Dit is wat Michael Rosenbaum heeft gedaan sinds 'Smallville

Inhoudsopgave:

Dit is wat Michael Rosenbaum heeft gedaan sinds 'Smallville
Dit is wat Michael Rosenbaum heeft gedaan sinds 'Smallville
Anonim

Toen het zijn debuut op het kleine scherm maakte, was Smallville een show die DC gebruikte om een nieuwe kijk op het verhaal van Superman te geven. Mensen waren zeker bekend met het algemene verhaal, maar Smallville probeerde de achtergrond van de held een diepteniveau te geven dat er nog nooit eerder was geweest. Het bleek dat fans wachtten op een show als deze, en het werd een enorme hit op zijn hoogtepunt.

Michael Rosenbaum was de man die Lex Luthor moest spelen, en hij was sensationeel in de rol. Sinds het einde van de show is de acteur bezig gebleven en heeft hij zelfs nog veel meer werk voor DC gedaan.

Laten we eens nader kijken en zien wat Michael Rosenbaum heeft uitgespookt sinds Smallville eindigde.

Hij is klaar met stemacteren voor DC

Michael Rosenbaum DC
Michael Rosenbaum DC

Er zijn veel verschillende vormen van entertainment waar een acteur gebruik van kan maken voor succes, waarbij stemacteren een van de meest interessante opties is. Hoewel niet iedereen er geschikt voor is, kan stemacteren een geweldige manier zijn om op te treden in kwaliteitsprojecten. Dit is een van de vele gebieden waarin Michael Rosenbaum door de jaren heen heeft uitgeblonken.

Toevallig begon zijn stemacteerwerk helemaal terug in 1999 voordat hij zelfs de rol van Lex Luthor in Smallville kreeg. Gedurende die tijd kon de artiest een stemrol krijgen in Rocket Power voordat hij naar DC ging en stemwerk deed in Batman Beyond als Trapper and the Flash. Het jaar daarop uitte hij Ghoul in Batman Beyond: Return of the Joker.

Tijdens zijn tijd op Smallville sprak Rosenbaum de stem uit van Wally West en personages als Deadshot en Ghoul in Justice League en Justice League Unlimited. In de jaren na Smallville werkte de acteur samen met DC in projecten als Justice League: Doom, Justice League: Throne of Atlantis en DC Showcase: The Phantom Stranger.

Het is duidelijk dat de stripboekengigant graag met Rosenbaum werkt, aangezien hij helden, schurken en alles daartussenin heeft geuit. Enkele van zijn andere indrukwekkende voice-acting-credits omvatten projecten als The Wild Thornberrys, Static Shock, Jackie Chan Adventures en Teen Titans.

Voice-acteren was geweldig voor Rosenbaum, maar zijn werk voor de camera is net zo goed als het ooit was. Dit is precies waarom hij de hoofdrol scoorde in een TV Land-serie in 2015.

Hij speelde in de serie 'Impastor'

Michael Rosenbaum Impastor
Michael Rosenbaum Impastor

In 2015 begon Michael Rosenbaum zijn tijd met de hoofdrol in de serie Impastor, met artiesten als Sara Rue en Mircea Monroe. De show concentreerde zich op een van de gekste beelden van een predikant in de recente media, en Rosenbaum paste perfect om het gebroken personage te spelen.

De serie duurde twee seizoenen op TV Land voordat ze werd geannuleerd, maar mensen genoten van wat de show op tafel bracht. Critici waren niet zo aardig, want de show heeft 33% op Rotten Tomatoes, maar de fans hebben het op 87%, wat duidelijk aantoont dat er iets echt geweldigs aan de serie was.

Elders op het kleine scherm is Rosenbaum verschenen in projecten als Breaking In, Hunted, Typische Rick en Robot Chicken. Hij is ook actief geweest in de filmwereld en verscheen in Guardians of the Galaxy, Vol. 2 en andere projecten sinds Smallville tot een einde kwam.

Rosenbaum heeft laten zien dat hij kan gedijen in film en televisie, maar de afgelopen jaren heeft hij een andere succesvolle dimensie aan zijn algehele spel toegevoegd.

Hij host een podcast genaamd 'Inside Of You'

Michael Rosenbaum Podcast
Michael Rosenbaum Podcast

Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen een podcast heeft, maar sommige zijn echt best goed en kunnen iets interessants opleveren. Het blijkt dat Michael Rosenbaum een natuurlijke podcaster is, en zijn podcast, Inside of You, heeft door de jaren heen een aantal geweldige gasten gehad.

Opmerkelijke namen als Stephen Amell, Tom Welling, Kevin Smith en nog veel meer namen de tijd om in de show te verschijnen. Rosenbaum doet zo'n geweldig werk met elke gast en hij is in staat om een gesprek tot stand te brengen dat echt interessant is om naar te luisteren.

Naast het runnen van zijn eigen succesvolle podcast, staat hij ook bekend als een geweldige gast op andere podcasts. De artiest is meerdere keren te zien geweest op TigerBelly en heeft een geweldige chemie met gastheer en komiek, Bobby Lee. Bobby is ook verschenen op Inside of You, en hun vriendschap en chemie blijkt elke keer dat ze samenwerken in de podcast-sfeer.

Michael Rosenbaum was een ongelooflijke Lex Luthor op Smallville, en sinds de show ten einde liep, is hij doorgegaan met het toevoegen van indrukwekkende prestaties aan zijn carrière.

Aanbevolen: