Chris Evans zou terugkeren naar zijn oude superheldrol, maar niet degene die je denkt

Inhoudsopgave:

Chris Evans zou terugkeren naar zijn oude superheldrol, maar niet degene die je denkt
Chris Evans zou terugkeren naar zijn oude superheldrol, maar niet degene die je denkt
Anonim

Met de rol van Captain America veranderde Chris Evans het traject van zijn carrière volledig. Hij werd een enorme ster in de wereld van superhelden, hoewel het lijkt alsof hij nog niet helemaal klaar is.

De laatste tijd heeft Evans interesse getoond om een bekende rol op zich te nemen, maar het is niet als Captain America. Laten we eens kijken naar de rol en waarom hij deze opnieuw wil opnemen.

Chris Evans was briljant als Captain America

Tijdens zijn tijd als Captain America in de MCU, vestigde Chris Evans zich als een van de grootste sterren in Hollywood. Hoewel er een aantal grote kanshebbers waren voor de rol, en het bleek de juiste keuze te zijn, en dankzij hem is het personage nu populairder dan ooit in het verleden.

Captain America werd al vroeg gepest en uiteindelijk debuteerde hij in de film Captain America: the first avenger. Veel mensen houden tot op de dag van vandaag van die film, maar er zijn er maar weinig die beweren dat de Captain America-films in de loop van de tijd alleen maar beter zijn geworden.

Captain America's tweede solo-affaire zou Captain America zijn: de Winter-soldaat, die nog steeds wordt beschouwd als een van de betere stripfilms van zijn tijd. Dit werd gevolgd door Captain America: Civil War, die erin slaagde om meer dan $ 1 miljard aan de kassa over te steken.

Al deze films waren succesvol, en dit is niet eens inclusief de grote crossover-films en extra optredens die Evans maakte als het personage.

Natuurlijk zijn degenen die Evans al zijn hele carrière volgen zich terdege bewust van het feit dat hij zijn tijd in het superheldengenre vele jaren daarvoor begon, terwijl het genre nog steeds voet aan de grond kreeg in Hollywood.

Het was niet de eerste rodeo die een superheld speelde

In 2005 speelde Chris Evans als Johnny Storm in Fantastic Four, een film die in de jaren 2000 werd uitgebracht in het heetst van de superheldenmanie. Dit was de sfeer die grotendeels door X-mannen was begonnen, en hoewel er in die tijd een aantal echt goede films zijn uitgebracht, waren het ook enkele blindgangers, die allemaal de weg vrijmaken voor wat we vandaag krijgen.

Evans was toen veel jonger in zijn carrière, maar hij was nog steeds erg goed als Johnny Storm. Als je contrasterende persoonlijkheden bij Evans wilt zien, kan je een van zijn fantastische vier optredens als horloge geven, en daarna mijn kijk op een van zijn optredens als Captain America volgen. Evans kan van alles een beetje, en hij schitterde echt als beide helden.

In totaal zou Chris Evans Johnny Storm spelen in twee verschillende fantastische vier films. De eerste was veel beter dan de tweede, maar over het algemeen was Evans goed in beide films en mensen hielden van wat hij met het personage deed.

Op dit moment zijn er maar weinig andere acteurs die zo iconisch zijn in de wereld van superhelden Dan Chris Evans, en onlangs maakte hij furore toen hij zei dat hij geïnteresseerd zou zijn in een reprise van een van zijn oude stripboekpersonages.

Degene waarvoor hij terug zou komen

Volgens Syfy, toen hij met MTV News sprak, werd Evans gevraagd om weer Johnny Storm te spelen, vooral nu het Multiverse open is in de MCU.

"Nee, daar is nooit iemand [van Marvel] over gekomen. Ik bedoel, ik zie er niet meer precies hetzelfde uit. Dat was 15, bijna 20 jaar geleden. Oh mijn God, ik ben oud. Maar ik hou echt van dat personage, maar ik denk… doen ze nu niet iets met Fantastic Four, "zei Evans.

Hij zou dan zeggen dat het gemakkelijker zou zijn om Johnny Storm opnieuw te spelen dan Captain America te spelen.

"Ik bedoel, ik denk dat alle weddenschappen zijn uitgeschakeld. Kijk, ik zou het geweldig vinden. Ik zou het geweldig vinden. Dat zou eigenlijk een gemakkelijkere verkoop aan mij zijn dan terugkomen als Cap … Cap is zo kostbaar voor mij. En weet je, ik wil bijna niet verstoren wat een mooie ervaring dat was. Maar Johnny Storm, ik heb het gevoel dat hij zijn dag niet echt heeft gekregen. Dat was voordat Marvel echt voet aan de grond kreeg. Dus ik hield van die rol en, weet je, wie weet, "vervolgde hij.

Fans zouden Evans graag terug in actie zien, zelfs als hij de rol van Johnny Storm opnieuw vertolkt en niet Steve Rogers.

Aanbevolen: