Wat Howard Stern echt denkt over Ben Affleck

Inhoudsopgave:

Wat Howard Stern echt denkt over Ben Affleck
Wat Howard Stern echt denkt over Ben Affleck
Anonim

Ben Affleck deelde veel over zijn persoonlijke leven in zijn recente interview met Howard Stern Dit is natuurlijk niet bepaald een verrassing voor fans van The Stern Show. De veelgeprezen radiopresentator is ongetwijfeld een van de beste interviewers van beroemdheden aller tijden en heeft dit griezelige vermogen om beroemde mensen ertoe te brengen uiterst persoonlijke details over zijn leven toe te geven. Zelfs nog, de pers en fans van The Last Duel en The Tender Bar-ster werden weggeblazen door enkele van zijn opmerkingen over de mislukking van zijn huwelijk met Jennifer Garner, inclusief hoe hij nog steeds zou drinken als hij in dat huwelijk was gebleven. Bovendien deelde Ben hoe hij enige bedenkingen had over het nieuw leven inblazen van een romance met Jennifer Lopez. Maar nergens in het interview sprak Ben de olifant in de kamer aan.

Howard Stern lijkt een hekel te hebben aan Jennifer Lopez. Zijn talrijke opmerkingen over haar carrière en haar algemene persoonlijkheid lijken dat te bewijzen. Bovendien is Howard door de jaren heen behoorlijk kritisch geweest over Ben. Maar tijdens het interview was Howard heel vriendelijk en complimenteus voor Ben. Dus, wat denkt hij echt? Was Howard nep met Ben in het interview of is hun relatie wat gecompliceerder?

Howard Stern heeft Ben Affleck bekritiseerd vanwege zijn romantische geschiedenis

Een van de eerste voorbeelden van hoe Howard Stern extreem kritisch was over Ben Affleck, was tijdens een interview in 2003 met P. Diddy. 2003 was natuurlijk een dieptepunt in Bens carrière. In zijn interview op 14 december 2021 met de zelfbenoemde King Of All Media, ging Ben in detail over hoe de wereld zich tegen hem keerde na drie slechte films en zijn veelbesproken relatie met JLo. Terwijl Ben sprak over hoe verschrikkelijk de pers (en zelfs enkele van zijn collega's) in die tijd waren, verzuimde hij te vermelden dat Howard bijdroeg aan de kritiek, verdiend of niet.

Hoewel Howard in 2003 niet achter Bens carrièrekeuzes aan ging zoals bijna iedereen deed, stak hij zeker de draak met zijn tumultueuze relatie met JLo. In zijn interview met P. Diddy, die ook met JLo uitging, zei Howard dat hij niet dacht dat Bens relatie met haar stand zou houden.

"Kun je geloven hoeveel aandacht deze relatie van [JLo] krijgt -- met Ben Affleck?" vroeg Howard aan P. Diddy. "Je weet wat er wordt gezegd, het zal eindigen in een scheiding, net als de andere twee huwelijken. Dat weet je, en ik weet het. Dit meisje trouwt elk jaar."

Hoewel Howard gelijk had over het einde van de relatie tussen Ben en Jen, had niemand kunnen voorzien dat de twee uiteindelijk hun weg naar elkaar terug zouden vinden tijdens de wereldwijde pandemie. Maar weinigen hadden kunnen voorzien dat Ben zijn huwelijk met zijn baby-mama, Jennifer Garner, zou beëindigen.

Hoewel Howard ooit klaagde over de relatie tussen Ben Affleck en Jennifer Garner omdat ze bij hem in de straat waren verhuisd en ervoor zorgden dat de paparazzi zijn flatgebouw in New York overspoelden, was hij erg ongelukkig toen ze uit elkaar gingen. Nog in 2019 bekritiseerde Howard Ben publiekelijk omdat hij de relatie met Jennifer Garner had verbroken.

"Het probleem is… Ben Affleck is een Hollywood-acteur en hij ziet er echt goed uit", zei Howard live in de uitzending tegen zijn medepresentator Robin Quivers. "En hij verveelde zich waarschijnlijk omdat hij zoveel verschillende vrouwen kan krijgen. Ik ga je één ding vertellen. Ik ben erg blij met de vrouw die ik heb. En hij had gelukkiger met haar moeten zijn. Ik denk dat zijn leven had veel makkelijker gekund."

Terwijl Robin beweerde dat Howard een aantal van de complexiteiten in de relatie van Ben en Jennifer Garner misliep, had Howard het niet.

"Ik bedoel, geef me een fking break. Hoe verveel je je [Jennifer Garner]? Je weet dat dat is wat ik bedoel. Sommige mannen hebben te veel goeds in hun leven."

Howard, die altijd het grappige vond, beweerde dat Ben zou hebben leren waarderen wat hij had gehad als hij "lelijk was opgegroeid zoals ik".

"Als je verliefd wilt zijn, kun je liefde zijn. Ik heb je gezegd dat het onmogelijk is om niet verliefd te zijn op Jennifer Garner. Heb je haar gezien? Dank je. Je bent geen man."

Howard Stern heeft Ben in het verleden ook verdedigd en was erg aardig voor hem tijdens hun interview

Hoewel Howard vermeed om zijn afkeer van Bens huidige vriendin te bespreken tijdens hun interview in december 2021, besteedde hij veel tijd aan het prijzen van Ben voor zijn carrièrekeuzes. Terwijl het grootste deel van het interview bestond uit Ben die raasde over de toestand van de filmindustrie, slaagde Howard erin hem te complimenteren met enkele van de manieren waarop hij erin slaagde de ontberingen in zijn carrière te doorstaan. Is dit een teken dat Howard zijn beroemde gast gewoon aan het zuigen is of was het oprecht? Nou, gezien het feit dat Howard Ben bij andere gelegenheden publiekelijk heeft verdedigd, lijkt het enigszins oprecht te zijn.

In 2014, toen Ben toegaf dat hij kaarten telde tijdens het gokken in een casino in Vegas, kwam Howard tot zijn verdediging op de radio. Bovendien prees Howard enkele van Bens films en vond hij zijn optreden als Batman in Justice League goed.

Na zijn interview in december 2021 kwam Howard opnieuw in de verdediging van Ben en beweerde dat hij "fenomenaal" was in de show en dat niets wat hij zei over zijn scheiding van Jennifer Garner controversieel of verkeerd was. Howard belde Ben zelfs persoonlijk om hem te bedanken omdat hij zo eerlijk was en dingen zei die bijna iedereen die gescheiden is, voelt.

"Je kunt op geen enkele manier naar die twee uur luisteren en niet zeggen: 'Wauw, deze man houdt het echt!'", zei Howard op 15 december over het interview op de 14e. "Ik vond het geweldig. Ik hield van hem."

Hoewel Howard zeker een paar vervelende dingen heeft gezegd over Ben, evenals over Jennifer Lopez, is hij ook tot zijn verdediging gekomen en heeft hij Ben gecomplimenteerd met andere aspecten van zijn leven. Dus, op basis van zijn opmerkingen, lijkt het erop dat Howard Ben zowel respecteert als niet respecteert. Gezien hoe ingewikkeld relaties kunnen zijn, is dit geen verrassing.

Aanbevolen: