James Gunn legt uit hoe Vin Diesel Groot stemt in 'Guardians of the Galaxy

Inhoudsopgave:

James Gunn legt uit hoe Vin Diesel Groot stemt in 'Guardians of the Galaxy
James Gunn legt uit hoe Vin Diesel Groot stemt in 'Guardians of the Galaxy
Anonim

De acteur werkt heel hard om Groots woorden tot leven te brengen.

Vin Diesel verdiende een duizelingwekkend bedrag omdat hij de stem was van Groot, een boomachtig wezen en lid van de Guardians of the Galaxy-crew. Net als Rocket Racoon (Bradley Cooper) komt Diesel niet voor in de film, maar zijn vele "I am Groot" voice-overs wel!

De acteur moet Groots dialoog met drie woorden herhaaldelijk op meerdere manieren opnemen, omdat het het enige is dat het personage ooit zegt. De enige personages in de MCU waarvan bekend is dat ze Groot spreken, zijn Thor; dankzij zijn All-Tongue-superkracht en Rocket Racoon, omdat hij veel te veel tijd met Groot heeft doorgebracht.

Vin Diesel heeft de Engelse vertalingen naar de taal van Groot

In de MCU wordt Groot beschreven als een buitenaards, bewust boomachtig wezen wiens taal onmogelijk te begrijpen is vanwege de "stijfheid van hun strottenhoofd". Hun spraak wordt gereduceerd tot geluid alsof ze de zin "I am Groot" herhalen, immens populair gemaakt door het personage Guardians of the Galaxy.

Toen een fan James Gunn vroeg of Vin Diesel de betekenis van Groots dialogen kende tijdens het opnemen ervan, was dit wat hij te zeggen had!

"Ja Vin heeft zijn eigen script met wat Groot zegt. Hij werkt heel hard om de betekenis van elke regel zo goed mogelijk te begrijpen."

De acteur-regisseur deelde ook dat het personage een zeemansmond heeft. Hij legde in de Tweet uit: "Baby/kind Groot laat constant F-bommen vallen".

Toen Groot Rocket 'vader' noemde

De regisseur van Suicide Squad sprak ook over een virale video die beweerde Groots echte regels te kennen uit het Avengers: Infinity War-script.

Hoewel hij aangaf dat de meeste van hen "goede gissingen waren, maar niet exact", was deze specifieke vertaling precies goed.

"De laatste, "Papa" is correct (omdat ik dit al eerder heb gedeeld)."

Nadat Thanos in de slotmomenten van de film met zijn vingers knipte en de blip veroorzaakte die de wereld voor altijd verandert, veranderden Groot samen met vele andere helden in stof.

Voordat Groot verdwijnt, kijkt hij naar Rocket en noemt hem "Papa", maar kijkers hoorden alleen "Ik ben Groot".

Marvel-fans waren er kapot van toen ze erover hoorden en vroegen Gunn om hen te helpen met een soort les, waar ze de taal van het wezen konden leren!

Aanbevolen: