Black Widow blijft in de MCU, maar niet zoals je denkt

Inhoudsopgave:

Black Widow blijft in de MCU, maar niet zoals je denkt
Black Widow blijft in de MCU, maar niet zoals je denkt
Anonim

Sinds Marvel Studios begon met het ontwikkelen van een Black Widow-film, hebben fans zich afgevraagd hoe de dood van Natasha in Avengers: Endgame zou worden herleid. Er wordt gespeculeerd dat de versie die zichzelf opofferde niet de echte Natasha was of dat het een vermomde Skrull was. Geen van beide theorieën houdt nog stand, hoewel de meeste diehard fans onvermurwbaar zijn dat Black Widow Natasha terug zal brengen naar de MCU's prime timeline.

Hoewel het vooruitzicht dat Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) een tweede kans krijgt waarschijnlijk klinkt, vooral met haar op een heel nieuw avontuur in een op zichzelf staande film, is dat misschien niet het geval. De film speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Dus Natasha leeft nog. Maar er is hier nog iets dat het vermelden waard is.

In Black Widow zal Natasha zich herenigen met Yelena Belova (Florence Pugh) en de rest van haar Red Room-familie. Hun reünie zal hen in direct conflict brengen met Taskmaster, die nog geen solide einde heeft. We weten echter dat ten minste één personage er levend uit komt. En het is Yelena.

Yelena's toekomst in de MCU

Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) en Yelena Belova (Florence Pugh)
Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) en Yelena Belova (Florence Pugh)

De reden waarom het personage van Pugh als veilig kan worden beschouwd, zijn haar aanstaande MCU-rollen. Disney heeft haar gecast in de Hawkeye-serie die uitkomt, evenals een andere Disney+ spin-off. Deze zijn relevant omdat het betekent dat Yelena haar botsing met Taskmaster overleeft en dat ze er in de huidige tijd zal zijn. Haar rol in de toekomst blijft echter onduidelijk.

Gelukkig heeft Marvel Comics misschien al onthuld wat de Yelena Belova van de MCU in petto heeft, en dat is als de nieuwe Black Widow. Ze heeft de naamgenoot in de strips aangenomen, en als ze uiteindelijk een van Natasha's goede vrienden wordt, zou er een uitstekende reden voor haar zijn om de mantel op zich te nemen in live-action-formaat.

Het is ook vermeldenswaard dat de veteraan Avengers die onlangs met pensioen zijn gegaan, legaten hebben die in de rij staan om hun plaats in te nemen. Jane Foster (Natalie Portman) wordt de God van de donder in Thor: Love And Thunder, Sam Wilson (Anthony Mackie) is de nieuwe Captain America, Riri Williams (Dominique Thorn) vliegt als Iron Heart in Armor Wars, Hawkeye traint zijn dochter, en Jennifer W alters (Tatiana Maslany) gaat samen met haar neef naar buiten in de juridische komedie She-Hulk.

Yelena Belova als de nieuwe zwarte weduwe

Yelena Belova en komische voorstelling
Yelena Belova en komische voorstelling

Voor Natasha is de kans groot dat Yelena de rol van Black Widow op zich zal nemen, op dezelfde manier als nieuwere personages invallen voor Steve Rogers en Tony Stark. Aangezien haar Avengers-kameraden de reboot-behandeling krijgen in fase 4, is het niet meer dan logisch dat hetzelfde gebeurt voor Natasha. We kunnen het mis hebben, maar als Disney de superspion Avenger in de plooi wil houden, zullen ze Florence Pugh een kans geven op de titel.

Aan de andere kant zal Yelena zich misschien bij Baron Zemo (Daniel Bruhl) voegen in een superschurkenbrigade. Ze was niet in Zemo's incarnatie van de Meesters van het Kwaad of iets anders, hoewel ze een handige bondgenoot zou zijn om in de buurt te hebben, vooral als de zaken tussen haar en Natasha misgaan. Hun komische tegenhangers hebben ook niet het beste trackrecord gehad, wat de neiging tot schurken nog meer geloofwaardigheid geeft.

Alles bij elkaar genomen, ziet Yelena eruit alsof ze de volgende Black Widow wordt. Ze is een van Natasha's beste en oudste vrienden en er komen nog een aantal MCU-optredens aan. Die twee feiten samen vormen meer dan genoeg bewijs om een toekomst als held te suggereren. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen, want ze zal net zo goed naar de duistere kant gaan.

Aanbevolen: