Alles wat Tom Welling heeft gedaan sinds 'Smallville

Inhoudsopgave:

Alles wat Tom Welling heeft gedaan sinds 'Smallville
Alles wat Tom Welling heeft gedaan sinds 'Smallville
Anonim

Een enorme franchise tot leven laten komen op het grote scherm is moeilijk, maar het is niet eenvoudig om beroemde personages te nemen en ze op televisie te laten werken. Marvel, DC en Star Wars hebben allemaal hun best gedaan om dit te laten gebeuren met een allegaartje van succes. In de jaren 2000 speelde Tom Welling als Superman in de serie Smallville, wat een monsterhit was voor DC.

Na de ongelooflijke run van de show, was Welling meer dan blij om het rustig aan te doen in plaats van zich te haasten met andere projecten. Het is zijn verdienste dat hij het goed voor zichzelf heeft gedaan en het vermogen heeft verdiend om selectief te zijn.

Laten we eens kijken wat Tom Welling heeft uitgespookt sinds Smallville !

Hij verscheen in Draft Day

Tom Welling
Tom Welling

Ondanks dat hij bekend staat om het spelen van Superman op het kleine scherm, heeft Tom Welling het behoorlijk goed gedaan op het grote scherm. De Cheaper by the Dozen-films waren succesvol toen hij nog op Smallville zat, en toen die show eenmaal was afgelopen, had hij succes met de film Draft Day.

Draft Day, met Kevin Kostner in de hoofdrol, was misschien geen film waarin mensen zouden verwachten dat Welling zou spelen, maar hij heeft laten zien dat hij in verschillende rollen solide dingen kan doen. Hij had geen grote rol, maar mensen waren nog steeds opgewonden om hem te zien vertakken van de wereld van superhelden.

De film zou volgens IMDb bijna $ 30 miljoen opleveren, maar dit betekende niet dat veel mensen hem niet keken. Veel mensen maakten kennis met de film nadat deze de bioscoop had verlaten, omdat mond-tot-mondreclame de neiging heeft om snel te reizen met sportfilms.

Buiten Draft Day is Tom Welling volgens IMDb in twee andere films verschenen. Parkland en The Choice zijn de twee andere films van Welling, en geen van beide waren grote hits.

Hoe cool het ook was om Tom Welling naar film te zien gaan, mensen wilden hem nog steeds op het kleine scherm zien. Dit is natuurlijk waar hij echt in staat was om terug te schitteren in de dag, en hij zou een fantastische terugkeer maken met een terugkerende rol in wat een geweldige show is geworden.

Hij had een terugkerende rol in Lucifer

Tom Welling
Tom Welling

Tom Welling was misschien de ster van Smallville, maar misschien is zijn grootste televisierol sindsdien voortgekomen uit een bijrol. Hoewel hij misschien niet de leider was, had hij nog steeds een grote impact op de serie Lucifer.

Het lijkt erop dat Lucifer in de loop van de tijd alleen maar populairder is geworden en dat de serie sinds het eerste seizoen een aantal geweldige dingen heeft gedaan. Het heeft een fantastische cast die het script echt naar een hoger niveau heeft getild, dat in veel opzichten al solide is. Welling bleek goed te passen naast de grootste namen van de show.

Volgens IMDb zou Tom Welling in 17 afleveringen van de serie verschijnen. Hoewel dit misschien niet veel lijkt, zal iedereen die naar de show kijkt het ermee eens zijn dat hij een blijvende impact op de show heeft achtergelaten. Welling speelde de bijbelse Kaïn die in de moderne wereld leeft, en hij was solide in de rol.

Welling is niet alleen te zien geweest in Lucifer, maar hij heeft ook rollen gekregen in andere shows. In 2015 verscheen hij in Man Fire Food voor één aflevering, hoewel dit lang niet zo groot was als zijn tijd op Lucifer.

Tom Welling zien op een andere hitshow was een leuk gezicht voor fans, maar veel mensen misten hem nog steeds als Superman. Gelukkig zorgde de Arrowverse ervoor dat Welling terugkeerde in de DC-fold.

Hij reprised zijn iconische superman in Batwoman

Tom Welling
Tom Welling

Jarenlang hield Tom Welling dingen vast als Clark Kent, elke week op het kleine scherm op Smallville, en na 8 jaar was het eindelijk tijd voor Welling om opnieuw te verschijnen als de Man van Staal.

The Arrowverse was in staat om zo'n coole klus te klaren toen ze het verhaal van Crisis on Infinite Earth op zich namen, en hierdoor kwamen een aantal mensen in de kudde. In een aflevering van Batwoman tijdens dit waanzinnige crossover-evenement konden fans opnieuw hun ogen uitkijken naar Tom Welling als Superman.

The Arrowverse zorgde ervoor dat het geen klappen kreeg toen ze dit evenement naar de fans brachten, en het feit dat ze Welling erbij betrokken hadden, betekende veel voor mensen die opgroeiden met het kijken naar Smallville. De aflevering waarin hij verscheen, zorgde ervoor dat er ook wat losse eindjes werden dichtgeknoopt.

Het is duidelijk dat Tom Welling het druk heeft gehad sinds het einde van Smallville. Hoewel hij waarschijnlijk niet meer hoeft te werken, is het leuk om te zien dat hij er nog steeds van houdt om voor de camera in het heetst van de strijd te staan.

Aanbevolen: