Waarom prins Michael Jackson II absoluut niet zoals zijn vader wil zijn

Inhoudsopgave:

Waarom prins Michael Jackson II absoluut niet zoals zijn vader wil zijn
Waarom prins Michael Jackson II absoluut niet zoals zijn vader wil zijn
Anonim

In de vier decennia van zijn carrière heeft Michael Jackson meerdere bijdragen geleverd aan muziek, dans en mode en was hij een wereldwijde figuur in de populaire cultuur. Met zijn vrouw Debbie Rowe verwelkomde Michael zijn kinderen Prince Jackson (geboren in 1997) en Paris Jackson (geboren in 1998), verwekt door de wetenschap. Michael's derde kind Prins Michael Jackson II (geboren in 2002) is verwekt via een draagmoeder. Prins Michael Jackson II geeft de voorkeur aan zijn bijnaam "Blanket" of heeft de laatste tijd de naam "Bigi" gebruikt.

Prins Michael II bijnaam "Blanket" leidde tot pesten. En toen hij besloot zijn naam te veranderen in "Bigi", gaf dat hem meer zelfvertrouwen. In vergelijking met zijn broers en zussen Prince en Paris, geeft Bigi Jackson de voorkeur aan een veel meer besloten levensstijl. Bigi is onlangs begonnen open te staan over zijn vader Michael Jackson en legt uit waarom hij op geen enkele manier op zijn vader wil lijken.

Prins Michael Jackson II bungelde boven een hotelbalkon

Toen hij nog maar negen maanden oud was, werd Bigi betrapt op een hotelbalkon door zijn vader, Michael Jackson door paparazzi. Het balkon was vier verdiepingen hoog en liet veel Michael-fans geschokt achter dat hij zijn pasgeboren baby zoiets zou aandoen en maakten zich ook zorgen om de baby. Gelukkig verloor Michael de grip die had kunnen leiden tot het per ongeluk laten vallen van Bigi, maar het staat als iets dat had kunnen gebeuren als hij niet altijd voorzichtig was geweest. Michael heeft zijn excuses aangeboden aan de fans voor het gevaar dat hij zijn zoon heeft gebracht door toe te geven dat hij een vreselijke fout had gemaakt. Michael Jackson sloot zichzelf zelfs een hele dag op in zijn kamer omdat hij zich zo schaamde en het incident zou Bigi voor altijd achtervolgen.

Bigi Jackson heeft het zangtalent van zijn vader niet geërfd

Veel fans van wijlen Michael Jackson vragen zich af of Bigi Jackson ooit in de muzikale voetsporen van zijn vader zal treden en optreden. Bigi gaf toe dat hij geen zang- of danstalent heeft zoals zijn overleden vader, ondanks pogingen om net zo goed te zijn als zijn vader. In een interview gaf Bigi toe dat hij "soms de kleedkamer van Michael binnenging terwijl hij zich ergens op voorbereidde en naar hem keek." Op deze manier zou Bigi hopelijk wat van zijn danspasjes oppikken. Bigi probeerde de moonwalk te leren, een dansbeweging waarvan Michael bekend staat dat hij beroemd is geworden nadat hij door veel fans werd onderwezen en aanbeden, maar Big gaf toe dat zijn pogingen nogal gênant waren. Hoewel we Bigi misschien niet zien als een artiest die prijzen voor muziek wint, zien we hem misschien op een dag bij de Oscar Awards de Best Director Award winnen. Dat betekent ook niet dat we nooit kinderen van Michael Jackson in de voetsporen van hun vader zullen zien treden. Michael's dochter Paris Jackson heeft zelfs haar eigen carrière in de muziekindustrie nagestreefd en bracht haar lied "let down" uit in oktober 2020.

Toen hij opgroeide, droomde Bigi Jackson ervan regisseur te worden, een droom die zijn vader heeft gesteund, Bigi herinnert zich dat zijn vader hem zei: Het zou een goede zaak zijn, dus volg wat je wilt doen. Bigi's oom, Tito Jackson zei in een interview in 2017 dat Bigi het potentieel heeft om een geweldige ster te worden omdat hij zo toegewijd en toegewijd is en een passie heeft voor regisseren. In de Jacksonology: Our Story-documentaire van 2012 zei Bigi in een interview dat hij een regisseur omdat hij denkt dat het heel leuk zou zijn. Bigi zou samen met zijn neven en vrienden in huis kleine films maken over alles wat in hem opkwam en gewoon om plezier te hebben om te leren regisseren. In 2014 maakten Bigi, Prince en neef Taj heeft een YouTube-kanaal gemaakt om films en televisieprogramma's te beoordelen.

Nu Bigi Jackson ouder is, zijn zijn dromen om regisseur te worden niet veranderd. Bigi vindt het leuk om deel uit te maken van de entertainmentindustrie, maar geeft de voorkeur aan de elementen achter de schermen in plaats van in de schijnwerpers te staan. Als regisseur en onderdeel van de productie kan Bigi een meer privé-leven leiden, terwijl als hij in de muzikale voetsporen van Michael zou treden, hij meer in de publieke belangstelling zou staan. Bigi runt nu zijn eigen productiebedrijf genaamd King's Son, de naam eert de titel "King of Pop" van zijn overleden vader Michael Jackson.

Bigi Jackson vindt nog steeds manieren om zijn overleden vader te eren

Als Bigi Jackson niet aan het produceren is, richt hij zich op het overeind houden van de liefdadigheidsstichting van zijn vader, Heal the World. Michael Jackson richtte de Heal the World Foundation op nadat hij zijn single met dezelfde naam had geschreven om te streven naar menselijkheid en de wereld een betere plek voor iedereen te maken. Bigi heeft de tijd genomen om het op kleinere schaal te structureren en ervoor te zorgen dat ze het goede voorbeeld blijven geven. Bigi Jackson gelooft dat je geen popster hoeft te zijn of heel beroemd hoeft te zijn, zoals zijn vader, om het verschil te maken. Heal the World Foundation richt zich op kinderhonger, kindermishandeling en dakloosheid in de omgeving van Los Angeles. Het voortzetten van de erfenis van zijn vader met de stichting is een manier voor hem om zijn vader dicht bij hem te houden en herinnert Bigi eraan hoe motiverend hij was om hem te inspireren en hem eraan te herinneren nederig en trouw te blijven aan wie hij is. Naast het voortzetten van het liefdadigheidswerk van zijn vader, heeft Bigi gewerkt aan het aansporen van leiders om de problemen op het gebied van klimaatverandering aan te pakken.

We kunnen niet verwachten dat Michaels kinderen in de voetsporen van hun vader willen treden, aangezien het Michael op zo'n duister pad leidde dat hem uiteindelijk het leven kostte. Prins Michael Jackson II wil om die reden niet zijn zoals zijn vader. Hij geeft er de voorkeur aan dat de carrière die hij heeft ontwikkeld, deel uitmaakt van de achter schermen, waardoor hij een meer privé-levensstijl kan leiden. Michael Jackson is misschien niet in leven om de woorden zelf te zeggen, maar hij zou erg trots zijn op zijn zoon omdat hij zijn dromen had gevolgd en regisseur werd en zijn eigen productiebedrijf oprichtte.

Aanbevolen: