Too Hot To Handle 2': dit is wat fans kunnen verwachten

Too Hot To Handle 2': dit is wat fans kunnen verwachten
Too Hot To Handle 2': dit is wat fans kunnen verwachten
Anonim

Maak je klaar voor een nieuwe binge-watching-sessie van 'Too Hot to Handle', want Netflix maakt zich op voor seizoen twee (met ook een derde seizoen beloofd).

Fans zijn het eerste seizoen nog niet echt voorbij en hebben een waslijst met musthaves voor seizoen twee. Het zal pas in juni 2021 vallen, maar gelukkig zijn er al enkele hints gegeven over wat ons te wachten staat.

In een realityserie met een echt pandemisch thema, brengt 'Too Hot to Handle' een aantal hete singles bij elkaar en vertelt ze dat ze elkaar (of zichzelf) niet mogen aanraken. Het is echt de ideale pandemische show, wat verklaart waarom Netflix er hard aan werkt om het 2e en 3e seizoen in één keer af te ronden - wat resulteert in dubbele productie-inspanningen, merkt Elle op.

Het eerste seizoen eindigde met een paar schijnbaar solide koppels, hoewel slechts drie deelnemers werden geëlimineerd (en één liep de show uit). Maar erger nog, de show werd afgesloten met zoveel van die nieuwe koppels die wonnen (en sommigen die klappen kregen vanwege fysieke overtredingen) dat hun uitbetaling naar huis slechts $ 7500 per stuk was.

Het nieuwe seizoen belooft nieuwe deelnemers, een nieuwe belofte van $ 100K aan winst en zelfs een nieuwe locatie. Onwetende deelnemers (ze zullen het ware uitgangspunt van de show waarschijnlijk pas leren kennen als ze op locatie zijn) gaan deze keer op vakantie in Turks- en Caicoseilanden (dat open blijft voor toerisme maar met geldende COVID-beperkingen).

Dus hoe dwingt Netflix deelnemers om mee te doen zonder de kleine lettertjes beschikbaar te hebben om te lezen? Door de show een andere naam te geven, natuurlijk. Tijdens het filmen wordt de show niet 'Too Hot to Handle' genoemd, dus de nieuwe deelnemers wisten niet van tevoren waar ze aan begonnen.

'Too Hot to Handle' op Netflix
'Too Hot to Handle' op Netflix

Dat is echter goed; Elle wees erop dat de show minstens 3.000 aanvragers had die zich wilden aansluiten zonder een idee te hebben van wat de reality-serie inhield (behalve hete bods, blijkbaar). De werktitel is 'Parties in Paradise', legt Deadline uit, die hetzelfde klinkt, maar waarschijnlijk de ware premisse goed verbergt.

Het wordt vast interessant om naar te kijken, zelfs als fans kunnen raden dat, op basis van het eerste seizoen, niemand daardoor echt de ware liefde zal vinden. Ja, het is pittig, ja het is flirterig, maar uiteindelijk is het niet 'The Bachelor', en dat is precies waarom fans graag kijken.

Er kunnen voorstellen zijn (Harry Jowsey en Francesca Farago zijn verloofd, maar zijn later uit elkaar gegaan), en er kan drama zijn. Al met al zorgt het voor solide entertainment, vooral tijdens de zoveelste zomer van het pandemische tijdperk.

Aanbevolen: