The Falcon and the Winter Soldier' seizoensfinale is net geland en fans zijn enthousiast

The Falcon and the Winter Soldier' seizoensfinale is net geland en fans zijn enthousiast
The Falcon and the Winter Soldier' seizoensfinale is net geland en fans zijn enthousiast
Anonim

Weer een enorm genoten Disney+ show die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe is afgelopen, en de verhaallijn was een wervelwind van emoties. De finale van Falcon en The Winter Soldier werd goed ontvangen en kan worden aangeprezen als een grote stap voorwaarts voor de nog steeds grotendeels witte MCU-selectie.

Hoewel het eerste seizoen slechts zes afleveringen lang was, is Marvel erin geslaagd om een lange en gedetailleerde verhaallijn erin te stoppen. Het succes van deze enorme inspanning zou kunnen verklaren waarom de schurken als gemiddeld en onderontwikkeld werden bekritiseerd in tegenstelling tot de twee hoofdrollen.

Ondanks de klachten van fans, bood de finale voor iedereen een bevredigende conclusie; vooral wanneer Sam Wilson eindelijk naar buiten komt in zijn stripboek-passende Captain America-pak in een verbluffende scène. Dramatisch ingekaderd, wanneer Mackie naar buiten stapt in het klassieke uniform met alle ernst en ernst die hoort bij de Captain America-mantel, en een zinvolle afsluiting geeft aan de zeer emotionele serie.

We weten nu dat het Disney+-origineel het verhaal is waarin Wilson worstelt met het op zich nemen van de mantel van Captain America en het accepteren van de effecten en implicaties die gepaard gaan met het zijn van een zwarte superheld - inclusief de ontdekking hoe de Verenigde Staten hebben al een Black Captain America voor hem gecreëerd en gevangengezet - Isiah Bradley.

Ondertussen besteedt de andere hoofdrolspeler, Bucky Barnes, de serie aan het rechtzetten van de fouten die hij als Winter Soldier heeft begaan. Tot grote tevredenheid van de kijkers vindt de verontruste anti-held die held is geworden eindelijk wat rust tegen het einde.

Er waren ook andere personages waar de serie zich op richtte, waardoor grote spelers werden geïntroduceerd in de volgende fase van de MCU. Personages zoals Sharon Carter, die handelt op de zwarte markt, of Baron Zemo, die nu Super Soldiers vindt en doodt. Karli, een terugkerend personage in de latere afleveringen, verloor ook haar leven door Zemo's laatste poging om de Flag-Smasher Super Soldiers af te maken.

Er waren ook tal van andere personages met verschillende verhaallijnen, en het is veilig om te zeggen dat er nog steeds veel vragen in de lucht hangen.

Een van die grote vragen heeft te maken met een mid-credit scene die verwijst naar het lot van John Walker. De schurk van de serie is te zien terwijl hij zijn eigen schild maakt, nadat de originele door Wilson is ingenomen. Valentina Allegra de la Fontaine van Julia Louis-Dreysfus is te zien en zorgt ervoor dat Walkers pak hem goed past. Haar verschijning was een grote verrassing voor de fans van de show.

Fans tweeten sinds de finale links, rechts en in het midden, waarbij ze hun favoriete scènes en verhaallijnen uit de aflevering belichten.

Uiteindelijk culmineerde de serie als Captain America en de Winter Soldier toen de nieuwe Captain America eindelijk zij aan zij met de Winter Soldier kwam vechten. Veel fans denken dat dit een indicatie is dat de serie doorgaat met een seizoen 2 - iets wat fans van de laatste hitserie van Marvel, WandaVision, niet begrepen.

Voor nu is dit echter een tijdelijke stop op de MCU-filmische rit. De MCU heeft echter tal van projecten in de pijplijn, en we zijn er zeker van dat het niet lang zal duren voordat sociale media gonzen van nieuwe details over de nieuwe Black Widow-film of de aankomende serie met de titel Loki op Disney+.

Aanbevolen: