Camila Cabello en Shawn Mendes gaan uit elkaar, maar kunnen ze vrienden blijven zoals ze beweren?

Inhoudsopgave:

Camila Cabello en Shawn Mendes gaan uit elkaar, maar kunnen ze vrienden blijven zoals ze beweren?
Camila Cabello en Shawn Mendes gaan uit elkaar, maar kunnen ze vrienden blijven zoals ze beweren?
Anonim

Slechts een paar dagen geleden werden Camila Cabello en Shawn Mendes gespot op de PDA in het zicht van de camera's. De twee leken verliefd op elkaar, en keer op keer werd het duidelijk dat ze hun handen niet van elkaar af konden houden.

Het kwam als een enorme schok voor fans dat hun zeer stomende romance officieel ten einde is gekomen. De twee hebben ermee opgehouden en zijn naar sociale media gegaan om het einde van hun romantische relatie aan te kondigen.

In tegenstelling tot veel andere break-ups van beroemdheden die resulteren in een heleboel slepen en besmeuren van elkaars reputatie, hebben Cabello en Mendes verklaard dat ze zeer goede vrienden zullen blijven, waardoor fans zich afvragen hoe waarschijnlijk die gedachte werkelijk is.

Camilla en Shawn noemen het gestopt

Er waren absoluut geen waarschuwingssignalen om fans te waarschuwen voor deze breuk, en het plotselinge nieuws is veel om te absorberen. Telkens wanneer Camila en Shawn samen werden gezien, waren ze over elkaar heen gedrapeerd en leken ze gevoelig en eeuwig vol eindeloze genegenheid.

Ze delen hun liefdesfeest openlijk en geven fans alle gevoelens bij elke openbare vertoning van hun eeuwige liefde voor elkaar.

Dat wil zeggen, tot nu toe.

Plots hebben de schijnbaar perfect bij elkaar passende sterren de stekker uit hun romantische relatie getrokken en beweren dat hun vriendschap springlevend blijft.

Kunnen ze echt nog steeds vrienden zijn?

Het is voor de meeste stellen moeilijk om elkaar te tolereren na een breuk, laat staan dat ze nog steeds vrienden met elkaar zijn. Een paar gelukkigen zijn in staat geweest om hechte banden te behouden nadat ze uit elkaar zijn gegaan, maar dit komt zeker zelden voor.

Het is moeilijk voor te stellen dat Camila en Shawn van zichzelf over elkaar heen gaan om gewoon vrienden te zijn, maar ze beweren dat dit nu het pad is dat ze bewandelen.

De eerste daad van plicht als 'vrienden' was het vrijgeven van hun wederzijdse uiteenzettingen op sociale media. Ze brachten wederzijds nieuws over hun uiteenvallen op de meest respectabele, gecoördineerde manier naar buiten, waarbij ze duidelijk maakten dat, hoewel hun splitsing, ze zeer eensgezind blijven in hun aanpak.

Zowel Mendes als Cabello maakten melding van het feit dat ze 'beste vrienden' blijven op hun Instagram-verhalen, en hebben ervan afgezien elkaar online te vernielen of verdere details te onthullen over wat leidde tot de ondergang van hun schijnbaar perfecte relatie.

Dag één van hun openbare uiteenvallen toont hun eensgezinde benadering van hun pas gescheiden leven. Alleen de tijd zal uitwijzen of hun vriendschap aan de basis, die uitgroeide tot een intense liefdesaffaire, met succes kan terugkeren naar de staat van vriendschap.

Aanbevolen: