Wat Ben Savage echt denkt over Cory en Topanga die samen eindigen

Inhoudsopgave:

Wat Ben Savage echt denkt over Cory en Topanga die samen eindigen
Wat Ben Savage echt denkt over Cory en Topanga die samen eindigen
Anonim

In werkelijkheid was 'Boy Meets World' een van die shows die voor altijd had kunnen doorgaan. De show bevatte zeven seizoenen samen met 158 afleveringen. Natuurlijk was Ben Savage de ster van de show naast Danielle Fishel. Ben gaf toe dat hij op jonge leeftijd veel van Fred Savage en zijn tijd op 'The Wonder Years' heeft geleerd: "Fred was vijftien en ik was elf. We waren op dat moment niet bepaald oude mannen, dus er waren geen tips. Ik ben opgegroeid met het bezoeken van zijn set op The Wonder Years. Ik herinner me dat ik een kind was en dat ik elke dag na school werd afgezet en rondhing op de Wonder Years-set. Als ze ooit laat zouden filmen, zou ik gaan slapen zijn trailer omdat mijn moeder niet wilde dat ik alleen was."

Ben floreerde ter plekke en hoewel fans niet wilden dat de show zou eindigen, geeft hij toe dat het onder de best mogelijke omstandigheden is gebleven: "Ik denk dat Boy Meets World eindigde zoals het had moeten eindigen. Dat gezegd hebbende., Ik denk dat Boy Meets World waarschijnlijk voor altijd had kunnen doorgaan. Ik denk niet dat iemand het wilde zien eindigen, en het hoefde waarschijnlijk niet te eindigen, maar de manier waarop het eindigde was de juiste manier."

Een van de hoogtepunten van de show was dat Cory en Topanga samen eindigden, iets wat alle fans wilden zien. Maar de vraag is, was Ben ook voor hen om samen te eindigen?

Ben was er helemaal bij

cory en topanga throwback
cory en topanga throwback

Gezien hun geschiedenis samen, was Ben het ermee eens dat het alleen maar logisch was dat hun relatie voortduurde, "Ik denk dat dat moest gebeuren. Het was precies het juiste. We hadden deze twee personages en hun relatie zien bloeien in de loop van de tijd van zeven jaar en het was precies de juiste keuze."

De laatste aflevering heeft over het algemeen een speciaal plekje in Bens hart. Hij zal de slotscène en de slotregel nooit vergeten: "Toen ze zeiden:" Cut!" bij die laatste opname was het bijna alsof iemand zei: "Zeg vaarwel tegen je kindertijd." Voor beter of slechter, klaar of niet, de kindertijd eindigde. Toen ze dat zeiden, herinner ik me dat ik een paar seconden heel nerveus was en toen was het alsof een stem in mijn hoofd zei: "Tijd om verder te gaan." De laatste regel die meneer Feeny tegen de kinderen zegt: "Droom. Probeer. Doe het goed, " bleef altijd bij mij als een mantra. We zijn nu allemaal volwassenen en we doen ons best om te doen wat we kunnen."

Geweldig om te zien dat de dingen goed eindigen. Om de zaken zoveel beter te maken, heeft Savage altijd liefdevol gesproken over zijn tijd naast Fishel. De twee hadden een hechte relatie, zowel op als buiten het scherm.

Aanbevolen: