Dit is wat Michael Michele heeft gedaan sinds 'How to Lose A Guy In 10 Days

Inhoudsopgave:

Dit is wat Michael Michele heeft gedaan sinds 'How to Lose A Guy In 10 Days
Dit is wat Michael Michele heeft gedaan sinds 'How to Lose A Guy In 10 Days
Anonim

Zoals velen zouden weten, hebben de jaren 2000 geleid tot enkele van de meest populaire romcoms ooit gemaakt. Deze omvatten onder meer Bridget Jones's Diary, Sweet Home Alabama, My Big Fat Greek Wedding, 50 First Dates, Love Actually, Serendipity en natuurlijk het ongelooflijk hilarische How to Lose a Guy in 10 Days. In de film uit 2003 spelen Kate Hudson en Matthew McConaughey een onwaarschijnlijk stel dat alleen maar samenwerkt als onderdeel van een gokspel. De cast bevat ook Kathryn Hahn, Adam Goldberg, Annie Parisse en natuurlijk Michael Michele als McConaughey's rivaal in het reclamebureau.

En hoewel fans nog steeds vaak horen van McConaughey, Hudson en Hahn (die haar opvallende optreden in de Marvel Cinematic Universe's (MCU) WandaVision eerder dit jaar kan vergeten), was Michele in vergelijking niet zo zichtbaar. Dat gezegd hebbende, ze is de afgelopen jaren met verschillende projecten bezig geweest.

Michael Michelle besloot terug te keren naar het kleine scherm

Een scène uit Gossip Girl
Een scène uit Gossip Girl

Hoewel ze het misschien leuk vond om aan de film te werken, besloot Michele kort daarna terug te keren naar het kleine scherm. Zoals sommigen weten, bracht de actrice haar vroege Hollywood-jaren door in series als Dangerous Curves, New York Undercover en C. P. W. Ondertussen is Michele waarschijnlijk ook beroemd geworden na het spelen van Cleo Finch in het populaire medische drama ER. En dus was het logisch om terug te keren naar tv na een romantische komedie.

Eerst speelde ze een rol in de kortstondige serie Kevin Hill. Ze speelde ook een gastrol in House en Law & Order: Special Victims Unit. En vervolgens verraste Michele fans met een terugkerende rol in het populaire tienerdrama Gossip Girl. In de show speelde ze de veeleisende baas van Blake Lively."Ik speel een Hollywood-filmmagnaat", vertelde de actrice aan Essence.com. Ze onthulde ook dat ze al een inspiratie voor het personage had. "Ik had één persoon in gedachten aan het begin van het filmen", zei Michele. "Sherry Lansing, die jarenlang Paramount leidde."

Na haar stint op Gossip Girl, maakte Michele ook korte optredens in verschillende tv-series, waaronder MacGyver, Blue Bloods en The Following. Dat gezegd hebbende, moet er ook op worden gewezen dat de actrice rond deze tijd nooit een hoofdrol heeft gespeeld. En het bleek dat ze dat liever zo had.

Micheal Michelle besloot een pauze te nemen van Hollywood

Ondanks alle rollen die aan Michele werden aangeboden, was er niets belangrijker dan familie. En dus besloot ze een korte pauze te nemen van Hollywood om zich te concentreren op het zijn van een alleenstaande moeder. "Ik kon niet veel nadenken over hoe mijn carrière zou worden beïnvloed, omdat mijn kind voorrang had", legde de actrice uit tijdens een interview met People.

Michele gaf ook toe dat dit niet mogelijk zou zijn geweest zonder de projecten waar ze net aan had gewerkt, vooral ER. "Het betekende alles", merkte de actrice op. “Het gaf me niet alleen buitengewone kansen, maar het opende ook andere deuren. En toen die andere deuren opengingen, kon ik andere ervaringen opdoen en als gevolg van ER kon ik een tijdje afstand nemen toen ik mijn zoon had. Nou ja, voor een lange tijd.” Dat gezegd hebbende, kon Michele de kans niet weerstaan om aan de remake van een populaire soap uit de jaren 80 te werken.

Michael Michelle werd een soapster

The CW introduceerde een "bijgewerkte reboot" van de soapserie Dynasty in 2017 (de show is ook uitgezonden op Netflix) En slechts een paar jaar later voegde Michele zich bij de cast als Dominique Deveraux, de halfzus van vaderskant Blake Carrington, die terugkeert naar de familie na een zangcarrière te hebben nagestreefd.

Voor Michele was het uitbeelden van de rol "een absoluut feest. Dat gezegd hebbende, had ze eerder bedenkingen "omdat het overdreven is." Toen ze het personage echter op zich nam, realiseerde Michele zich dat dit iets was waar ze veel plezier mee kon hebben. “Zoals ik al zei, ik had een groot deel van mijn carrière in de wereld van politie, docs en advocaten gewoond. En ik was getypecast en vond het leuk om in die rollen getypecast te worden, "vertelde ze aan CNET. “Dynasty heeft me de kans gegeven om de teugels wat losser te maken en iets te doen dat soms bizar en leuk is.”

Michael Michelle werkt momenteel ook met Ava DuVernay

Naast Dynasty werd Michele ook gecast in de OWN-serie van DuVernay, Queen Sugar. De actrice zei dat ze ermee instemde om de rol te spelen nadat ze het personage had gehoord dat DuVernay voor haar schreef. "Ik had geen script, ik wist niet wat het was om Darla's moeder te spelen en het deed er niet toe, want ik wist dat als Oprah en Ava het zouden doen, het iets geweldigs zou zijn", vertelde de actrice aan Essence.. “Het zou gelaagd zijn, het zou inhoud hebben, het zou integriteit hebben, het zou waardigheid hebben.”

Netflix heeft Dynasty al verlengd voor een vijfde seizoen, dus fans kunnen ernaar uitkijken om Michele binnenkort weer te zien. Ondertussen is Queen Sugar momenteel bezig aan zijn zesde seizoen.

Aanbevolen: