijn debuutseizoen afgesloten. Het had zijn fouten, maar de finale zorgde voor veel discussie in het fandom.

Laten we eens kijken naar wat fans te zeggen hadden over de finale van de show.

'Star Wars' staat uit en draait op Disney+

Na het grote scherm te hebben veroverd en zelfs succes te hebben op tv met geanimeerde aanbiedingen, maakte Star Wars enkele jaren geleden eindelijk de sprong naar de arena van de live-action-serie toen The Mandalorian zijn debuut maakte op Disney Plus. Fans hadden geen idee wat ze konden verwachten, maar ze kwamen er al snel achter dat de franchise perfect was voor het kleine scherm.

Hoewel de eerste serie op safe had kunnen spelen met een bekend personage, was de beslissing om Din Djarin in het Star Wars-universum te brengen en zich te concentreren op een sterrenstelsel dat een post-imperiumbestaan beleeft, briljant. Niet alleen dat, maar het was ook een geweldige zet om de show als een western te laten functioneren terwijl Mando zowel nieuwe als bekende plekken verkent.

Tot nu toe zijn er enorm succesvolle seizoenen van The Mandalorian geweest en het is een van de meest populaire shows op de hele televisie. Het succes van de serie maakte plaats voor nieuwe Star Wars-shows, waaronder The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Andor en Ahsoka, die er allemaal veelbelovend uitzien.

Eerder dit jaar maakte het tweede live-action-aanbod van de franchise zijn debuut op de hielen van een succesvol Mandalorian seizoen twee.

'The Book Of Boba Fett' is de nieuwste show voor de franchise

The Book of Boba Fett was de tweede live-action Star Wars-show die Disney Plus trof, en er was een hoop opwinding van de fandom. Mensen waren al blij genoeg om Boba in de plooi te krijgen op The Mandalorian, maar hem in zijn eigen serie te zien, bracht alles naar een ander niveau.

Temuera Morrison en Ming-Na Wen waren weer op sleeptouw, en de serie, die aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian werd geplaagd, beloofde een diepere duik te nemen in Boba en zijn tijd als de Daimyo van Mas Espa. Een ding dat mensen echter niet hadden verwacht, was de vermenselijking van de Tusken Raiders door de show.

"Ik trok uit mijn eigen cultuur om de ceremonies te accepteren en de krijger en de wapens voor te bereiden. Het zijn de inheemse mensen van het zand van Tatooine, "zei Morrison.

Na zeven afleveringen was The Book of Boba Fett net klaar, en het ging zeker met een knal uit. De serie leverde veel verschillende dingen op, en de finale zorgde voor nogal wat discussie. Op ware Star Wars-manier waren de meningen over de finale behoorlijk polariserend.

Fans zijn verdeeld over de finale

Om te zeggen dat de gevoelens over de finale gemengd zijn, zou een understatement zijn. Het fandom heeft altijd hun mening uitgesproken en de dingen zijn nogal verdeeld over de show op Reddit.

Sommige mensen genoten ervan, ondanks de gebreken.

"Ik vond het erg leuk. Het verbaast me een beetje dat mensen er zo'n hekel aan hebben. Ik ben het er wel mee eens dat het tempo een beetje scheef was. 6 afleveringen van langzame opbouw (waar ik van genoot) en dan WHAM actie gevulde finale ", schreef een gebruiker.

Sommige mensen hadden er echt een hekel aan.

"Jullie zijn veel te aardig. Dit was hotdogs geserveerd in een kom gemaakt van koude hondens," een ander gebruikte botweg gepost.

En sommigen wilden gewoon dat de serie meer deed.

"Ik vond dit niet zo leuk. Het was niet slecht, maar het was de (schijnbaar zeer beperkte) middelen die Disney aan deze show had toegewezen niet waard. Ik ben blij dat het bestaat in vergelijking met niets hebben, maar ik kijk hiernaar, en ik stel me voor wat er nog meer gemaakt had kunnen worden als dit een roman was in plaats van een vlaggenschipshow, "zei een ander.

Op IMDb heeft de aflevering 7,7 sterren, ergens in het midden van het pakket voor de algemene serie. Het was misschien niet de beste aflevering, maar het heeft zeker een basis gelegd voor wat er gaat komen in andere Star Wars-shows.

Nu The Book of Boba Fett ten einde is, zullen fans geduldig wachten op Obi-Wan Kenobi, dat in mei debuteert.

Aanbevolen: