Jeffrey Dean Morgan plaagt details van de seizoensfinale van Walking Dead

Inhoudsopgave:

Jeffrey Dean Morgan plaagt details van de seizoensfinale van Walking Dead
Jeffrey Dean Morgan plaagt details van de seizoensfinale van Walking Dead
Anonim

Films voor seizoen 10 van The Walking Dead werden in november 2019 afgerond, maar de postproductie van elke aflevering duurt nog een paar weken. Toen de opnames over de hele wereld in maart 2020 begonnen te stoppen, realiseerden producenten bij AMC zich dat er niet genoeg tijd was om de finale van seizoen 10 te voltooien.

De finale van het middenseizoen was een aflevering vol actie waarin Daryl, Aaron en anderen een grot in werden gelokt, Carols mentale stabiliteit verslechterde en Negan en Alpha een bizarre seksuele ontmoeting hadden. Wanneer het seizoen wordt hervat, komt Morgans personage Negan naar voren als de antiheld van seizoen 10, nadat hij Alpha heeft verraden en uiteindelijk heeft vermoord. Aflevering 15 heeft de helden van de serie al in moeilijkheden gebracht.

Welke plotveranderende wendingen zal de finale van seizoen 10 bevatten?

Wat veroorzaakte de vertraging? De uitvoerend producent van de show legt uit

De uitvoerend producent van de show, Greg Nicotero, legt de vertraging uit in een verklaring geciteerd in The Express. "Postproductie voor nieuwsgierigen omvat VFX, muziek, soundmixing en sound FX."

"Dit proces duurt meestal ongeveer 3 weken vanaf de datum van uitzending."

“Ik kom erachter dat jullie in dezelfde tijd zijn en het is teleurstellend, maar de aflevering zal niet teleurstellen. Wees veilig allemaal."

Het betekende dat seizoen 10 werd teruggebracht van 16 afleveringen naar 15, waardoor de spelveranderende seizoensfinale - getiteld "A Certain Doom" - in de ijskast bleef totdat de opnames in de film- en tv-industrie worden hervat.

Jeffrey Dean Morgan praat over het opnemen van de finale

In een recent online interview met Entertainment Weekly sprak Jeffrey Dean Morgan (Negan) over de finale, die oorspronkelijk op 12 april zou worden uitgezonden.

"We vonden het leuk om het te filmen", zei Morgan over de finale. Hij zei dat hij niet wist wanneer het uitgezonden zou worden, maar had een goede gok. "Ik denk dat we het over vier of vijf maanden zullen zien. Dat zal cool zijn. Het zal cool zijn om midden in het seizoen een eenmalige, bijna een Walking Dead-film te hebben, denk ik."

Over wat fans kunnen verwachten van het minifilm-evenement, plaagde Morgan een paar details tijdens het interview. "Ik denk dat het duidelijk zal zijn dat de bèta en zijn karakter tot een hoogtepunt zullen komen", zei hij. “Er moet een soort van oplossing zijn. Of dat doorgaat naar volgend seizoen, dat laat ik open, want wie weet?”

Hij wees erop dat de aflevering was geregisseerd door Greg Nicotero, uitvoerend producent van de serie, en ook een veteraan in de sector die zowel bekend staat als maker van make-up voor speciale effecten, als tv-regisseur en producent. Een spannend strijdtoneel lijkt verzekerd. Negan weet dat Beta met de horde komt, en het is logisch dat de aflevering draait om hun botsing met de goeden in de ziekenhuistoren.

Het verhaal van de show zoals het zich dit seizoen tot nu toe heeft ontvouwd, heeft een paar aanwijzingen laten vallen die kunnen wijzen op wat er in de komende finale zal gebeuren. Princess, gespeeld door Paolo Lazaro, is een late toevoeging aan seizoen 10, waardoor ze misschien een sleutelrol gaat spelen in de seizoensfinale, evenals seizoen 11. Ze is een excentriek personage en speelt een grote rol in de stripversie van het post-apocalyptische verhaal, en de timing van haar introductie kan geen toeval zijn.

TWD Seizoen 11 Timing blijft twijfelachtig

In een interview met Den of Geek gaf Nicotero aan dat het resterende postproductiewerk aan de seizoensfinale "waarschijnlijk anderhalve week of twee weken van finetuning" zou vergen. Nu sommige staten bedrijven heropenen, zou dit in de nabije toekomst voltooiing kunnen betekenen.

Als het op seizoen 11 aankomt, tast zelfs Morgan in het duister. Hij vertelde EW dat het een "f-ing-mysterie" was wanneer de opnames zouden kunnen beginnen.

Greg Nicotero vertelde Den of Geek dat schrijvers profiteren van de vertraging om vooruit te schrijven."Het goede nieuws is dat de schrijvers hard aan het werk zijn. Dus duimen dat we al onze scripts of veel van de scripts klaar hebben tegen de tijd dat we met de productie beginnen", zei hij. "Ik denk dat het plan is om zo ver mogelijk met de scripts te komen, dus als we eenmaal van start gaan met de productie, zijn veel van de uitdagingen en veel haperingen al verfijnd en klaar voor gebruik."

Iedereen wacht op de finale… inclusief de regisseur

Terwijl de opnames onderbroken zijn, presenteren Morgan en zijn vrouw, Hilarie Burton, Friday Night With The Morgans, een talkshow op AMC.

Samen met de opnames voor seizoen 11, die anders nu al begonnen zouden zijn, is ook de lancering van The Walking Dead: World Beyond uitgesteld.

Fans zullen ook moeten blijven wachten op de finale van seizoen 10 met een onzekere uitzenddatum. Afleveringsregisseur Greg Nicotero vertelde de interviewers dat hij ongeduldig was om het uitgezonden te zien. "Het is een geweldige aflevering", zei hij. "Ik ben er supertrots op, dus ik kan niet wachten tot mensen het zien."

Aanbevolen: